66

Хайде стига бе ???

преди 7 години

Я, я, я, я, ??? В пост 63 ви разказвам вицове , а пък някакви ми слагат минуси ??? Това ще трябва да са само накои "политици", не вярвам да е друг ? И като казах ПОЛИТИЦИ ..... много ми се ще ПОНЕ ЕДИН ДА СИ ПОКАЖЕ ДИПЛОМАТА / от сегашните мераклий/ ОТ КЕМБРИДЖ, ЙЕИЛ, ИЛИ БРЪШЛЯНОВА ЛИГА В САЩ ? Добре може и РУСКА ДИПЛОМА ЗА ДИПЛОМАТ поне, преди да каже - АМА АЗ СЪМ "ПОЛИТИК" ??? Не може от обора, цеха, пожарната ..... в парламента ????

65

жалко

преди 7 години

Жалко, че госпожа Инджова е избрала 3 март, за да ни осведоми за душевното си състояние.. Честит празник на всички!

64

Българин

преди 7 години

Ренета Инджова на бесилото

63

Анонимен

преди 7 години

Какво точно предлага Инджова, някоя друга дата за национален празник или въобще да нямаме такъв?! Не мога да я разбера!

62

Анонимен

преди 7 години

И мен ме избива на черен хумор, но денят е хубав и се чудя:къде грешим?Мисля си, че без здрава ценностна система, без морал като обществено приета норма на поведение няма как да сме единни.Инджова е права за едно-при подобен инцидент независимо от истината, официалната власт трябва да вземе позиция.

61

свинаря

преди 7 години

До 76Повечето ходят там за да ядат кебапчета на планина и да си качат няколко снимки у фейса. Истинските патриоти земята ги прибра

60

Анонимен

преди 7 години

До Срам.И ти също чети,че от 139 години и преди това още 500 сме на тоя хал.Национални предатели сме си ние българите,и никой не ни е крив,че се кланяме на всеки чуждоземец!След тия 139 години независимост видя ли истински патриот в тази страна,който да защитава единствено и само български интереси и да не се навежда на всеки чужд властелин?Целият ни народ е един СРАМ,защото не прогледнахме,защото ни делят на партийни членове,етнос,социално положение,цвят на кожата.Накараха ни да си бодем очите

59

Анонимен

преди 7 години

Скандал е, че въпреки наличието на дипломатически паспорт е била задържана. Явно нашият дипломатически паспорт даже и Поляците не го зачитат. Относно действията и това вече е вътрешна работа не международен скандал.

58

Анонимен

преди 7 години

На този ден на Шипка не ходят хрантутници, а български патриоти, хора ,на които трябва да се кланяме, а не да четем как някаква се подиграва с тях. Те са Българи, а не хленчещите по форумите и не само там.

57

много ясно

преди 7 години

до 71Ще кажа, че да крадеш от крадеца не е кражба.

56

Божил

преди 7 години

Какво общо има Поптодорова с България? Почти нищо: случайна жена с неясна националност,много подобна на Ренетината и име по мъж,окончаващо на "-ова"! Кой познава психиката на народа ни тогава- инджовата кукувица родена от чужди неизвестници или ние,родените от коренния народ на България? Разбираме че говори това,защото така й се иска но основния проблем е друг: кой й дава форума? Той й е даден от също такива съмнителни елементи,имащи смътна представа за своята истинска национална принадлежност!

55

вълчи времена

преди 7 години

През времето на дивашкият ни капитализъм,човек за човека е вълк.

54

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваПри положение,че народа е разединен за какъв празник говорим?Повечето хора все още са с робско мислене и чакат пастира да ги поведе нанякъде.А иначе тази Поптодорова е клептоманка и не трябва да заема никаква длъжност.- - - - - -Стига бе Наде, при 2-3 млн. "клептомани" в тази страна ..... за какво да говорим ?Знам бе, знам, сега всички ще скочите и ще кажете че никога не сте пипнали нищо чуждо ...... знаем го това ......

53

ТУРЧИНЬ

преди 7 години

Айде! Палмира падна. Отново. Руският генерален щаб не си играе. И това без да има руска пехота там. Само дивизия Дзержински да пратят и за месец пукнат идилец нема да остане. Но сирийската армия си върши добре работата. Бой по маймуните. Барем станат хора ;))).

52

ШибиРиби

преди 7 години

Тоя фосил Инджова от кой гардероп искочи

51

Анонимен

преди 7 години

Кой иска да си клепа,който иска да си рипа.Ще ме хванете за чeпа,за да ми смените чипа.

50

Анонимен

преди 7 години

До 53.Тя не отрича загиналите за свобода,а е против робското ни мислене.Чети преди да пишеш глупости!

49

Срам

преди 7 години

А това да наречеш националния празник на страната залъгалка, ако не е политически скандал е национално предателство.

48

Анонимен

преди 7 години

Ама на кого ги разправяш тия неща бе Инджова ? Я се огледай около теб - само ..../ще го изтрият/ ! Знаят ли тези "хора" що е то протокол, политика, култура, ценности, уважение, чест и т.н. ??? Всички които останахме в тая държава сме точно като в ония виц в който някакъв отишъл на дактор и му казал че има разтройство, а дактора му дал успокоително, и когато го попитал след време как е, онзи му казал - целия съм в *** но не ме пука !!!

47

ТУРЧИНЬ

преди 7 години

Ей най накрая някой да каже самата истина! Право в десетката. Евала. Единственият некрадлив политик.