72

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПич могат да дойдат и учителите да ти възпитат детето...ама приказката е ЛИПСВАТ ТИ ПЪРВИТЕ 7 ГОДИНИ....а не липсва ти учител... Така че възпитавайте си децата а не лежи на чужд гръб...обаче е лесно де учителите ти виновни....и не не съм учител...и не бих могъл да бъда гледайки възпитаните от теб деца.........

71

Анонимен

преди 7 години

Стига сте прехвърляли собствената си вина за невъзпитани те деца върху държава, строй и незнам си още какво. Отидете пред огледалото и ще видите главният виновник. На него трябва да благодарите или укорите

70

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се прави разлика.За съжаление, има деца и юноши психопати.Съвсем друг е случаят, когато психически нормално дете е прекалено разглезено или научено на агресия.

69

Анонимен

преди 7 години

Докога в училищата ще цари анархия?!?! До кога учениците ще ги свикваме на безнаказаност?!?!?

68

Анонимен

преди 7 години

Всеки от нас вътрешно в себе си знае какво заслужава един убиец пък бил и дете, какво заслужава пиян шофьор, какво заслужава изнасилвач, корумпиран политик...както тук така и на запад, само че ако очакванията за присъдата не съвпаднат с реалната присъда,хората на запад окупират улиците, ние мълчим... Ей това мълчание е причината за такива "инциденти"..защото научихме вече второ поколение, че да си над закона е готино, че да си мутра бияч е престижно...

67

Анонимен

преди 7 години

До АнонименОптимист си!

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8362 ясно пише, че не знае каква е по-нататъшната съдба на онзи.Но аз помня съдбата на един друг-гимназистът, който изби 7-8 студенти, беше застрелян "при опит за бягство". Пък дали е бягал, кой знае... Разбра се, че не е бил съвсем в ред с главата по наследство - майка му е била психопат и се е обесила още преди да стане онова масово убийство. После брат му близнакът постоянно беше по клиники и се чу, че бил паднал от тераса в здравно заведение и се убил. Но дали сам е паднал ...

65

Анонимен

преди 7 години

Както върви след 100 години няма да има българи. Човечеството трябва само още малко да потърси. Явно е премината границата от която връщане няма. Оскотяването е тотално.

64

майка

преди 7 години

Сега ще започнат да съжаляват и оправдават малкият убиец.Адвокатите на родителите му ще свалят всички звезди от небето само и само да го спасяват този малък изверг.Не ме упреквайте за думите по адрес на едно дете защото то е това. Неговият таван е до тук- повече от това не може.Но кой е виновният?!!!!- *домашният микроклимат и родителите.Нека те да се поставят на мястото на нещастните родители.Мир на невинната душичка и ПОКЛОН пред неизживяното детство.

63

Анонимен

преди 7 години

Баща ми ми е разправял като е бил ученик, ако посмееш да направиш нещо нарушаващо дисциплината и си получаваш наказанието на момента от даскала. След това не смееш да се оплачеш у вас, защото ядеш бой и от родителите си.

62

Анонимен

преди 7 години

Хайде пак: Когато едно общество необратимо се изражда, то ражда ***.и...

61

Анонимен

преди 7 години

Когато едно общество необратимо се изражда, то ражда ***...

60

Един българин

преди 7 години

Че имаше такива побоища и при социализма, имаше.Понякога се чудя как съм останал жив!И като се замисля, даже не са ме и джобели.Биеха си ме ей така - за кеф.Ама не на игра, а истински бой!Естествено, че нямаше как да го пишат по вестниците.Учениците бяха всички "примерни" и с "висок комунистически морал".Но, както и да се погледне, убийството си е престъпление, а случаят е точно такъв, не е нещастен случай!

59

Анонимен

преди 7 години

Нация от убийци. Това сме. Че ние се трепет много по успешно от колкото се тръби и насажда страх от бежанците. Впрочем има ли ли случай на убийство от бежанец на наша територия?

58

Анонимен

преди 7 години

Днес новините са "две в едно", а именно: "В САЩ се разгаря транссексуална "война на тоалетните" и "11-годишно момиче почина, било ритано от съученик". Мислете!

57

До 67

преди 7 години

Не казах, че детето ми е възпитано, а че е още дете..и въобще не е инцидент...инцидент е да караш кола като още 2милиона българи всяка сутрин и да направиш грешка и да изкривиш ламарината на друг шофьор... Но да риташ в корема друго дете, което да почине, това не е инцидент....и не може да се случи на всеки, защото не всяко дете рита съучениците си..

56

Анонимен

преди 7 години

ИМАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕ-ДА СЕ ВЪРНАТ СТАРИТЕ РАЗПОРЕДБИ ЗА ПОВТАРЯНЕ НА КЛАС.1. ЗАБРАНИХА ОТ 1 ДО 4 КЛАС ДА СЕ ПОВТАРЯ. ЗАЩО? АМИ, ЗА ДА НЕ ПЛАЩАТ ОТНОВО 1000 ЛЕВА ЗА СЪЩИЯ УЧЕНИКАМИ В ТАКИВА СЛУЧАИ РОДИТЕЛЯТ ДА СИ ПОЕМЕ ВИНАТА И ДА СИ ПЛАТИ ТЕЗИ 1000 ЛЕВА.2.ДА СЕ ПРЕМАХНАТ ТЕЗИ БЕЗКРАЙНИ ПОПРАВИТЕЛНИ СЕСИИ ЗА ГОРНИТЕ КЛАСОВЕМАЛКО И СЕМЕЙСТВОТО ДА СЕ АНГАЖИРА....

55

Анонимен

преди 7 години

Винаги е имало подобни нещастия и винаги ще има. В САЩ с автомата влиза с идеята да застреля хората...това какво е. А станалото при нас си е малшанс. Верно че трябват повече права на учителите, все пак за това се наричат УЧИТЕЛИ. Не само да им дават знания, а и малко култура.

54

д

преди 7 години

До АнонименСлучваха се и при соца и още как. Ама не се даваше гласност. Почти всяко голямо междучасие ставаше бой в училището където учех, и са ме джобили големите няколко пъти. Голяма джунгла беше и тогава. И нямаше нито охрана, нито камери.

53

Анонимен

преди 7 години

До G"Умен" си като бегония.Такива като теб най ги обичам!Чел, недочел и дава акъл. Първо мисли, после пиши. Само едно разумно нещо си написал - "дете за дете". Защото някои видове родители от друго не разбират.