58

naco

преди 7 години

В ИЗБОРНИЯТ КОДЕКС ,трябва само ЕДНА промяна: Всяка една "партия" САМОСТОЯТЕЛНО,САМОСТОЯТЕЛНО,САМОСТОЯТЕЛНО на ИЗБОРИ!!! За да се види КОЙ-КОЙ е!!!

57

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са страхливци. Страхливец не може да поставя някого някъде. Освен това огромна част от гласовете идват от патриотите, чийто възгледи се припокриват с БСП.

56

Ицо

преди 7 години

Например при възродителния процес. Напрежението между българия и турция е било огромно. На митинги в истамбул е призовавано турската армия да тръгва към софия. Та в една ранна сутрин вдигат летците по тревога.Радев пръв е готов и казва на момчетата подготвили самолета "Затваряйте капа (или там както се казва не знам) че стана война" и излита. За щастие до война не се е стигнало, но не се и съмнявам че е щял да изпълни дълга си и да защити страната при необходимост.

55

НАС

преди 7 години

ГЕРБ ако искаха промяна нямаше да гласуват субсидия 11 лв а,ако имаха срам сега нямаше да се правят на загрижени за народа !

54

Анонимен

преди 7 години

Я-а-а! Какво нещо! Топла вода! Та Борисов каза, че ще изпълни "волята на народа" от референдума в момента, когато се люшкаше около оставката си. В голямата "всенародна радост" никой сякаш не обърна внимание на стръвта. То конституции, то приказки, подскоци, служебни правителства, аз няма..., и аз няма... Добър отбор са от ГЕРБ!

53

Спеца

преди 7 години

Мислех , че Стойчо е по-умен , а се оказа че нещо не е наясно със ситуацията !Радев не е в патова ситуация , а ГЕРБ се постави в много глупава ситуация , която издава тяхната /на гербаджиите/НЕЧИСТОПЛЪТНОСТ!Дремаха , дремаха и ....осени ги нов сценарий- милиционерска им работа!На всичко отгоре няма да бъде допуснато такова абсурдно предложение в НС преди да се е произнесъл СЪДА! ГЕРБ сам се заобиколи с врагове !Единствен приятел му остава Слави и "умниците" сценаристи !Да , голямо шоу се получи

52

гласувал

преди 7 години

.....ТАКОВА НИ Е ДЕРЕДЖЕТО ,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕМ КАКВО ИСКАМЕ!!??? РАДЕВ ГО ИЗБРА НАРОДА ЕДИНОДУШНО ,ОЩЕ НЕ Е ВСТЪПИЛ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЛЮВАТ ГЮБР***ЕТАТА, А С ТИКВЕТО ДОБРЕ ЛИ ВИ БЕШЕ???????????!!

51

Анонимен

преди 7 години

На колене пред Радев да се молите бе, искали. Hие пък искаме нов парламент.

50

Анонимен

преди 7 години

Служебното правителство на Радев сменя 5 обл управителя 10 кмета и 15 началници на РПУ и на изборите на пролет ГЕРБ ще изчезне като партия

49

Анонимен

преди 7 години

По-добре стягайте бухчите за панделата!Не ни занимавайте с глупостите си!

48

Абе

преди 7 години

Май изтърча да се отчете на БСП след изборите, не на народа !

47

Анонимен

преди 7 години

segabg/article.php?id=837518Що ревете? Вижте решение на правната комисия в НС!

46

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Ако Цветан Цветанов и Бойко Борисов ще провеждат смяна на Системата, то тогава по-добре да си останем със същата.Ясно е за каква "промяна" става въпрос иначе ..Бяха ли измамени хората гласували на Референдума ?Да !Те искаха промяна, а всъщност техните гласове сега ще бъдат използвани именно за запазване на статуквото, защото най-печеливши от мажоритарния вот ще бъдат големите партии като ГЕРБ и БСП, заедно с олигарсите като Марешки, които ще си купят гласоподаватели.

45

Анонимен

преди 7 години

Това е най-точно казано - "че българското общество може би иска промяна, но не е готово само да се промени."То манталитет трудно се променя.

44

Анонимен

преди 7 години

Опорните точки на мафията - удължаване живота на парламента.Било важно за народа. Че досега какво правихте бре? За кого работихте?Изведнъж стана много важно.Гласувахте си 20 дни ваканцийка, а сега много било важно.Ако президента не спази закона и си заминава, За предишния нямаше време, че мандата му изтичаше и не му дремеше, че не спазва закона.

43

Хм

преди 7 години

Няма да е проблем за Радев да отговори-просто ще постави срок за промяна на Изборния кодекс,ако не се включат разпуска парламента.Те естествено не могат да се справят...

42

Гумен Гадвв

преди 7 години

До парашутистЩа катапултираме

41

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Кой народ ?Моите родители също гласуваха на Референдума, защото искат ПРОМЯНА. Искат тази политическа система да бъде сменена.ГЕРБ ли ще я сменят ?Ха-ха-ха !Та, нали именно ГЕРБ гребяха с пълни шепи през последните 7 години от привилегиите, които осигурява на управляващите тази система ?Сега те се изживяват като говорители на народа, така ли ?Да не говорим, че Дългия изманипулира хората и проведе този референдум в услуга на ГЕРБ.А, на Референдума гласуваха основно хора НЕДОВОЛНИ от ГЕРБ.

40

Анонимен

преди 7 години

До ИцоКога е рискувал живота си тоя пухльо за България? Пълен негодник и мерзавец е и руски какей.

39

Закривай !

преди 7 години

Айде затваряйте го тоя парламент. Досега де са били, че не са гласували. Референдум ще има и без тях, може да си мисля и че Слънцето утре няма да изгрее ама ще изгрее. Искаме промяна и нов парламент - мажоритарен.Аман от измислени политолози.