16

новите опорни точки

преди 7 години

До всички русофилски ***!Др.Решетников изпрати нови опорни точки. Бойко Борисов е виновен за снежната виелица , за земетресението във Вранча и всички природни катаклизми!Корнелия Нинова незабавно преимер! Тя ще спре ураганният вятър и неприятните климатични промени.Моментално ще грейне пролетно слънце.Дърветата ще се отрупат с ароматни цветове.Птичките радостно ще чуруликат.!От чешмите ще тече мед и мляко!Ще живеем райски! Победа будеть за нами!

15

Анонимен

преди 7 години

E tova e vojda na bg drugara boiko borisov evala

14

Един от Северозапада

преди 7 години

Ха да видим, колко местни фактори ще бъдат уволнени заради това? Шефнаполицията, награжданска защита, на някое танково подделение, или ще бъдат сменени министрите на отбраната и инфраструктурата, както правят в белите държави? Те несаси свършили работата, Василев, а ние сме им плащали заплати, с данъците си! Но, защо ли питам, всичко ще заметат, както в Хитрино. В нормална държава, фирмата,разрушила цяло село,ще плаща за възстановяването му, не държавата,тоест,пак ние...

13

Анонимен

преди 7 години

Не е тиква, а кратуна! Едва ли друг премиер има толкова снимки сред апокалипсиса, причинен от самия него!

12

Анонимен

преди 7 години

аре наздраве, Баце! без тебе сме за на никъде! ти баща, ти майка, нищо че червените серсеми те мразат! Да си жив и здрав! До година пак да ги брулиме на изборите! И кремълските им аркадаши нема да им помогнат!

11

Един от Северозапада

преди 7 години

Ако по места имаше кадърни хора, военни, полицай, пожарникари, областнауправа и пътно управление, а не навсякъде калинки, назначавани от Герб, сеганямашедачетем и коментираме това. Още снощи всичко щеше да е оправено. Боже,пази България!

10

Анонимен

преди 7 години

БЕЗКРАЕН ПУБЕРТЕТ!

9

избирател

преди 7 години

Боже.колко мъка има на този свят Боже!Признавам.....и аз съм надут пуяк донякъде,но никога не съм бил празнодумец!!!

8

tih velikan 681

преди 7 години

Bravo Boiko!Sportniya ti hus i pojarnikarskiya ti nyuh e izgradilo v teb da si vinagi na pomosht,vinagi sred bedstvashti!!!Bravo!Dostoen si za uvajenie!!!

7

Анонимен

преди 7 години

"ТИР-овете продължават да нахалстват. Аз не знам каква е тази наглост. 50 лева глоба, плащат и тръгват. След 1 километър ще отидем пак да го теглим_____________Питай един шофьор за наглостта и ще ти каже, че работодателят му е наредил независимо от време, мерки и т.н. да кара. В Англия, ако нарушиш се прави проверка на цялата фирма и всички камиони трябва да се приберат в гаража на фирмата. Помисли си имат ли интерес да нарушават, като наближи законно установеното време получават смс.

6

Анонимен

преди 7 години

Маратонки кецове чорапи шапки adidas!А за народа тиквуний, препорьчва филийка с свинска мас.

5

удри

преди 7 години

Нова Година пристигна със сняг,радват се, радват се всички.Боко Тиквуна оплеска я пак,ще го търпим няма няма как.

4

Анонимен

преди 7 години

Каза кралят слънце

3

Анонимен

преди 7 години

5 сантиметра сняг, катурнаха рейтинга на тиквата под нулата! Сега амо ще да лети като баба Яга с метлата, на никой не му пука. Изхаби се с тези PR, на гърба на изстрадалия народ. Защото ако беше на мястото си, хората щяха да стигнат до там, за където са тръгнали и без неговото пъчене.

2

Анонимен

преди 7 години

Бокеца, много яка адидаска си е барнал!

1

Анонимен

преди 7 години

Боко-снегоОсвободителят !!!Ще се правят снежни човеци в негова чест