338

Той

преди 7 години

466 Армия нямаше имаше подобие на армия вярно многочислено но пушечно месо , нищо повече и куп чантажии и фуражки които лапаха покрай армията Селско стопанаство също нямаше , до едно ТКЗС-тат и АПК -тата работеха на загуба и обре че беше ангарията на бригадирите че пак някакси връзваха двата края Промишлеността ставаше самио за СИВ Имаме свобода . Това е първото Тогава нямаше да пишеш , нямаше да пишеш ив стенвестник дори камо ли на някой апокриф

337

Челадинков

преди 7 години

До 461Образно казано, работата не е нещо което никне по дърветата или пък е даденост свише. Едно време я създаваше държавата, а сега всеки сам трябва да си я създаде, защото се оказа че продуктите създадени под ръководството на държавата не са конкурентно способни на тези от частния сектор.

336

до 467

преди 7 години

Даваше разбира се - по Тодор Живково време. Всеки го знае.

335

Той

преди 7 години

Ами навремето Русия наистина даваше газ и не само без пари на България.------------------462 кога е давала Русия газ без пари на България , стига фантасмагории

334

Пиночет

преди 7 години

Изживях доста съзнателни години през СОЦА. Мразех комунистите. Не мога обаче да отрека колко хубави неща имаше: Имаше България. Имаше граници. Имаше армия. Макар и не кой знае какво но имаше селско стопанство. И промишленост имаше. И *** работеха и не смееха да надигат глава.Питам се пък ако може някой да каже дали има поне едно хубаво нещо за България и за народа да се е случило след 1989г.

333

до 378

преди 7 години

Значи ти и 96% от българите не сте били ползвали газ ?!?А парното, на което се грееш как мислиш че се получава - като вали дъжд ли ?

332

Той

преди 7 години

461 В България има работа дори има професии и категории труд които са с остър дефицит на кадри . Няма работа за тези които са нискоквалифицирани . Те наистина стават само за чистотата .

331

до 390

преди 7 години

Ами навремето Русия наистина даваше газ и не само без пари на България.Съгласи се обаче, че не може Плевнелиев и Митов при всяко отваряне на устата първото нещо, което излиза от там са храчки срещу Русия, пък руснаците да дават газ без пари.Те да не са мазохисти.

330

генчо

преди 7 години

Свободно е в ЕС само на хартия. а на практика българите са черноработници и роби на ЕС.

329

Той

преди 7 години

Колкото по скоро излезем от ЕС и скъсаме със САЩ и НАТО толкова по добре.---------------------------455 Ето вижаш ли какъв русфилистичен *** си . изправяш се срещу най- доброто което сме постигнали в 1300 гоишната си история

328

Челадинков

преди 7 години

Абе в този ЕС поне пътуваме у работим свободно. Ако нямахме тази възможност щяхме да обслужваме местните олигарси за стотина долара на месец.

327

Той

преди 7 години

455 как няма да ни считат като има такива русофили като теб . А не са и хич малко . Американците много добре ни знаят що за стока сме .

326

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВиж сега ние българите може да си пътуваме свободно където и когато си искамеБез пари не можеш да пътуваш защото заради валутният борд заплати и пенсии са замразени и политиците са корумпирани.

325

Той

преди 7 години

449 Немалко българи са все още заплаха а като прибавим и икономическите мигранти , за това се пазят . Имат си зелена лотария и държат на нея когато става ума за миграция . Имат си правила - железни и си ги спазват Когато отказите за визи паднат под 3% ще махнат визите . Точка

324

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВиж сега ние българите може да си пътуваме свободно където и когато си искамеБез пари не става

323

Параграф 22

преди 7 години

Не се напъвайте, съюзчето е неизгодно вече почти за всички (важни и големи) и ще се разпадне, забравете за еврото.

322

Анонимен

преди 7 години

Тука некакъв руснак много се загрижил дали може да пътуваме свободно) ами пътуваме си никккой не ни спира

321

Той

преди 7 години

444 Набий си в тттъпата тиква , че амеериканците все още се пазят от нас и има защо , заради такива като теб

320

Той

преди 7 години

442 Нямат нищо общо двете неща . За нас гражданите на Щатите не са заплаха , нито икономическа нито още по малко политическа

319

Кожухарев

преди 7 години

Другаре, може ли с некадърници да се създаде кадърна държава? За ви върже трябва да затворите границите както преди 89-та, защото иначе тук ще останат само некадърниците. *** вие се знаете де. Кой съм аз че да ви давам акъл какво да правите?