143

Анонимен

преди 7 години

Божкееееее, за Бойко винаги са гласували най-простата част от населението, която му се възхищава на просташкия израз, с който ни срами у нас и в чужбина. То няма и какво да се очаква - хора, които не са чели по една книга в живота си, гласуват за човек, който е прочел само една за Винету в 3-ти клас. То за това вървим, към пълна разруха!

142

Геро от ГЕРБ

преди 7 години

МУУУУУУУУУУУУУУ МАЧКАЙ БАЦЕ КУМУНИГИТЕ НИЕ СМЕ С ТЕБЕ БРЕЕЕЕЕЕЕЕ

141

кмета на Симитли

преди 7 години

Долу ръцете от Бойко. Той пак ще спечели, защото аз редовно го окуражавам.

140

Анонимен

преди 7 години

Бойко,като се погледнеш в огледалото,виждаш ли Делян Пеевски?Въпросът беше зададен от български студенти в Лондон.Тук никой не смее да задава такива въпроси.Тук само се чудим защо всички медии и вестници на Пеевски така яросто защитават Бойко и го венцехвалят ежедневно.Ама защо ли пък се чудим.

139

Анонимен

преди 7 години

Какви са тия предизборни поръчкови статии... кой изобщо иска Бай *** пак за премиер... да не би по махалите да са правили проучването. С предварително раздадени кебапчета премия.

138

до 163 Теменужка

преди 7 години

Много ме развесели..........ама аз не съм мазохист и не харесвам пожарникари............

137

Анонимен

преди 7 години

Заслужаваме си да сме най-бедната държава в ЕС щом Бойко все още е най-желан за премиер. Олицетворение на чалгата в политиката. Няма скоро да се оправим.

136

Боянчо

преди 7 години

Както си го пише..ГЕРБ отново ще спечелят, а останалите ще гледат и цъкат, защото не си познават хората. Кой да ви управлява? Сидеров....., Новите Българии....., на Слави чалгите, На Кунева ...-***....На Корнелия престарелите и откачени Ламбовци.....ДПС-то с техите религиозни залитания оплетени ... в някаква мюсулманска Европа? Или АБВ-то......шлемове, копия с руски зачатък.....Марешки?Глупости на търкалета....И още знайни и незнайни пси

135

АЗ

преди 7 години

СТРАНДЖАТА ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ СЪМ ГО КАЗВАЛ АЗ, НЕ ТИ КРАДЕЦ НА ИНТЕЛЕКТУАЛЕН ПОТЕНЦИАЛ

134

Анонимен

преди 7 години

БСП и ГЕРБ са двете лица на една и съща монета.Която от тях да дойде на власт нищо няма да се промени и двете партии са защитници на олигархията и мафията.И двете обслужват Пеевски, Златев, братя Велчеви, Р.Овч, С.Русев и др.И двете служат вярно на шефовете на бившите сикаджии- спомнете си как Румен Петков посрещаше Маджо, а Мутрата си е сикаджия. И двете обаче са срещу народа и срещу съдебната реформа.

133

Анонимен

преди 7 години

Кабинет Борисов-3...няма да има.

132

Мето бояджията

преди 7 години

Киро кофражиста е много прав. Бойко никога не е бил *** нали комунизите убиха дедо му. Бойко е най- якия антикомуниз и това ние бачкаторите го знаеме най добре. И Цецка Цачева го знае и казва същото.

131

Анонимен

преди 7 години

Като ги гледате двамата на снимката,кой мислите,че реално е по-желан?Резонно е този,който е по-харесван,да е и по-желан.Но някой е решил,че трябва да има баланс и затова е написал,вероятно от съчувствие,че нежелания е желан.

130

ТЕМЕНУЖКА

преди 7 години

Аз си падам по Бойко, защото обичам мазохстичния секс и тогава съм най-щастлива, а той е толкова секси и привлекателен.

129

РЕД ОТ ХАОС 33

преди 7 години

И двамата са наши хора!

128

Боне Въргов

преди 7 години

а ПА ЯЗ мислим да изделам от едно дръво статуя на Бойко Борисов оти он много е заслужил и че я турим у центъро на село та сички селяни да му се кланят за убавините кои ни донесе

127

АНОНИМЕН

преди 7 години

Пилците се броят на есен ,как да гласувам за *** ,като още не е спечелила ,а вече се вижда министър председател ? Другарката с другарите сме им яли попарите СТИГА ВЕЧЕ .

126

Varnenec

преди 7 години

Тия добре ли са.Има ли все още мазохисти в БГ ?,който си падат по тоя плондер ББ.

125

ДЕПУТАТ

преди 7 години

Стига са лъгали, ние хората очакваме повече никога Герб на власт!

124

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Този който се представя като Аз съм самият Аз.