24

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ПетковТова е реалността...

23

Анонимен

преди 7 години

С първите си действия по съставяне на новия кабинет, Радев излъга надеждите за промяна и много от гласувалите за него преосмислиха своя вот. Вероятно от тези негативи ще се използват нови политически формации.

22

Анонимен

преди 7 години

Поредната мутра, която ще излъже наивните бг хорица! На незнаещите да кажа, че играе с Тиквата!

21

Петков

преди 7 години

Каквото и да си говорят социолозите, картинката е ясна - ГЕРБ - 25%, патриотите 12-%, Марешки - 8 % и РФ около 5% - това е новата коалиция с около 50% от гласовете.От другата страна - комунистите 20% , а турците - 5%.Останалите 25 % са на дребните партии, разни люспи и негласували.След преразпределението по ДОНТ коалицията около ГЕРБ ще има най-малко 150 депутати и ще бъде в по-комфортно положение от миналия парламент.

20

Анонимен

преди 7 години

Марешки бе създаден с цел да дръпне хора от Каракачанов и успя.....ако на балотажа бяха отишли Радев и каракачанов ставаше значително по-интересно. Дори на дебатите се видяха че марешки е един селски хитрец.

19

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ниновица е самотна кукувица, а ГЕРБ имат реформатори, патриоти и Марешки...

18

Анонимен

преди 7 години

Марешки който имаш 10 процента, слоде като подкрепи Цачева и го разбрахме, че е ортак с Борисов остана с 3 процента.

17

Promo

преди 7 години

късно моме за китка, МАРЕШКИИ се бореше със статуквото, а на балотажа подкрепи управляващия кабинет ГЕРБ ??????? не си харчете парите да проучвате хората с писане на такива статии и четене на коментарите им, няма да го изберат !!!

16

Анонимен

преди 7 години

Магарешки е бита карта. Видя се чее патерицата на гробарите. Тези които са гласували за него втори път няма да се излъжат. Голям автогол си вкара Магарешки. Но от "умен" селянжър какво да очаквате освен " умнотии"!

15

Анонимен

преди 7 години

Маршеки е подводница на Герб. по-доБре за Христо Иванов дасе гласува, по-чист е.

14

Анонимен

преди 7 години

Ча к ключов - едва ли. Но може да има своите 10 депутати, които да се изтъргуват добре. Ето го новият Ковачки.

13

Анонимен

преди 7 години

Ами като не харесвате Марешки, за БСП да гласуваме тогава. ОК.

12

Факт

преди 7 години

Марешки-новият Бареков,само че със собствено (яко) финансиране.Трайност-1 мандат,ако смята да е патерица(със съответните облаги) на Борисов.

11

БАБА КУНА

преди 7 години

СЛЕД КАТО МАРЕШКИ РЕШИ ДА ПОДКРЕПИ КРАЙНО НЕПРИЕМЛИВАТА ЦАЧЕВА НА БАЛОТАЖА ТО ТОЙ ЗАГУБИ ПОНЕ 70 % ОТ СВОИТЕ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ И ВЕРОЯТНО НЯМА ДА ВЛЕЗЕ С ПАРТИЯТА СИ В СЛЕДВАЩИЯ ПАРЛАМЕНТ.

10

СЛЕД

преди 7 години

След ГЕРБ в лицето на Борисов , тази на магистралите , този със Стара Планина , онзи с Офшорните Фирми , всеки Българин ще гласува за Митьо Пищова в тандем със Сашка Васева .

9

Dupnica

преди 7 години

Tesi ne razbraha che s centralnata bg administracia e svarsheno. Krai. Dezentralizihme se barzo i efikasno. USPEH V REFORMATA NAPRAVIHME. Poveche niama da ima iztochvane na regionite. Vseki region da si se izdarja sam i da si se upravliava sam. Selfi.

8

Симо

преди 7 години

Патерицата на ГЕРБ.А да си кажем истината. На Марешки горивата му кажи речи стигнаха цените на другите, какво стана с нафтата от 1.48лв/л?Обра овациите с горивата, и сега ще се набута в парламента да помага на Бойко!Това е истината!

7

Анонимен

преди 7 години

Държава, в която този може да е някакъв фактор си заслужава съдбата!

6

Анонимен

преди 7 години

Това си е жива катастрофа. Държава, която се управлява от комунисти, пребоядисани комунисти и мутри, няма да стигне далеч.

5

Магарешки

преди 7 години

Само луд може да гласува за Марешки - новото златно пръстче на ГЕРБ. Те си го създадоха, за да отвлича вниманието и да прибере гласовете на заблудените и наивните, а след това ще бъде патерица на господарите си в парламента!