137

Анонимен

преди 7 години

3-ти март слага началото на нездравата политика на Русия към България. Докато го празнуваме ще си патим от това.

136

Анонимен

преди 7 години

Като казвам, че сме алфата на средиземноморската култура визирам Градът на птиците край Пазарджик, пич.Хубаво е да си знаеш историята.Гол патриотизъм не е на хубаво, защото Плевен е бил крепост на Осман паша.Руско-Турските войни са 10 през 18 век.Руснаците са дали повече жертви.Независимо какви са били целите на Русия факт е, че благодарение на тези жертви имаме шанс да се самоопределим като българска държава и нация.Освен това е факт, че геополитическото ни положение е стратегическо и+и-.

135

Анонимен

преди 7 години

Най-после мъж в президентството!

134

Анонимен

преди 7 години

Империи много просто на нас ни се падна най-бедната и глупава.Какво да правиш съдба. Може би си има причина някой ден, ще разберем.Първо 500 год иго, после Пропаднала морално империя.... Много ни се събра. Явно през вековете,не сме били много чисти с 3 морета...Всичко е кръг.

133

anonimen

преди 7 години

като оня де викал обирал оборота и оттам става далаверата обира ама с помощници от неговите среди и аз се чудя досега що не ми е вървяло пази боже от мошенници в малките градове дето имената са имена големи бизнесмени пази боже от такива

132

Анонимен

преди 7 години

Празни мисли на един празен човек.

131

Анонимен

преди 7 години

Когато Русия ни е освободила от турско робство, в щатите каубоите са се гърмели по площадите. И да ни давате за пример Кравария, не е уместно.

130

Анонимен

преди 7 години

Радев: Човек без памет е по-беден от човек без бъдеще!Да се опитаме да схванем идеята в парадоксалната му мисъл!

129

Анонимен

преди 7 години

Няма лошо ,но 3 март е денят в който завършва Руско - турската война и запо4ва създаването на 3-та Българска държава .България я е имало много преди през вековете .Питам това ли е най - българската дата , да празнуваме и да се гордеем .

128

Анонимен

преди 7 години

Човек без памет е по-беден от човек без бъдеще! ???? - - - -А Вие г-н Президент, имате ли памет ???

127

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 152"Разделяй и владей" е мотото на Римската империя, Не знам как в цялата схема замеси нас и руснаците.- - - - - - -Ако това не го проумяваш ???? То какво да ти кажа ?????? А , има ли и смисъл ?

126

sofeto

преди 7 години

Трябва да се прави разлика между Россия и "Цар Освободител"(Александр II Николаевич). СССР и Россия на КГБееца Путин нямат нищо общо с историята на Освобождението!

125

Анонимен

преди 7 години

Слава на Българските войници удържали Шипка и Крепостта в Плевен!Велики Български мъже непреклонили глави пред 10но по- голяма и модерна армия!Да живее най-старата държава в Европа,а можеби и в света! Поклон!

124

Анонимен

преди 7 години

До АнонименЧестит ви празник!Ние сме алфата и ще сме омегата на средиземноморската цивилизация. - - 0- 0- 0Опитвам се се да го хвана на околяра, но неко не ми се получава ????

123

карина

преди 7 години

Много ми хареса Радев - сдържан, премерен, сериозен - човек с тежест. Да ни е честит празника и първият ни подходящ президент.

122

Анонимен

преди 7 години

"Руснаците /благодарение на нас -обърнете внимание, не "кирилицата" което е истината, а Клементиницата !!!/ са научили руснаците че разделението прави силата - разделяй и владей !!!""Разделяй и владей" е мотото на Римската империя, Не знам как в цялата схема замеси нас и руснаците.

121

Анонимен

преди 7 години

"Време е, трябва вече, щото българските деятели, офицери, учители и пр., когато говорят на своите подчинени и слушатели за вънкашните неприятели на отечеството, официалният московец със своите донски и кубански казаци да стои на първо място." - Захари Стоянов

120

Анонимен

преди 7 години

Русия винаги е водила имперска политика и са ни вкарали в две войни. Още през 19 век започват имперска военна агресия на балканите и на 3ти март 1878 със Сан-Стефанския договор се опитват да създадат мини-славянска империя на балканите. Затова нашите приятели англосаксонците се намесват и така се стига до Берлинския конгрес където осуетяват имперските планове на Русия иначе сега щяхме да бъдем като Крим - да мизерстваме като руснаците и да теглим под ботуша на Кремъл.

119

Анонимен

преди 7 години

Кравите на Сорос мучат. Кефи ме това.

118

Анонимен

преди 7 години

Много глупости се говорят тук но много малко истини се пишат, или разбират !? Не обвинявам никого, просто знам че за всичко е виновна Руската история /писана в Москва/ за България !!! А сещате ли се защо ? Руснаците /благодарение на нас -обърнете внимание, не "кирилицата" което е истината, а Клементиницата !!!/ са научили руснаците че разделението прави силата - разделяй и владей !!! Ето това е нещото с което можем да се гордеем - и ние сме дали нещо на "света", защото Руси съвсем не е света !