19

импийчмънт

преди 7 години

има такава процедура в САЩ прилагана е два пъти един път успешно и президента е отстранен втория път неуспешно срещу клинтън и той си остана,а никсън като чул че срещу него ще започне и сам си подава оставката,така че не си мислете че президента е царя господаря в САЩ всъщност ако не се сработи със сената и лобистите може да го свалят законно.

18

до 5

преди 7 години

естествено няма да слушат теб.

17

Рок енд рол

преди 7 години

До Локумка.Това не е мой анализ, а на хора доста по-умни от мен.

16

Анонимен

преди 7 години

До 7 Г.Димитров го погуби руската водка ,как ще го убият руснаците, та той им беше послушен.Що не отрепаха Тито който имаше друга представа за комунизма.

15

Факт

преди 7 години

Оказа се,че Тръмп още миналия юни се е срещнал с еврейското лоби и те са го одобрили!Първите му заявки за политиката към Израел го доказват и очевидно няма да има проблем с Господарите.Обаче тайните служби и ЦРУ в частност си имат собствен живот,доста независим от институциите,които би трябвало да ги контролират.Освен това и склонност за намеса във вътрешните работи,което е категорично забранено(на Цру) по закон!Така че като нищо може да се сбъдне пророчеството "Черният президент ще е последен"

14

Анонимен

преди 7 години

Ако САЩ не бе пуснала бомбите Япония още да е във война, а СССР не се сещам какви бели щеше да направи

13

локумка

преди 7 години

До Рок енд рол я пак, момко?! ни тъ чух..

12

Анонимен

преди 7 години

В съвременният свят е недопустимо да се убива държавен глава. Няма да го направят. Негативите за властта са много. Ей сегинка ще му изтечемандата. .

11

Анонимен

преди 7 години

До Калеко АлекоКойто гpоб копае другиму, сам пада в него.

10

нн

преди 7 години

Джон Бренън е от ония който много добре знаят, че в САЩ трябва да се насажда страх от Русия. Това дава много работа на разузнаване, армия, политика, медии, космонавтика и какво ли не. Иначе скука. САЩ нямат друг враг, е и те трябва да имат и си го създават. Дали е така или не те си знаят.

9

Калеко Алеко

преди 7 години

До 11На теория да, но на практика май не е точно така.

8

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ако продължи да ,,своеволничи,, и не слушка които трябва,ще му спретнат някакъв компромат или ще го разболеят нелечимо.

7

Анонимен

преди 7 години

Калеко, нали Президента назначава директорите на тайните служби? Кого ще слушат? Невярна опорна точка. Защо ли Бакърджиева и Лилетка слушат Бойко? Изключения има.

6

Паметлив

преди 7 години

По времето на Обама ЦРУ съвсем излезе извън контрол и се превърна в държава в държавата!Абсолютно неясно беше дали въобще някоя институция може да ги озапти!Стигна се дотам,при специални операции ЦРУ да влиза в конфликт с армията,макар и непряко-контролирани от ЦРУ групировки атакуваха американски войници!Сега виждаме арогантно отношение към новоизбрания президент,което минава всякакви граници!Само дето не му казаха,че ще го убият ако не ги слуша!Не е като да няма такъв прецедент,де....

5

Калеко Алеко

преди 7 години

Още ли някой си мисли, че САЩ се ръководи от президентите си? Това е страна управлявана не от президента, който народа избира, а от тайните си служби. Това демокрация ли е според вас?

4

Анонимен

преди 7 години

Руски окупатор, а аз знам, че СССР уби Георги Димитров, Станке Димитров и много други

3

Анонимен

преди 7 години

За мен Тръмп е блестящ актьор Много е опасен, защото е непредвидим в делата си. Едно ще говори , като попа , а друго ще върши. Невъзможно е да не защитава интересите на САЩ.

2

Анонимен

преди 7 години

......studio x..Moje da go eliminirat

1

Рок енд рол

преди 7 години

За първи път президент на САЩ става човек, който не е поддържан от големите играчи - петролни и финансови,ЦРУ и други, а въпреки тях.Няма да му е лесно на Тръмп.