81

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 119Свиквай народе , г-жа Лъжа е гладна и иска власт . Не можа да продаде Булгартабак на себе си и Станишев я изгони като зам.министър за корупция. Сега се готва да продаде България на Путин .

80

Анонимен

преди 7 години

Те калинките бяха Гейски назначения. Бойко ги изрита.

79

Тук съм съгласен

преди 7 години

с другарката Нинова. Верно голямо дърво е това споразумение.

78

не бе

преди 7 години

Мама Г я е страх че няма да може да държи народа като заложник и да плаща скъпо и прескъпо. Нали виждате че я е страх да не дойдат евтини стоки и услуги.Къде по-лесно се държат на каишка алчни пенсионери дето хвърлят хиляди левове през балкона.

77

Анонимен

преди 7 години

Kak mije hafjiidki sds deputat da otiva da se sapusva besrabotenni da mu davat 1,500 lv na m a bg pensioneri s 165 lv pensia.

76

Анонимен

преди 7 години

Свиквайте герберастчета, Нинова ще е следващият премиер. Боцко си е пътник и колкото и да плаща няма да го бъде. Не плачети, да бяхте направили нещо за България а не да крадете и назначавате калинки. Довижданееееееееее!

75

четете бе

преди 7 години

Сергей Станишев се поправи, каза "Не" за СЕТА.Понимайш? Решетников се е обадил и сега: Кръгом и пак напред!

74

гражданин

преди 7 години

Като прочетох стотията и разбрах че трябва висока избирателна активност за да не се допусне тази мpъcница да се докопа до властта.

73

ognyanz

преди 7 години

Всичката тролска пр'остотия се е изсипала тук. За това ли става дума - за Корнелия Нинова, или за договора СЕТА.А за тези, които се готвят да заминават за Канада: Визите не са отменени, и канадците не са обещавали да ги отменят. Обещаха "да разгледат въпроса до края на годината". Ами ако не ги отменят? Заради България и Румъния ще поискат ли останалите членове на ЕС (за които визи и без това няма) да отменят СЕТА. Как мислите?

72

Анонимен

преди 7 години

Всичко е много просто-тия горе отдавна се се разбрали за всичко-нали са си едно ! А за нас-ЦИРК-пардон-избори !

71

--------

преди 7 години

До !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Кой папа най-много тук сега и е гепил всичко в свои ръце?Този,на когото западните другаре уж свалят временно за няколко месеца доверието,защото много се разсмърдя.И после пак и пак...до края на света или докато търпението ни свърши.

70

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 7 години

Децата ви избягаха на запад, защото червените *** съсипаха България до 97ма я направиха бананова република с 5$ заплата и фалирали банки. Затова сега 2 милиона са в Европа и по света все при лошите капиталисти, заради простите си родители които 45 год търпяха комунизъм.

69

Анонимен

преди 7 години

Не ми пука за лапетата.Те са на семпла програма-sex & money.Млад човек с идеали е оксиморон.

68

Анонимен

преди 7 години

До още поЗащото всеки "коментира" каквото му изнася.

67

още по

преди 7 години

До Луда работаНа тая откачалка синът и учи и живее в общежитие.Но защо не коментирате другата откачалка,която купи на щерка сии на бившата къща в квартала на бедните-Ориндж Каунти.

66

Корнелийо, мари!

преди 7 години

Бива те по високопарните провиквания.Но защо не кажеш кой ще се облажи най-много от това търговско споразумение! В какъв политически цвят е закваската на тези печеливши фирми, които правят кървави пари за сметка на здравето на българите?

65

Анонимен

преди 7 години

Тая луда жена толкова бой ще види на изборите от ГЕРБ ,че няма да може място да си намери.Ще избяга първа в Америка по която плюе с децата и ядат там бял хляб.

64

от село

преди 7 години

Абе ти виждал ли си краставица без да е пръскана с отрова за листни въшки,фунгицид и азот за подхранване ? На дядо ми торбата с отровите цял шкаф беше на село. Всички са така. Всичко е гмо.

63

Анонимен

преди 7 години

До 91: Не се бой, Матрицата ще рестартира, няма да и е за първи път и без това с този животински вид явно сме до тук.

62

Анонимен

преди 7 години

Айййй, как *** Герберските слуги което означава, правилна е позицията на Нинова. Цвилите или не, когато напълно лъсне предателството на Рапона и колко е затънала и разрушена България, Рапона и слугите му ще бъдат съдени и от самите герберуги, които също ще плащат. Те ще го осъдят най-лошо защото ги в продал и предал, защото от свои боли най-много!