136

Прекрасна статия!

преди 7 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, лъжливите западняшки медии, ЕС, НАТО и Хитлъри, станахме русофили и заобичахме руската армия, Радев, Путин, Тръмп и Русия! И гледаме само Россия 24!

135

трафоПОСТ

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Няма ГМО и Е-та на етикета, за продуктите не знаем. Разликата между азиатската сатрапия и Европа е, че в Европа задължиха производителите да пишат всичко на етикета, така че да си информиран. В Русия, това го няма. Ако стандарта им на живот е толкова хубав защо бягат от там? Тази година има рекорден брой подадени заявления за зелена карта. Защо децата им учат и живеят на запад? Престанете да ни навирате азиатската ***, няма как да спечелите сърцата на хората с бомби и ракети.

134

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !Та как пазаруват руснаците в тези магазини с мин. заплата 117 $. ?? А днешните руски села ми напомнят началото на миналия век -такава мизерия е. МУ-ХА-ХА

133

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Ало, критиците, влезте в един руски магазин "Березка", за да видите какъв е стандарта на руснаците. Цените им са недостъпни за нас !За качеството на храните им да не говорим - няма ГМО, няма "Е"-та, няма *** като в нашите храни.Днешните руски магазини у нас ми напомнят за "Кореком" през социализма. Толкова са хубави.

132

Муха-ха

преди 7 години

Модерните руски танкове приличат на самолетоносача им -и двете железа ги дърпат на буксир. С малката подробност, че буксирните кораби които влачеха Кузя са шведско производство. Мухахаха!

131

Хех

преди 7 години

"...означава месечна заплата от около 40 000 рубли (620 долара)" Колко българи (от провинцията) си мечтаят за такова заплащане дори след 12 часов работен ден и 6 днесна работна седмица? Май почти всички. Ех тази "западнала ***". До сега аз си мислех че хората там се прехранват с корени и *** от дървета, пият спирт и .... Това е. Добре че ние сме в ЕС и че сме мноооогооооо по- добре от тях.

130

Анонимен

преди 7 години

Аз съм щастлиФт че живея в свят където големите атковци имат големи...пушки и си ги мерят.

129

Дедовия

преди 7 години

Ама Иелке ***,ама Василева ***...пак ли ***,ама ти не съ спря ***.Докога ще пишеш платени поръчкови статии и глупост след глупост???Хората те плюят,а ти си мислиш,че вали.Ти си човек без очи и съвест..ПродажнаОвца си ти .Гнус и жал ми е от хора като теб.

128

В РУСИЯ Е ИСТИНАТА

преди 7 години

Велика е Русия, а нашите управници са гламави, че вкараха България пак от грешната страна на барикадата.

127

HELLAS ARMED FORCES

преди 7 години

НАСКОРО ГЛЕДАХ ЕДИН ПОРЪЧКОВ ТУРСКО-ИСЛАМСКИ ФИЛМ, ПЛАТИЛИ НА РЪСЕЛ КРОУ ДА ХВАЛИ ТУРСКИТЕ БАКЛАВАРИ, КАК СЕ ''ОСВОБОДИЛИ'' ОТ НАПАДАТЕЛИТЕ-ГЪРЦИ НА ТУРСКИТЕ ЗЕМИ ???!!!ФИЛМА Е ''THE WATER DIVINER'' --- ПЪЛНА ПРОСТОРИЯ И ТУРСКИ ЛОКУМИ И ЧАЛГАДЖИСКИ ИСЛЯМСКИ ТУРСКО ФЕНТЪЗИ.

126

Анонимен

преди 7 години

Изчетох малко коментари и мога да кажа...Ястреба да не се прави на турчин щото не му отива, атакиста да не се прави на патриот защитаващ оня изперкалия Сидеров защото не му отива и с една дума: стига сте се карали турци и българи.Всички ще живвеете в тази Държава. Довиждане.

125

Анонимен

преди 7 години

освен читанката, официалната история на българия и стиха "балканджи йово"? ####Като каза "балканджи Йово" се сетих за още един въпрос.Отговорът на балканджията е:Море войводо глава си давам Яна не давам на турска вяраТа кой е тоз войвода дето иска Яна за турската вяра?Да не би сега и хайдутите, тези народни закрилници да се окаже, че са изповядвали турската вяра?Сложничък въпрос за зелени еуглени!!!!

124

АТАКИСТ

преди 7 години

до 206 АК 74 Кое не разбра бе, олиго.френ? Стрелях с 40годишен автомат

123

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До АТАКИСТдвуцифрени са номерата на автоматите калибър 7.62. без тире. оди да си играеш. стига толко кликове.

122

Анонимен

преди 7 години

Батак, селище с не повече от 500 души население, а в костницата има над 2000 черепа. Тия поммаци триглави змейове ли са клали? От къде дойдоха толкова черепи?

121

(-_-)

преди 7 години

До HELLAS ARMED FORCESМай е станало време да обявят Ердоган паша за терорист, както Милошевич, Асад, Кадафито и прочие.. и да прочистят и освободят турския народ.. малко демокрацийка и при тях да дойде :) малко трудно ще стане, при условие, че Турция е стара американска пoдлога, ама ще видим.. както е тръгнало..

120

Анонимен

преди 7 години

Някой знае ли от кое племе са Кубрат, Аспарух, Телериг, Омуртаг, Крум и на какъв език са говорели тези велики българи?

119

(-_-)

преди 7 години

До Ястреб ОсманлиятаИ безброй писмени свидетелства на римски, византийски, та дори и китайски летописци..Не се еbавай с Българската история, че гръм ще те удари, ееейй!

118

Анонимен

преди 7 години

кой мпоже кози живота си върви

117

Rado

преди 7 години

Не ме кефят такива, дето парадират, че могат да унищожат половината планета, а не могат и една прахусмокачка да направят. Това за мен са диваци, които сме принудени да търпим.