24

До Факт

преди 7 години

За чуждите развити държави си прав.Но животът със 199 лв през 1983 г.?! Минималната беше 60 лв. По онова време наемът за немебелирана гарсониера в София беше 140 лв. И за всички останали разходи - 59 лв! Не убеждавай днешните деца, че си могъл да се храниш здравословно с по 1 лв на ден, а с останалите 29 лв да си платиш сметките и транспорта, пък и да ти остане за облекло, книги и други културни нужди.Днес наем за обзаведена гарсониера е 200 евро и ако заплатата ти е 3-4 000, ще живееш охолно!

23

палячо

преди 7 години

До ГЛУПОСТИ !!!И това са ви много търтей,когато започнете да си плащате данъците и осигуровките тогава може да изказвате мнение сега народа ви издържа така че мълчете и си вършете работата ИНСПЕКТОРЕ!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Поредните лъжи на Банкянската пропагандна машина.Редови полиций взима 800 лв, шефовете му около 1 100 лв.Останалото са лъжи.

21

До 2+2

преди 7 години

До 2+2Това е цитат на Владимир Илич Улянов - Ленин.

20

Факт

преди 7 години

Няма да повярвате какви пари се въртят в държавната администрация!За съдебната система да не говорим-там отдавна всичко е извън контрол.На практика вече има административно-съдебна олигархия!И въпреки високите доходи,гарантиращи европейски стандарт на живот,корупцията и рекета процъфтяват-т.е. девиза:"Да им увеличим доходите,за да намалим корупцията" въобще не работи.Всъщност работи,ама в обратната посока-вдига мизата!Какво следва от това?Ами щом стимулите не помагат,време е за санкции!

19

До Глупости

преди 7 години

Г-н инспектор, в отпуск ли сте или в длъжността Ви влиза четене и коментиране из новинарски сайтове?М?

18

Анонимен

преди 7 години

I kato dobavish che edin den sa na RABOTA , A DVA POCHIVAT. SMETAI kakvo se poluchava.

17

Бог да я прости BG

преди 7 години

Амин.

16

Факт

преди 7 години

Всъщност това не са големи заплати. В нормалните държави, хората на същите длъжности взимат 10-20 пъти повече и никой не смята, че заплатите им са големи. Даже в България преди 1989-та, със средната заплата през да кажем 1983 година, която беше 199,43 лева, можеше да си живееш тогава, както сега с примерно 3000-4000 лева заплата.

15

Анонимен

преди 7 години

To satova nyma chastna Deinost! VSEKI TURSI DURJHAVNA SAKRILA! TA POSLE DA BYAGA OT RABOTA I DA E V SIVATA IKONOMIKA.

14

Милиционерската

преди 7 години

държава се грижи за кадрите си.

13

ГЛУПОСТИ !!!

преди 7 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА !!!Инспектор съм с над 10 годишен стаж и съм на най-високото ниво за длъжността и званието си. Заплатата ми е към 870 лв. !!! С прослуженото време, извънредния труд и парите за храна, връзвам 1100 !!!Коледни добавки НЯМА !!! Недейте да лъжете хората. "ДМС"-тата, които "прибираме" са два пъти годишно, в размер на 35 (да, тридеет и пет !) лева, за МАКСИМАЛНА ОЦЕНКА на служебната дейност. Я си заврете манипулативните статийки, някъде където слънцето не грее !

12

аватар

преди 7 години

Това е заплата на член на политическия кабинет. Партийна креатура. Пълна спекулация е да се говори за такива пари при редови служители от администрацията, та дори и директори. Аман от лъжи и подвеждаща информация.

11

Анонимен

преди 7 години

Нощният труд не е бонус. Той се полага по КТ за всички, упражняващи нощен труд.

10

Анонимен

преди 7 години

Дай Боже всекиму такива заплати. С 3 хилки в София се живее почти нормално.

9

Анонимен

преди 7 години

"бонуси и за извънреден и нощен труд" Това не е бонус! Това са допълнителни доходи регламентирани в КТ. т.е. задълйително е да ги има във всяка сфера. Бонуса не нещо съвсем различно. А я изкарайте заплатата на един редови полицай, щото така представено, хората си мислят, че и редовите полицаи взимат по една торба пари.

8

БГ разграден двор

преди 7 години

Има и добри полицаи,но са малко.

7

Курти

преди 7 години

До Ханко БратКолега и Мутри нямаше да има също.

6

Анонимен

преди 7 години

Моля??? Това са заплати на шефове сигурно, редовите взимат мизерни!

5

Анонимен

преди 7 години

Да разбирам ли че пак ще протестират, то направо е нетърпимо ...