43

Анонимен

преди 7 години

Ако Радев направи кабинет сега, троловете веднага ще го нападнат, че погазва законите и уж се кълне да спазва законите и Конституцията, а още в началото ги погазва. Понеже още не е встъпил в длъжност и по Конституция единственият в този момент, имащ правомощия, е Плевнелиев. Кратко и ясно. Останалото е дъвка за чалгари. Ако не разбирате от право, питайте някой юрист, вместо да празнословите из форумите. Уточнявам, че никога не бих гласувал за БСП, но Радев си е прав.

42

Анонимен

преди 7 години

И КАКВО ТОЧНО МУ БЕШЕ НА Орешарски?На Борисов му се идкаше час по-рано да се върнеу на власт и организира т-нар. пхротести.Освен това доносничеше в Брюксел.

41

инж.

преди 7 години

До Анонимен 48Съди се по закон, а не по морал...--А кой пише закона? И какъв е бил морала, на този, който го е писал? за протокола: не членувам в никаква партия и даже в последно време не гласувам и то защото имам реален поглед върху картината... която е Аморална от всякъде!

40

Анонимен

преди 7 години

Фуражката се изложи преди да влезе в длъжност. Стриктно изпълнява нарежданията на ген.Решетников. Жалко мислех го за личност и българин.

39

Анонимен

преди 7 години

До главнокомандващСамият вие ползвате опорна точка фусти!

38

ха ха

преди 7 години

Новия ***

37

Анонимен

преди 7 години

до 47Неговата отговорност идва след Клетвата.... До тогава не се крийте зад кухи фрази, а си изпълнявайте задълженията по Конституция!

36

Анонимен

преди 7 години

До инж.Моралът на гербаджиите, какво общо има с морала на останалите хора... Съди се по закон, а не по морал... Щото законът се пише, а моралът си е начин на мислене. Вие мислите че е морално да сме евроатлантици, ние скептично се подсмихваме...

35

Анонимен

преди 7 години

Новият ни президентт бяга от отговорност. Крие се под полата на Корнелия.

34

Анонимен

преди 7 години

До изнервенПи си хапчетата, очертава се да е мъчително дълго за теб!

33

инж.

преди 7 години

Аз считам, че действията и закона, трябва преди всичко да изхождат и стъпват от морала, а не те да формират морала!От тук следва, че никак не би било коректно и морално, отиващо си човече от институцията "президент" да прави "резки движения" 1 месец преди своето напускане. Така , че в конкретният случай, Плевнелиев постъпва по единственият възможен начин, който покрива хем морала, хем не е в никакво противоречие и нарушение на конституцията!Аз бих постъпил по абсолютно същият начин!

32

fen

преди 7 години

Абе, явно не ви омръзнаха станишевци! Провал, след провал! Аха, да живнем, и Орешарски, сега *** на Костов и Офчароф, то нема управия....

31

главнокомандващ

преди 7 години

Военните винаги са били праволинейни като строго и безразсъдно спазват уставите (сега конституцията)! В случая обаче трябва да се постъпва нестандартно.Да не се излагаме пред целия свят и влизаме в рекордите на Гинес с тези 2 служебни правителства за 1 месец.Най-напред трябва да се промени Конституцията защото е остаряла и неадекватна на нашето съвремие.А върховният главнокомандващ да не чака опорни точки от разни фусти! Винаги да изразява собственото си мнение!

30

Анонимен

преди 7 години

До инж.Ето, че и професор Близнашки се включи с блага усмивка!

29

Анонимен

преди 7 години

До Су35Това, закона, за вас гербаджиите е порта в полето... Време е да свикнете да минавате през нея а не покрай нея...

28

Ser

преди 7 години

Na vseki km s update...na vseki polumesec...Deyanov i chernite angeli...bg zemedelska produkcia...

27

инж.

преди 7 години

"Основният закон изключва хипотеза, при която президентът отстъпва своето правомощие да състави служебен кабинет.-Аз не мога да се съглася с такава трактовка. "Президента" е институцията, не е конкретното човече. Институцията "президент" никъде не изчезва, тя ще продължи своето съществуване и след 22-и януари. Никъде в конституцията няма посочен КОНКРЕТЕН СРОК в който институцията "президент" (а не конкретното човече) да е длъжен да назначи правителство. Това е ГРУБ ПРОПУСК в консттитуцията!

26

Анонимен

преди 7 години

До fenМъжки подават ръка!????Голям ласкател сте... Астрологът сигур е зачервил бузките, от свян ....

25

Анонимен

преди 7 години

Дано вече законите и конституцията да се спазват! Плевнелиев показа ,че винаги е бил слуга на *** от Банкя !

24

fen

преди 7 години

*** се, генерале! Не очаквах, че мр. бийн може да ми хареса с нещо в края на мандата си. *** да искаш коледно правителство, когато мъжки ти подават ръка - безотговорност, и неподготвеност. Уби инерцията на ***.