66

инж.

преди 7 години

Ами за мен има здрава логика. Аз бих направил същото. Плевнелиев вика ли генерала да съгласуват? Вика го! Генерала отказа ли, по предлог, че не е встъпил в длъжност - оказа.Ами при това положение е логично да се изчака още 1 месец с "правителство в оставка", още повече, че в конституцията НЕ е написан срока, в който президента трябва да назначи служебното правителство.Едно от малкото практични решения на Плевнелиев, още повече- има действащ парламент така, че кораба си потъва бавно и сигуро!

65

Анонимен

преди 7 години

Или Цецка президент, или избори. Казах.

64

Анонимен

преди 7 години

Не бой се има сума ти кандидати, които и за 1 ден ще се хванат да са служебни премиери - ей го Софиянски пак изплува. И Бареков се появи. Ще чуете и За Инджова. И за ЕКатерина Захариева, бившата съветничка на Плевневиев, която ме министър в два служебни кабинета. И Паси ще почне да се появява. И Надежда Нейнски, и Кунева, И Москов- има кандидати.

63

Анонимен

преди 7 години

президентът назначен от герб е *** и поредната калинка. за тази партия няма закони те си мислят че могат да правят каквото и да е. всичките трябва да са в затвора.

62

Анонимен

преди 7 години

Добре, най-накрая една умна постъпка.

61

Анонимен

преди 7 години

Добре де, кому е нужно да имаме две правителства, нека Радев да го предложи, а Плевнелиев само да го разпише, после ако иска да си го преподписва? ( другото е само сеир)

60

Анонимен

преди 7 години

Ние станахме за смях, още когато Борисов така драматично заплаши да си хвърли оставката.Станахмеза смях и с това че "десният" Борисов наложи твърдите комуни -стически кандидатури на Кристалина и на Цецка.А с Театъра който разигра Цецка и с нейните сълзи съвсем станахме за смях.То всичките 7 години управление на ББ бяха един голям смях през съзни....Плевневлиев сега се загрижи...............

59

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

за 30-дни и Аз не бих се хванол за Премиер --та после да ме развлачат по съдилищата с години ...ха,ха,хааааааааа....РОСЕН СИ Е ПРАВ----3- СЛУЖЕБНИ ПРАВИТЕЛСТВА ЩЕ МУ ДОЙДАТ В ПОВОЧЕ...!!1Я, СА СЕ СПРЕПНЕ МАЛКО И ...."ПОЛИТИКА НА ГОДИНАТА "---РАДЕВ!!!!!!!ТОЙ ---ДА НЕ Е САМО ...ЗА -"НА ПЕТЕЛА ГРЕБЕНА"....ХА,ХА,ХААААААААААА

58

Зозо

преди 7 години

Големи спецове тука. Пише в конституцията, че когато президента е на края на мандата /по- малко от 3 месеца/ не може да разпусне парламента. При действащ парламент си остава избраното от него правителство. Като встъпи в длъжност Радев ще разпусне парламента и чак тогава ще се прави служебно правителство. ПОНЯЛ!!!

57

Анонимен

преди 7 години

Е наистина няма такава държава. Действащ Президент да се откаже от задълженията си за назначаване на кабинет. С това действие найстина станахме за смях с тези измислени управляващи.

56

Анонимен

преди 7 години

Наблюдаваме политическо порно.

55

До 44

преди 7 години

На Герб им е много удобно да подменят темата. Кабинета на Радев ще дойде през 22 януари ще бъде поне 3 месеца - проблемите с които ще се сблъска сегашният кабинет няма да са изчезнали, така че е смешно да се говори, че Радев не иска да управлява . Но Конституцията е затова - за да се спазва. Ама какво да се обяснява, когато Герб, постоянно я нарушават, дори написаха ЗАКОН СЪС ЗАДНА ДАТА - нещо немислимо в която и да е цивилизована държава. Защо се очудваме, че прединета им върши ДЪРЖАВНАИЗМЯНА

54

Анонимен

преди 7 години

Виж какво президентче, първо много малка част от света знае че има такава държава, второ тебе и премиера-сунит ви ползват безплатно, за да си прокарват поликата. Къде в света има такива пенсии и заплати.

53

Неда

преди 7 години

До Анонимен 56В законите е проблемът или те отдавна нямат никакво значение?

52

Анонимен

преди 7 години

Защо не каза на ББ, че ще ни направи за смях и няма причини да подава оставка сега? Защото си кукла на конци и микотело. Старото правителство можеше да си работи до 20 януари и тогава да подадат оставка, но нали те ,,мислят" за хората?

51

БСПар

преди 7 години

Нашият генерал Радев има готов служебен кабинет, и ще го поднесе за разписване в Понеделник.

50

Дани

преди 7 години

Този *** до края си остана такъв. В конституцията ясно е казано кой прави служебен кабинет. Като какъв Радев ще предлага служебно правителство? Това право няма как да се преотстъпва. Може и да има някаква народняшка логика, но тези неща се правят според законите. Надявам се Радев да не влиза в този капан и да не приема глупавото предложение.

49

Анонимен

преди 7 години

Радев съставя, Плевнелиев подписва, какъв ви е проблема!?

48

Анонимен

преди 7 години

С такъв президент като *** и такъв премиер като Тиквун ние отдавна сме станали за смях пред света. Просто хората не ни обръщат внимание вече. Дори клоуните стават скучни в един момент ...

47

Българин

преди 7 години

Дано това е последното изказване на този мазен гей.