24

Анонимен

преди 7 години

Как до сега не беше приоритет ??!?

23

ивчо

преди 7 години

стига с това клише Кой, ясно е заминава, назначен от ББ явно му е верен, като разкараха адмирала Николов от ГЩ и сложи ББ льотчика Попов що ни ривахте пак....генерал , гл секретар, политически назначения все

22

Анонимен

преди 7 години

Borisov e dostatachno bogat no trqbva da igrae v toq teatar...zashtoto ne se znae kakvo se e zakanil SRETEN IOSICH

21

Боце пита

преди 7 години

Питай си !

20

Активист на БКП

преди 7 години

Пилот има -пожарникар няма ! Пожарникарят е аут !

19

Анонимен

преди 7 години

До мислете му 10 Това за ръката или за оная работа се отнася за привържениците на БСП . Бъди сигурен , че в София няма кой да гласува за тази анти българска партия БКП-БСП . Това ще направят бабите , които хвърлят пачки от балкона на ало-измамниците . Капиш .

18

Анонимен

преди 7 години

Герб и Бойко Борисов почнат ли да говорят че Някой друг ще опорочава изборите и ще ги купува е все едно Лупи да спасява и Левски

17

Анонимен

преди 7 години

По времето на управлението на ГЕРБ какво беше - за да имаш работа трябва да станеш член на ГЕРБ. Може и да ги мразиш да не си доволен - но това е условието.Иначе - уволнение и няма работа. Така че няма срещу какво да недоволства. Увлняваха,назначаваха техни хора.Ако кажеш нещо против партията ГЕРБ - вън и без работа.Така изградиха стройни и подчинени партийни структури.

16

Анонимен

преди 7 години

Никога повече БКП и ДПС на власт

15

Анонимен

преди 7 години

До kas 12Ами нали вашата г-жа Лъжа каза , че нямат отношение към служебното правителство , и то било само за изборите. Какво се оказа , че Нинова му е дала списък кой да махне и кой да сложи. Как така всички по случайност са от БСП или НДСВ . Вашата партия е убиец на народа и държавата др. червен каскет .

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Начраво сте ми откраднал и мислите и доводите :))))))Предвидими са,да, всеки знае че вълчо кожата си мени, но нрава НЕ.Така че и обещанията им като предишните....

13

анонимен

преди 7 години

Редно е да си ходи.Идват избори,а той е политически пристрастен.Повече от ясно е,че трябва да си ходи.Така както другите служ. кабинети измитаха всички ,така трябва и сега.А това ,че на Борисов не му харесва си е негов проблем-да не е подавал оставка.Какво е очаквал,незнам но става банален.

12

Анонимен

преди 7 години

Този няма ли поне един път да замълчи.От както ГЕРБ е на власт/втория път с придружители - РБ,ПФ,АБВ/ става все по-лошо и по-нетърпимо.

11

kas

преди 7 години

май ви боли ,така правехте когато взехте властта г-н Борисов,уволнявахте и назначавахте само гербери без да гледате дали отговаря лицето за съответната длъжност.От вас се научиха да освобождават !!!!!!!

10

Анонимен

преди 7 години

"Още от първия ден ще обърне бюрокрацията и администрацията да работи за хората и за бизнеса." А два мандата какво прави - клати си краката, краде и ***...

9

мислете му

преди 7 години

Ако някой Софиянец гласува за ГЕРБ след подигравката с увеличението цената на транспорт за да прикрият огромните кражби в ЦГМ,да му изсъхне ръката...

8

Dog

преди 7 години

Сега разбрахте ли къде е заровено кучето?Или казано по разбираем начин.Как се фалшифицират изборите?Е главният знае най добре!

7

Анонимен

преди 7 години

Що бе, Боци, пилот си има - при това е президент? Или имаш предвид, че Ти си единственият пилот на държавата и без теб, ще се разбием? Когато твоята Лейди Бъч ръководеше вътрешните работи беше една сигурност.. ехей, та чак дрънкаше!

6

Анонимен

преди 7 години

Никога повече БСП на на власт, помним престъпленията и щетите, които те сътвориха!

5

Анонимен

преди 7 години

Просто казано - в момента няма по опитен и добър държавник от Бойко Борисов . Никакви плюнки на червените *** не могат да скрият истината . Вижте само кандидата на БКП-БСП за Премиер. Корни Нинова или г-жа Лъжа , ами то е посмешище пред хората с изключение на червените баби. Просто станахме за резил с тази проста и злобна жена .