80

Лора

преди 7 години

Много интересни коментари има тук. БСП явно са неали на щат няколко драскачи да пишат целодневно в он-лайн медиите. Горди и доволни от президента? От какво сте горди и доволни? Той нищо не е направил, нищо не е показал още. Айде да изчакаме и да видим дали ще ома поводи за гордост. Само понапълни екипа си с военни и с комунисти. Това, че ще служи на червентите вярно е напълно ясно. Може би от това сте горди.

79

Анонимен

преди 7 години

Няма как човек да спечели какво и да било с простотии дори и у нас

78

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 84Детенце необразовано,а наясно ли си че Президента е главно командващ на българската армия? Или според теб е по добре главно командващ да бъде една лелка?

77

Нов бардак

преди 7 години

Гени.ала прави нов бардак със стари ***. то проф. Е. Друмева, Ленчето Станишкова и други другарки проскубани ярки. Само да внимава като Гоце Три.пера, да не му докарат срамни буби...

76

Анонимен

преди 7 години

Ако изборите се повторят сега,Радев ще вземе 80%.Жалко,че не сме президентска република точно в този момент.

75

Анонимен

преди 7 години

До До ДрагоПробвай пак,Радев подава оставка на 1-и Август а става кандидат за президент на 17-и Август.

74

А Н Т И

преди 7 години

Надявам се, оранжевият котарак в Бялата къща да помогне с нещо !

73

Анонимен

преди 7 години

То не беше жужене, шушукания и замерване с хартийки. Дори Цачева призова за тишина в залата. Дори един "парламентарист" сърбаше чай /око е това де/. А еднокнижният през цялото време си ровеше в телефона. М.Андреев, Г.Караджов, В.Симеонов и др. се били обидили. Президентът трябвало да им се извини. Не знам кой на кого. Много добре ги постави Радев на мястото им. Аз ако бях щях да бъда още порязък. В училище гонят от час ако пречат на останалите. А тези къде се намират?

72

Анонимен

преди 7 години

Те имат една седмица и хората не ги искат .Така ,че президента им то напмни.Вървете си !!!

71

Анонимен

преди 7 години

Как да каже като след излизането си от армията е взел 130 000 лв накуп?

70

Анонимен

преди 7 години

Шапкар президент - *** смешката!

69

мечтател

преди 7 години

Не щем баласьорски тентири - минтири, искаме да излезе и да каже: Скъпи сънародници, така и така, стига вече с кражби, злоупотреби и корупция, баста; политиците да спрат с магариите, съдиите да съдят право, митничарите да не бъркат, където не трябва, иначе, вярно че нямам реална власт, но мога да призова хората да ви изритат.... Пък каквото сабя покаже.

68

Анонимен

преди 7 години

До ДА, спечели!Че идеите му си приличат с тези на БСП... пак ли започваме с идиотщините.Електората в България е такъв. Той не гледа кво се върши, а гледа партията и обича да му говориш неразбираеми глупости... Другите си ги знаем, за 50 лв. даже не знаят за какво гласуават и т.н.

67

До Драго

преди 7 години

Ето ти безспорен факт Драго: Новоизбраният ни президент първо бе поканен за кандидат и едва тогава се пенсионира. Този факт в никакъв случай не би могъл да се брои за "достойна постъпка"! Но аз винаги съм давал време за да видим и следващите му действия, вече като държавен глава.Сега драги ми Драго ще видиш колко минуси ще ми напишат, без обаче никой да ме обори.

66

Драго

преди 7 години

До До Драго Ами ако въпросите ти са откровено г л у па в и нормално е да не получиш отговор.

65

Анонимен

преди 7 години

До правилно другаркоПрез ВСВ САЩ бомбардираха България и избиха няколко хиляди цивилни българи жени и деца. САЩ са военнопрестъпници и трябва да бъдат съдени за военните престъпления които извършиха.

64

Анонимен

преди 7 години

Толкова много експерти и анализатори, че остана само да разберем защо България е на този хал...

63

Анонимен

преди 7 години

Напразни надежди. Минаха 25 години на мъки и мизерия. Идват нови още по-тежки 25 години независимо кой е президент. Напразните надежни и разминаването с реалността водят до депресия. Не случайно всеки 6ти българин има психически отклонения.

62

правилно другарко

преди 7 години

До Русофилка РадеваВерно че е двойна освободителка -Първия път ни освободи от Сверна добруджа ,Македония и Нишко , а втория път ни освободи от свободата , имуществото ,урания и още много други неща.

61

вярно е

преди 7 години

До Анонимен 72За да ги стигнем ни трябват 15-20 години!За запада да не говорим!