48

боби

преди 7 години

Ако комунистите спечелят изборите, амо за три месеца ще загробят държавата за поне 100 години напред.Те са готови с договорите за Белене - 20 милиарда, за южен паток - 6 , Бургас-Александруполис - 3,5, общо 30 милиарда, без лихвите.Само годишните лихви ще бъдат поне 2 милиарда, вноските по главниците още поне 3 милиарда, годишно най-малко 5 милиарда, що се отнася до някакви приходи, няма как да бъдат повече от 100 - 200 милионаЗа русия голям шлем, за нас голям ч лен, гласувайте за куранелия.

47

Нас

преди 7 години

Тоя ни взе за канарчета !!!До кога да му вярваме !?!?!?

46

Анонимен

преди 7 години

Дано Герджиков го вкара в затвора!!!!!!!!

45

Комисаря бай Иван

преди 7 години

Не знам на кого се пеняви и на кого се заканва Борисов , но явно е обиден и увреден нещо!Виж сега Борисов, с тия пооцапани и *** задни части е редно да отидеш в банята , а не да се заканваш на чистите люде!Я да видим колко ти е процента на 26 . март!***!

44

Анонимен

преди 7 години

8 год. беше на власт с шайката си а сега се държат все едно ни лук яли ни мирисали!

43

OMG_Lucker

преди 7 години

Борисофф пък аз ви пожелавам с корумпираните си дружки да се готвите за съд, не за избори.

42

Анонимен

преди 7 години

"ББ: Мечтата ми като ученик беше да марширувам по плаца."НЯМАМ ДУМИ!И този го избирате 2 пъти за Премиер!!!Едни деца мечтаят да са лекари, генерали, музиканти и т.н. а тоя си искал да ...........марширува по плаца.ОТВРАТ!

41

Ряпа Тиква

преди 7 години

Голяма ряпа е този Боко, не стига че вкара държавата в политическа и икономическа криза ами продължава да наглее и да злобее да избори след избори докато му се нагласи за него резултата!Боко имаш късмет, че не беше премиер на румънците, досега щеше да си умирисъл някоя канавка!

40

Анонимен

преди 7 години

Тоя кво е седнал да ни разправя нали беше различен бе, защо не направи съдебната реформа сигурно Тръмп е виновен или калинките или извънземните или Орешарски или някой друг.

39

Анонимен

преди 7 години

Ясно, тоя отсега е решил да саботира бъдещият парламент, нали и преди правеше така, като беше за малко в опозиция - влизат, излизат по негово нареждане дупетатите от Герб, не можеше парламента да работи и пак се отиде на избори, много долно същество!

38

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСпомням си някъде около първия мандат Бойко обещаваше 2000лева средна заплатая пак виж какво са ти написали другарите на листчето! Такива обещания само *** раздава

37

МУТРОГЕНЮ НА ВЛАСТ

преди 7 години

няма наяждане

36

Анонимен

преди 7 години

Защо го титуловате като "лидер" ? Той си е баш престъпник!

35

Анонимен

преди 7 години

Борисов се готви за изборищото е прoст и сам се свали от власт

34

Анонимен

преди 7 години

Источена е умишлено КТБ кой им покри загубите с какви средства. За кой да гласуваме как да разберем, все едни и същи работещи срещу народа се въртят какви машини, какви чудеса трябва ново ВНС. Изощо няма да ви гласувам ако ще машини от Марс докарайте и ги оскъпете и тях да плащаме след масрафа с КТБ.

33

НИЕ НАРОДЪТ

преди 7 години

Не искаме повече бандити на власт

32

А Н Т И

преди 7 години

Всички виждате, че се краде всеки ден по много.И да дойде честен водач, скоро ще го отстранят.Само военен режим(Пиночет) оправя крадливото племе !!

31

Анонимен

преди 7 години

"Да си ги произведем, защото може да се наложи често да си ги купуваме. Нямаме сигурност дали ще дойдат от Филипините, от Канарите, как ще пътуват"За пътуването хич не берете грижа. Президента Хвърчилко Хвърчилков ще направи няколко курса с МИГ-29 и ще достави машините за има няма 12 часа. Хем има вероятност и то много голяма президента Хвърчилков да изчезне от радарите и никога повече да не го видим, което ще е от по-голяма полза за България отколкото машините за гласуване.

30

Анонимен

преди 7 години

Като го отсвирим, Бойко тъкмо ще може да ходи да марширува по плаца! Нали си пазел кубинките? А на кой плац - сетете се сами!

29

1212

преди 7 години

С Цеца-"майката, с Лъчо-"мозъка" и Десито-"тежката артилерия", ще спечелите изборите на.....кукуво лято!....