17

Чудо

преди 7 години

От сутрин до вечер западните медии сипат обиди,лъжи и плашат гаргите с Русия,а после Путин им виновен!?

16

Анонимен

преди 7 години

Ха-ха .Геополити4ески партизанин . Да , наистина пиандурите се самозабравиха и рекетират целия свят . Ами те друго могат ли да правят?

15

Анонимен

преди 7 години

До Изненада за русоробиДобре си запознат с "Москвич"-а. Още ли не можеш да си купиш друга кола, пияндурино. Сега поне има бол-бол западни втора-десета употреба за по 4-500 лева. Нали и ние, благодарение на обичащия ни Запад станахме секънд хенд държава, та си изхвърлят у нас всичкия скрап и дрипели. Честита ни демокрация и компрадорски правителства. И кьopaви нагласвачи като теб.

14

Lenin

преди 7 години

Аууууу как ревнаха хамериканците на ПУТИН дойде резна им кранчето за разграбване на РУСИЯ после защити дриги които се опитват да разграбят :( Скоро няма да се очудя да видя че ПУТИН и РУСИЯ са им натрупали външния дълг като най голямата балонна икономика

13

Killary Clinton

преди 7 години

Путин със 130 МЛН алкохолици води информационна война, в Ирак има оръжие за масово унищожение , в арабската пролет е носител на демокрация и е спонтанна, Саудитска арабия не спонсорира войни, Щатите.....!!!.....!!!......

12

Анонимен

преди 7 години

До байхейсБоже, Боже, масова принудителна шизофрения налегна "честните" западни общества и продажния им "елит". Лъжат, злословят, измислят призраци, интригантстват, промиват мозъците на простолюдието, подкупват алчни продажници, изобщо - пълна npocтащина и селяндурия... Жалко за сравнително високото им жизнено равнище, но като си спомним с колко международни обири и зверско насилие е създадено, и на честните хора им се повpъща. Отвратителни са! И ... прозрачни!

11

(-_-)

преди 7 години

Абе не знам за информационната война водена от Путин, ама съм наясно с тази, която водят общо взето всички останали като дойче веле, си ен ен, ал джазира и прочие. Новините, които пускат нямат почти нищо общо с действителността и са чисто "облъчване". В САЩ пък 5 корпорации (Time Warner, Disney, Murdoch's News Corporation, Bertelsmann of Germany и Viacom) държат повече от 90% от всички медии... И Путин води война с един канал (Russia Today)!? Значи ще да е много добър:)

10

Анонимен

преди 7 години

Ми санкциите такова, нали санкции налагаха нещо, да затягат санкциите срещу хибридния Путин, да види той, да усети меката сила на запада и на ЕС, то всичко им е меко вече се разкапват...

9

Анонимен

преди 7 години

Иии тоя Путин е като торбалан за възрастни!

8

Прос Селендур

преди 7 години

да се забрани филмчето "Маша и Мечока" като руска пропаганда...въобще не се шегувам...

7

Анонимен

преди 7 години

Алепо падна, умерените терористи берат душа, и сега Брюксел и copocoидните медии вият на умряло.

6

Анонимен

преди 7 години

Никак

5

Анонимен

преди 7 години

А Запада като невинна душица, нали?! Не знае що е война, а още повече информационна ...Не подценявайте толкова много читателите си. Ако не знаете, ние също имаме компютри и ползваме нет :)

4

Анонимен

преди 7 години

Немците вкарали някакъв в RT в Германия да разузнава как водят хибридна война, а той след време сам се разкрил на руснаците и заявил, че иска да работи в РТ всички западни медии лъжат и RT го взели.

3

Патриот

преди 7 години

....... тотална безмозъчна просташка американска пропаганда!

2

Това е

преди 7 години

Отгога истината е информационна война?Русия печели все повече симпатии защото истината е на нейна страна.

1

мдаа

преди 7 години

Путин се страхува, но западът не се страхува.