183

Анонимен

преди 7 години

Аз не разбирам защо едните комунисти които в момента са на върха се дърлят с онези дето бяха преди тях на върха. Герб носи манталитета на комунистите,защото там е гъчкано с комунисти и другарите от БСП не бива да се разграничават от тях. Вашият манталитет другари е един и същи-еднакво крадете, еднакво лъжете, еднакво сте нагли гледайки бедният народ в очите ,еднакво разкарахте най-достойните българи от родният им дом .За всичко това говори халът на останалите българи тук в родината си. Днес има

182

Анонимен

преди 7 години

Уауууууу, брей, брей, брей.....Земята спира да се върти, ако герберчетата не спечелят!!!! Малиииииииииии, уджас!!!!

181

до 224

преди 7 години

Кои загробиха народа? Герб нали? Кой изтегли 20 милирда заеми? БСП управлваха без една стотинка заем! Затова ще гласуваме за тях, муххльо!

180

Анонимен

преди 7 години

До до 191И НАЙ -ГОЛЯМОТО ИМ ПОСТИЖЕНИЕ ,ЧЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ ДРУГАРИТЕ И ОТ БСП И ОТ ГЕРБ А НАРОДА СЕ ЧУДИ КАК ДА СИ ПЛАТИ НАРАСТВАЩИТЕ СМЕТКИ. БЪЛГАРИТЕ ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ ВЕЧЕ СЕ СРАМУВАМЕ ДА КАЗВАМЕ ОТКЪДЕ СМЕ ,ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЯТ ,ЧЕ НИЕ СМЕ НАЙ-БЕДНИТЕ, НАЙ-СИРОМАСИТЕ В ЕВРОПА. ЗАПЪТИХМЕ СЕ КЪМ ЕВРОПА НО ДО ЕВРОПЕЙСКИЯТ НАЧИН НА ЖИВОТ СЕ ДОМОГНАХА САМО ПОЛИТИЦИТЕ А НАРОДА ИЗОСТАНА В АФРИКА.....ПОКАЖЕТЕ НА ТЕЗИ ,КОИТО ЗАГРОБИХА БЪЛГАРИЯ ЧЕРВЕН КАРТОН .

179

от 216

преди 7 години

Ремонтира и разшири прохода Хаинбоаз, като го направи на много места трилентов и можеш да караш по него със 100 км, без опасност да изхвърчиш в дерето. И качеството му е такова, че десет години вече няма извършен ремонт. Не като на тимвата калпавото строителство.Купи и транспортните самолети Спартан, с който президента Радев ходи в Брюксел. И това без подаянията на Европа. Защото програмите за евросредства започнаха от 2009 г. Даваш ли парите?

178

Бай

преди 7 години

Ако не ми дадете близалката, няма да играя с вас! Г-н Борисов, спираме санирането само и само да не се връщате. Видяхме какво правите, но само ако е свързано с вашия джоб, а не с нашия.

177

Бойко крадеца

преди 7 години

Аз пък точно затова ще гласувам за всеки друг но не и за Герб. Много крадат с това саниране а магистрала Хемус я чакаме ,пари има за нея а пътуваме с риск за живота си

176

Анонимен

преди 7 години

Ако БСП, ДПС и тути яуанти ги няма, ще можем да си санираме сами и да ни останат пари за развлечения, ресторанти, опера, театър, книги, пътешествия, дрешки, здравословна храна, спорт, чистота.

175

Кутев

преди 7 години

Дрогаре,Преизпълнихме плана, пък и за днес копейките свършиха. За сега спираме троленето ! За ударниците има специална награда - лист от в.Работническо дело използван в тоалетната ЛИЧНО от др. Т.Живков.

174

до 191

преди 7 години

Пикльо, дай 10-те бона, за да ти покажа кое е направила БСП само по времето на Станишев. Построи наново жп линията Г.Оряховица-Плевен , която е двойна. И сега може да се движат влакове със 130 км/ч. Завърши най-големия язовир в Европа, направи 105км магистрали, започна строителството на зала Армеец. Купи 50 модерни дизелови и електрически мотриси. Купи правителствените самолети, Купи две фрегати, Купи хеликоптерите Кугър. Това се сещам на прима виста.

173

77

преди 7 години

БОЙКО КАК МОЖЕ ДВА ГРАДА С БЛИЗО ЕДНАКВО НАСЕЛЕНИЕ И С ПОЧТИ ЕДНАКВО УТВЪРДЕНИ ПРОЕКТИ ЗА САНИРАНЕ ЕДИНИЯТ ДА ИМА ТРИ БЛОКА САНИРАНИ А В ДРУГИЯТ НАД 50.....ПО ТОВА ПОЗНАВАМЕ КЪДЕ СА ФИРМИТЕ НА ВЛАСТТА.....В ТАЗИ СТРАНА ВСИЧКИ ПЛАЩАТ ДАНАЦИ А НЕ БОГОПОМАЗАНИЯ БОЙКО ДА ПОСОЧВА КЪДЕ МОЖЕ И КЪДЕ НЕ МОЖЕ ...ПЪЛНА КОРУПЦИЯ И НИКАКВА СПРАВЕДЛИВОСТ

172

Анонимен

преди 7 години

ХОРА ,БЪЛГАРИ СЕГА Е МОМЕНТЪТ ДА ПРОМЕНИМ БЪЛГАРИЯ С ИЗХВЪРЛЯНЕТО НА 27 ГОДИШНИЯТ ***. НИТО БСП ,НИТО ГЕРБ ДОКАЗАХА ЧЕ НОСЯТ ПРОМЯНАТА ОТНОВО ЛЪЖАТ И ТЯХНОТО МЯСТО Е ТАМ КЪДЕТО ОТИДЕ И НДСВ. ГЛАСУВАЙТЕ НАИСТИНА ЗА ПРОМЯНАТА С БЮЛЕТИНА 4 ИЛИ 16 !

171

Ганчо

преди 7 години

Ако ГЕРБ не дойде на влас всички ще измрем. Ще спре тока, водата, слънцето няма да изгрее.

170

dddddd

преди 7 години

ОМРЪЗНАХА НИ ЗАПЛАХИТЕ НА Б.Б.СТИГА ВЕЧЕ ГОСПОДИНЕ. НЕ СТЕ САМО ВИЕ НА ТОЗИ СВЯТ. МНОГО СТЕ СМЕШЕН ПРЕСТАНЕТЕ.

169

Анонимен

преди 7 години

И Слънцето няма да изгрее, ако Герб загуби! Точно така, ще си светим с тока от фотоволтаиците.

168

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че когато ГЕРБ е на власт България се развива, а когато БСП дойде хората се редят на опашки със седмици и не могат да си вземат парите от фалиралите банки.

167

Васо

преди 7 години

Голям праз. Една голяма кражба по-малко. Аз съм се санирал с мои си пари за 5000лв. Те ще санират съседите ми с държавни пари взети и от мен за 20000лв.

166

пенсионер

преди 7 години

До ЖОРОЗащо четете смо заглавията.Ето какво пише по-надолу:"Ако не ви харесва спрете. Според мен, това е хубаво, ако според вас това е лошо, на 26 март може да го спрете, така че ви пожелавам успехМръсни червени ***!

165

Анонимен

преди 7 години

Аве тоя много взе да си позволява сърдито пате пак е сърдито аре чезвай от картата

164

А Н Т И

преди 7 години

Простата Тиква при нас е дошла,лъже ги, лъже ги всички,шменти капели безплатно сега,приказки пак на аба.Тра ла ла, тра ла ла,има безплатно за всички.Тра ла ла ...