46

Анонимен

преди 7 години

Русия и глуупавият и народ ще страда винаги.Без значение кой е президент на САЩ.И кво значение кой е шефа в Белия дом?Това ли е последната надежда на руснаците ?!

45

Анонимен

преди 7 години

До Американ 36"На McCain отдавна даже в неговата партия никой не обръща внимание на глупостите..."---А-а, не си прав, колега! Той е нещо като американски вариант на "професор" Юлиян Вучков. А пък са си и набори, де - еднакво "разсъждават". :)

44

Асенчо

преди 7 години

Този същия умопомрачен, нагъл тип дойде в България и спря проекта Южен поток. Тогава Ореха се огъна, представям си как го е заплашвал. Отново се търси повод за война. Да видим, дали на същото мнение ще е достойният, новоизбран президент на САЩ. Изключителен бизнес играч и стратег. Г-н Тръмп е светъл лъч в американската политика, до скоро доминирана от Ястребите и техните чиновници, като Хилари. Желая успех на новия президент в борбата с тъмните сили!Успех, г-н Тръмп!Света е с вас!

43

(-_-)

преди 7 години

Няма никаква демокрация, нито свобода - особено в САЩ. Всичко е подчинено на шепа побъркани от власт и пари хора, които дърпат конците на такива като тоя Маккейн.. А, на Путин му дреме на ***..

42

Анонимен

преди 7 години

И кво сега? Санкции до дупка. Малей!А ние се чудим защо речите на Плевнелиев са такива. Ми щото се пишат от хора като този. Толкоз им е акъла.

41

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 55Може ли да си толква ***, че дори "пръдня" да не знаеш как се пише. А явно не е неволна грешка, защото същата правописна глупост си написал и под друга статия.

40

Анонимен

преди 7 години

Най-големия популист в света се оказа Обонго, тоя тип иска така да изостри отношенията с Русия че пръдднята на някой от операторите на стратегическите сили да бъде съвсем достатъчна за 3та и последна ядрена война.От утре *** от УСА готвят нови санкций с етикет "хакер".

39

ПРАВИ СА

преди 7 години

Американците са прави за намесата на Путин в Изборите за Президент на САЩ . Лично Путин се е преобразил на американец и е раздавал кебапчета в ромската махала на Ню Йорк , и е давал по 10 долара на американските роми да гласуват за Тръмп .

38

Патриот

преди 7 години

Според него Латвия непрестанно е подложена на "руска агресия и намеса"в случай че няко шорош оче има съмнения че почита психично болни *** :)

37

Анонимен

преди 7 години

Маккейн е напълно луд. Яд го е, че москалите са го свалили във Виетнам и тамошните младежи са се учили на секс на негов гръб и постоянно ръка по Раша.

36

Българин

преди 7 години

Тези кравари съвсем изтрещяха. Утре да наложат санкции на Русия, че се е скрило слънцето вечерта.

35

Бо

преди 7 години

САЩ ще помага на Латвия да укрепи отбранителните си способности???? Армията на Латвия след влизането и в НАТО подобно на нашата беше съсипана и сега няма капацитета дори да организира сносен военен парад. Ще им помогнат като дислоцират още своя войска и въоръжение там ли, според мен това си е същинска окупация!!!

34

Анонимен

преди 7 години

ЕС наложи санкции на Путин.Путин съсипа немските облигации.Еврото губи позиции заради германските облигации

33

Американ

преди 7 години

На сенила McCain отдавна даже в неговата партия никой не обръща внимание на глупостите...

32

Мари льо Пен

преди 7 години

Хамериканските сенатори пак са си отпуснали ла*нометите срещу Путин. Путин като си мръдне малкия пръст и подскачат кто ударени с ток 20kW.Все едно мишката да наложи санкции на котката краварите искат нова Студена война, но няма да им се получи света иска Путин.

31

Анонимен

преди 7 години

Кво сте ми го изтъпанили тоя на снимката......а да видим кой е виновен за смъртта на толкова невинни хора по света ли?

30

Путин

преди 7 години

Mecтя.

29

до SpaceX

преди 7 години

С оглед на видимо разпадащият се ЕС, видимо променящата се роля на САЩ в световния ред се опитваш да бъдеш весел. БРАВО! ЗАГУБИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ С ДОСТОЙНСТВО :)

28

Анонимен

преди 7 години

Понеже понятие евро-атлантичски малко е самоизключващо се както всички знаем...къде е Европа къде Атлантика...самото понятие е за промиване на мозъци. Най-правилното и точно е ЕВРО-*-Е-Й-С-К-И!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

27

Ани Ани

преди 7 години

Що не си легнеш не ти се отразява добре безсънието