30

Анонимен

преди 7 години

Луд умора няма.

29

Анонимен

преди 7 години

Абе тия от 4 ти километър къде са!? Страда човека !!!

28

Анонимен

преди 7 години

В последните от последните си дни на поста, другаря Плевнелиев като че все повече си говори сам! И за да не оглучее от тишината насреща, се старае всеки път да каже нещо толкова възмутително, че поне един-двама да му се ядосат и да му отвърнат.

27

Някой

преди 7 години

Прочетох много общи приказки и заучени анти руски клишета. Но аз съм прагматичен човек и искам просто да разбера в какво се изразява развитието на нашата армия при положение че 5 пъти намалиха състава, а модерни оръжия които да компенсират това незнам да имаме или може би са военна тайна? Даже и кьорава ракета вече май нямаме щото американците ни ги нарязаха. Е къде го сега Соломон Паси да отрони пак няколко сълзи но този път на гроба на българската армия?

26

Анонимен

преди 7 години

Тоз за последно иска да играе по нервите на народа, обаче знае, че не може а само е смешен в неговите очи.

25

Анонимен

преди 7 години

Сорошчета,усещате ли как идват новите Ялта и 9-ти септември,а.Усещате,усещате.Затова квичите като прасета,кога ги скопяват.А знаете ли какво се е случило по онова време с фашистите и националните предатели като вас.

24

Анонимен

преди 7 години

Ами като нямаме армия нали трябва да се започне от някъде... Дайте цял живот само да плюем по всичко. Ами тук и Меркел да дойде да стане президент само оплювания и ругатни ще чуе... Не може само с негативизъм и простотия.

23

Анонимен

преди 7 години

До до 24Иска ми се и след 22 януари все така страстно да защитаваш авторитета на изнституциите, както сега. Да не се окаже, не то не било към институцията, ами към партията-майка?

22

Корумпирана държава

преди 7 години

Самолети трета употреба Ф16 на цената на нов,кораби 250% надценка справка Ирландия,верижни машини 5000% надценка справка Неньо продал 500 броя техника за 5 милиона-президента е неадекватен или работи за чужди служби или корпорации!Корумпирана държава-беден народ!

21

до 24

преди 7 години

Иска ви се на вас рашките да е така. Важното е да се плюе по устоите на държавата - същото го правите с всяка една институция, неистински да представите един апокалипсис за да се обърнат хората, но няма да ви се получи!

20

Анонимен

преди 7 години

Американците пратиха 3 000 - три хиляди - военни с танкове и техника и го приеха за заплаха !!!Какво тогава ми ревете за численост - важна е способността !Както се видя с едни кибер атаки - колко хора трябват за това - могат да се нанесат много по-големи щети от 10 000 кашика.Затова плюете боряшки - защото е възможно и с малка численост да се постигнат целите . Като сте патриоти защо плюете собствената си армия и генерали ???

19

Анонимен

преди 7 години

късно е, какво ще модернизираме да сме конкурентни на Турция или Русия? Сигурно макетата ще ни бият с нашите танкове, които им дарихме за старо желязо. Толкова зле никога не е било! Просто срам. 3-*** души могат да ни превземат за 1 час от граница до граница. Ние снега не можем да изчистим няколко дни от пътищата... Пълен провал и демагогия, планът РАН успя!

18

бастун

преди 7 години

Плевнелиев, стига си се хвалил сам.

17

Анонимен

преди 7 години

Каква модернизация бълнуваш бе,въшлю въшливи.Нали точно по заповед на говеждите ти господари си съсипахме армията и нарязахме ракетите.А след това съсипахме и икономиката си.Откъде пари сега,че и хора.То тук вече никой не остана освен пенсионери и малцинствени групи.И то благодарение на една шепа чужди слуги като тебе.Ех,че не дойде един като Пиночет да ви хване за гушите всички предатели.Та да върнете до стотинка заграбеното и полученото отвън.Ако ще и с методите на граф Дракула.

16

Анонимен

преди 7 години

Ами нали военния министър искаше да модернизира армията с калпави двигатели. Явно си модернизира личните финанси, за което го чака дългогодишен престой на топло!

15

Krom

преди 7 години

Да се разбира следното: Ще изкупим за колосални пари най старата и негодна скрап на "Доверените" си партньори, в това число ръждясалите тенекии "Гардиън" и осемнайсетата ръка Ф 16. Междувременно, адмиралското лоби ще добие нови абсолютно безполезни модулни кораби, които ще са почти обезоръжени, за да спасява на наш г-ъ-з давещи се "мигранти". Така ще се модернизираме, че ще ни завидят. И за какво точно ревеш, Ревльо - нали ти беше Главнокомандващ, защо спа до сега бе?

14

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев е един от най - достойните български президенти, които България е имала досега! Шапка му свалям, че до последно беше против руския агресор, против *** путин, против блятовете, пиещи лосион за вана! Господин Плевнелиев, виес сте достоен човек и пример да подръжание!Прекланям се пред Вашата личност!Жалко, че химне като плешивия харманлийски бек ви наследява, той не е мой президент, той е ***!

13

Анонимен

преди 7 години

бърза да се налапа за подследно

12

Някой

преди 7 години

И в какво се изразява упоменатото "развитие на българската армия"? Ми армията беше почти напълно унищожена. Кое и се разви? При петорно намаляване на численият състав и да се отчете развитие според мен означава някакъв качествен скок във въоръжението или може би в обучението на състава? Кое боже господи и се разви на армията че тези хора и да са допринесли за него???

11

Анонимен

преди 7 години

сороските *** са пред пукане - реват до припадък