68

gugi

преди 7 години

А Митю Пищова - нещо май бъркате с прогнозата.

67

аз

преди 7 години

До Адам СмитКакто виждаш - мнозинството хора седят и чакат партиите да им увеличат доходите?! Какво да се прави?! Така са научени от преди - че "партията дава".

66

До АДАМ СМИТ

преди 7 години

Адаме, абе човека пита дали ще спре бежанския поток от където идваш и ти, или ще се върнеш от там от където си излязъл? Хахаха.

65

Анонимен

преди 7 години

Сега да обясня нещо на червените ни калпазани :) Радея няма да ви изкара от ЕС и НАТО дори напротив. БСП няма да спечели парламентарни избори понеже няма достатъчно гласове. Ето как стоят нещата. Хайде преживейте го.

64

Анонимен

преди 7 години

"А вие си налягайте парцалите и работете здраво преко сили за фирмите без да се оплаквате, че тази години много хора ще останат без работа. А останете ли без работа вече сте за никъде!"Като останем без работа и няма на къде, сме пред Народното Събрание и Министерският Съвет.Така че, уволнявайте. Ще напълните площада с хора които искат ДА ИГРАЕ СОПАТА, а не някакви политики, нови лица и тем подобни.

63

Анонимен

преди 7 години

Сега разбирате ли ЗАЩО е имало Народен Съд и екзекуции???Защото както ГРОБ са заграбили днес властта и без кръв няма да я отстъпят такаи едно време царските *** са били готови да се бият до смърт за КОКАЛА!!Е, със смърта са успели.И БРАВО!

62

аз

преди 7 години

До голю босевВъпроса за ДОСТ е абсолютно резонен! Май ще пренаредят картите! Очаквам да се окажат сериозен удар по ДПС! Друг е въпроса, че вероятно няма да има принципна разлика! Ако тези данни са верни - очаква се пак правителство от много партии с неформална подкрепа от ОП. Като - вместо АБВ - ще е Марешки.

61

Анонимен

преди 7 години

До 67Я ми покажи партийната книжка на Борисов ако обичаш. Някъде снимка нещо? Или просто ей така си говорим да се намираме на приказка...

60

Анонимен

преди 7 години

"Едни и същи противни червени мутри крадливи."Ами такива са си ГЕРБ, ама какво да правим. Виж им лидерите, всичките отбрани кадри на БКП:Бойко БорисовРосен ПлевнелиевЦецка ЦачеваДаже единият мутра, Ипон-ец, личен бодигард на бай Тошо.

59

реалист

преди 7 години

Значи ще има пак крадене от едни и саниранене други, а пътищата все така швейцарско сирене.

58

Анонимен

преди 7 години

БСП ще види правителство ама през крив макарон. Симпатизантите ви се топят демографски, а тези които са останали са с деменция вече. Ако си правите устата заради резултата на президентски избори ще останите крайно разочаровани защото глас за Радев не беше глас за БСП просто нямаше истинска алтернатива.

57

Бизнесмен

преди 7 години

ГЕРБ ще е първа политическа сила, но няма да може да състави правителство, защото резултата им ще бъде по-лош в сравнение с предишните избори. Най-вероятно несен или напролет 2018 пак ще има избори. А вие си налягайте парцалите и работете здраво преко сили за фирмите без да се оплаквате, че тази години много хора ще останат без работа. А останете ли без работа вече сте за никъде! Няма шанс повече. Всеки от вас може да се озове на улицата при тази ситуация и в България и по целия свят.

56

Анонимен

преди 7 години

"Жален червен стон в коментарите :)"*** от БКП се вайкат, така е. Това Бойко Борисов, Цецка Цачева всичките с червени книжки от Народна Република...

55

Анонимен

преди 7 години

Я ми кажете на базата на какво Нинова се е взела на сериозно от освен на лъжи който се виждат всеки ден. Нова програма ли? Нови лица ли има? Какво има БСП? Едни и същи противни червени мутри крадливи.

54

А Н Т И

преди 7 години

Кражби, кражби кражби безчет,на господата другари от ГЕРБ.Заеми, милиарди пари.Кой ще ги връща?!Пак ти.

53

Адам Смит

преди 7 години

"Искам да чуя от партиите дали ще се увеличат доходите на работещите хора..."Боже, наивниците няма са се свършат! Къде се е чуло и видяло партиите да увеличават доходите? Доходите всеки сам си ги увеличава, като работи повече или си намери по-добре платена работа.

52

Анонимен

преди 7 години

"Я кажи какво хубаво направи БСП преди това? Че не мога да се сетя..."Според Бойко Борисов затри държавата в тройната коалиция.Която той щеше да разследва и да има отговорност и наказания за политическите престъпления.Обаче накрая само се оправдав с тях и нищо не направи.БСП му върнаха услугата при Орешарски. И те щяха да разследват престъпното управление на Герб след протестите ама...Та така, те ви бачкат заедно, а вие се карате коя партия обичате повече.

51

Анонимен

преди 7 години

При такива проценти, скоро пак ще има нови избори. Никоя партия няма мнозинство. Трябва да се правят коалиции. От две партии може само ГЕРБ и БСП. От многопартийна коалиция без едновременно участие на ГЕРБ и БСП, има варианти на ГЕРБ с две от останалите три партии и на БСП почти същото, но при всички случаи тези коалиции няма да са стабилни - обединява ги единствено грабежа, но той ги и разделя.Депутати:ГЕРБ - 90БСП - 82ДПС - 22 другите две - 29 и 17

50

Анонимен

преди 7 години

До 54Преди кое? Като се опитваш да се направиш на интересен поне редактирай и останалото от изречението. Ама то толквоа си можете.

49

Анонимен

преди 7 години

ще гласувам за герб когато цачева започне да пикае като жена