12

Анонимен

преди 7 години

"Ама как Путин проникна в дома на повече от 200 милиона американци, и ги агитира да гласуват за Тръмп? Някой знае ли как? Дори и дядо Коледа няма такива възможности:-)"Питаш и веднага отговарям: Путин е хакнал мозъците на няколко милиона американци и ги е накарал да правят каквото им нареди. Преди него само Исус Христос, Мохамед и Буда са успявали да го направят. Путин е ***, полубог.

11

Анонимен

преди 7 години

Как ще приключи президентстването на Тръмп?плюс - импичмънт и след това в затвораминус - само импийчмънт

10

Анонимен

преди 7 години

Ама как Путин проникна в дома на повече от 200 милиона американци, и ги агитира да гласуват за Тръмп? Някой знае ли как? Дори и дядо Коледа няма такива възможности:-)

9

Анонимен

преди 7 години

До до толстойТъпчо, този виц в друга модификация е по-стар и от Борисов.

8

Анонимен

преди 7 години

И хакерите на Путин са най-добрите в света! Непобедими и всесилни! Той разбира се ги ръководи до един и те се подчиняват само на него както и животните, вулканите, морските течения, ветровете, феите, драконите, политическите елити и тн. неслучайно го избраха за най-влиятелният човек в света!

7

до толстой

преди 7 години

За стар виц глобяват. А оригиналът е за баничката и борисов.

6

Анонимен

преди 7 години

Тръмп една губеща инвестиция на Путин за 15 милиарда долара. 12 от които прибрани лично от руския херой президент на САЩ Доналд Тръмп.

5

до 5

преди 7 години

Аз вярвам на американските служби, че г-н Путин назначава президентите в САЩ. Тъй като им вярвам безрезервно, редно е АНС, ФБР и ЦРУ да коленичат и да положат клетва за вярност пред г-н Путин. Не биха искали да си помисля, че пускат лъжливи съчинения по адрес на г-н Путин.

4

Анонимен

преди 7 години

Ясно е че Путин изпрати и снега у нас, за да не може тиквата да задели пари за изборите, а да рие като вол жалките си магистрали.

3

Анонимен

преди 7 години

Господин Путин, кога ще изберете канцлера на Германия, президента на Франция, премиерът на Испания, че вече ни омръзна само за Тръмп да говорят.

2

Анонимен

преди 7 години

Всесилният Путин назначава удобни за него президенти във всички страни, знае и може всичко, подслушва, и следи всички едновременно, и държи всички в ръцете си! Той е виновен за всички земетресения, вълнения и слънчеви изригвания, предизвиква ги и ги насочва според интересите си.

1

Анонимен

преди 7 години

Айде бе. Службите ви изпбщо не се интересуват от това, което се случва в САЩ? Повярвахме ти, Вова! Ама друг път.Само *** в България-атакисти и псевдопатриоти вече ти се връзват на глупостите.