18

Западноевропеец

преди 7 години

До 12345Точно в Турция повечето гласове бяха за Гумен Радев!

17

12345

преди 7 години

До ЗападноевропеецТочно в Турция на втори тур Цачева спечели много гласове

16

бай Петко

преди 7 години

Сам си тури динената *** и си с.ра на ината. Алчен некадърник !

15

Анонимен

преди 7 години

Златно време за социолозите! Както си платиш, така ще те класират. Трябва само да знаеш как върви пазара. Справка - ноември месец някой плати щедро, за да го подведат жестоко!

14

Западноевропеец

преди 7 години

До 11Цецка Цачева загуби, заради вота от Турция, контролиран от ДПС и заради сексизма на българите, които очевидно не могат да понесат, че жена може да стане президент (аз съм мъж и виждам това). Бойко ще спечели изборите, колкото и *** да плюят срещу него!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Тези проценти като лозунги са спуснати от партията кърмилница хранила толкова политолози и политолозки. Много ги е страх, че ще ги отбият от яслата. Чакаме да се включи и доаена на проучванията МБМД. Даже вече не са исмешни даже.

12

1912

преди 7 години

В спорта имаме страшно израстванв!!!!!Параолимпйиците бяха с класи над останалите екскурзианти!!!!!За другото съм съгласен че във важните свери,всичко е трагедия!!!!Въобще .....ГРОБ!!!!!!!!

11

БАБА КУНА

преди 7 години

БОРИСОВ Е НАХАЛЕН И НИСКОИНТЕЛИГЕНТЕН ЕКЗЕМПЛЯР, НО ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПРИЗНАЕ, ЧЕ УМЕЕ ДА ОМАЙВА ХОРАТА, КОЕТО БЕШЕ ПРИЧИНАТА ДА ИЗЛЪЖЕ ТОЛКОВА МНОГО ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА.

10

123

преди 7 години

Аз не го разбрах, или по-точно много добре го разбрах, но не е това, което се опитвате да внушите. Разбрах, че имаме за мин.-председател човек, за когото ЕГОТО е най-важно. Човек, който не може да приеме факта, че не всички се прекланят пред неговото "величие". Човек, който не може да работи с хора, които имат различно от неговото мнение, дори в името на благото на хората, колкото и да звучи като клише. Имаме за премиер един страхливец, за когото за всеки проблем е виновен някой друг.

9

Надя Николова

преди 7 години

И той разбра,че постъпи т.ъпо.Това обаче няма да го спре по пътя към властта редом до Пепи и другите.Нинова би била проклятие за България,както и генералчето под чехъл Радев.

8

Активист на БКП

преди 7 години

Mира Янева и дебелият политолог щс трупат пачки до изборите...

7

Западноевропеец

преди 7 години

До ХА ХА ХАЦецка Цачева загуби, заради платения вот от Турция. Не чу ли като казаха, че в Турция масово са подкрепили Гумен Радев? Бойко би трябвало да спечели ако от ДПС не направят отново някой мръсен номер.

6

аз там

преди 7 години

Тия измислени рейтинги ще ги видим на изборите :)Въпросът е че и той и т.н. прекалено много станаха и з р о д и т е за чистене.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Платените социолози и платените журналисти се надпреварват кои са по-близо до упражвяването на най-древната професия от Околовръстното.Борисов харесван ? Да бе, да !Хората вече го ненавиждат !Можем ли да вярваме на социолозите ?)Ами, нека само да си припомним как същите тези социолози прогнозираха победа на Цецка Цачева с 10% разлика на президенските избори, а тя ги загуби с 20% разлика.Сиреч платените социолози излъгаха с има-няма 30% ! :)Е, вЕрвайте им тогава, че Тиквата е харесван !

4

зрител

преди 7 години

Все пак той остава най-харесваният политически лидер...... КОЙТО НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ГО ВИЖДАМЕ ........ДОРИ ПО ТЕЛЕВИЗОРА!!!!!!!!!!!!!

3

Западноевропеец

преди 7 години

До ХасанАз познавам много хора и всички те или гласуват за ГЕРБ, или изобщо не гласуват на избори!

2

Западноевропеец

преди 7 години

Бойко Борисов отново ще бъде избран от народа, защото такива интшлигентни и доблестни мъжкари като него винаги са харесвани! Никой не харесва комунистите от БСП, заради които фалира КТБ! Ако изберете Бойко, България отново ще дръпне напред и ще достигне държави като Австрия, Чехия..., но трябва да събере над 50 %, за да може да управлява качествено, без намесата на БСП. Ако гласувате за БСП ви очаква пореден фалит!

1

Ценко

преди 7 години

Тук съм само за лайк на коментара!