44

Анонимен

преди 7 години

"Свободата, единството и суверенитетът на демократичния Запад"това са заблуди за наивници.За тези неща плащат скъпо и прескъподруги нации без да ги питат.

43

Сун Дзъ

преди 7 години

Путин бил избрал Тръмп. Внимавай какво си пожелаваш!На времето, през 1940 г., и Сталин изпрати поздравителна телеграма на Хитлер по повод превземането на Париж, а после това струва живота на 20 милиона руснаци и такъв разгром, от който СССР така и не можа да се съвземе.

42

Пян Гъ

преди 7 години

Само да попитам: как така някакви си изостанали "***", пиещи антифриз, имат технологичното ноухау да пробиват компютърната сигурност на "велики" държави като САЩ? КОЕ НЕ Е ВЯРНО? ЧЕ САЩ СА "ВЕЛИКИ" ИЛИ ЧЕ РУСНАЦИТЕ СА "***"?

41

bluesky1

преди 7 години

Американците искат промяна, това е! Обама се оказа параван на същите тези военолюбци в "овча кожа", но с фалшивата маска на нобелов лауреат за мир. Каква драма, че Хилър не бе избрана за президент, за да предизвика още повече кръвопролития по света, а може би и брутален световен конфликт! Жалка работа. Не съм фен на Русия, нито на Путин, но трябва да се знае, че титлата "свободен свят" не е даденост на т.н. Запад...олигархия и мафия мисля са по-точни харектеристики за същия в днешно време...

40

Анонимен

преди 7 години

Всичко което дойче веле произвежда елъжи.

39

Анонимен

преди 7 години

Ей изобще не го харесват корпорациите тоя Тръмп. Ще им изяде хлебеца завалийките. То Путин ли не беше виновен, че хакерски атаки ли не бяха. Какво не беше. А да не говорим, че го плюха че плюха само и само да не спечели :D

38

четящ коментaрите

преди 7 години

Ми той Путин бил почти светец бе, леле, добре че е той дa спaси Еропa от Щaтите, aрaбите и евреите.

37

Рано или късно

преди 7 години

Рано или късно, Путин ще сподели съдбата на Милошевич -- ще се изправи пред световния трибунал.Кои ще го прати там ли?Ами самите Руснаци -- е вече бая са му набрали. Не става дума за алкохолизираните ***, а за все още мислещите Руснаци

36

bluesky1

преди 7 години

Нещо не мога да разбера как така руските тайни служби накараха милиони американци да гласуват за Тръмп. От друга гледна точка как така Русия, оприличавана на суровинен придатък на Запада, по съществото си на една Бензиноколонка, се оказва толкова могъща, че да определя президента на най могъщата империя в днешния свят - САЩ? И трето, ако е имало хакнати мейли на Хилъри и това е повлияло на изборите, то не правят ли американците същото по отношение на Русия и други страни...разбира се че ДА!

35

Анонимен

преди 7 години

Ще има комунистическа революция отново, но тя ще бъде само виртуална. Краят и ще бъде същият като на реалната.

34

Муахахахаха

преди 7 години

Каква статия само какви цитати на дойче зеле и картофи: "враговете на либералната демокрация и отворено общество".Шок и смут. То освен подслушване ,следени и записване на данни и хора и диктат на "едни наши"коропорации хора друго има ли в тия "демокрации".На всичкото отгоре ги управляват олигархо клептократски режими,а Уж супер мега демокрации ие сили, а Путини ги превърна за 3-4 години от "суперсили на медиите" в картотени тигри и накрая бананови републики.

33

Гадорян

преди 7 години

Краварите винаги имат нужда от необходимия враг! Дали ще са араби, комунисти, руснаци, виетнамци, кубинци, корейци. Врага е жизнено необходим. Путин враг номер едно на Ръждивия пояс. Както Рони Рейгън беше враг номер едно на Тутраканската селищна система

32

Турчина

преди 7 години

Дойче Веле, Алгемайне Цайтунг...без коментар.

31

Анонимен

преди 7 години

Мислех, че нашата преса е зле, но като гледам какво преписват и чак ми става мъчно. Просто е обидно да се четат такива блудкави плитки бълвочи.

30

Анонимен

преди 7 години

Това по горе статия ли е или част от научно фантастичен роман ...!

29

Анонимен

преди 7 години

Другарят Тръмп бил влюбен до уши. смех.

28

Анонимен

преди 7 години

Зелени човечета, хибридни войни, батальони хакери !?Брей мама му стара той Стивън Кинг такъв роман не може да напише.

27

Анонимен

преди 7 години

Не ти е позволено да мислиш и да имаш собствено мнение! Ако не споделяш възгледите на либералната демокрация, значе са те вербували "дигиталните батальони" на Путин! А не ви ли е хрумвало, че хората може просто да не са доволни, да искат промяна и май ще ви се наложи вие да се нагаждате.

26

Гадорян

преди 7 години

Бля бля бля! Страх лозе пази

25

Анонимен

преди 7 години

Тоя скоро ще свърши като Садам .