130

u4en do112

преди 7 години

не обиждаи рускините

129

Боби

преди 7 години

Да, американците са помогнали много на СССР през войната, но самите войници от Червената армия са били само от СССР!

128

Георги

преди 7 години

До Боби,"Беломор Канал - Гулаг от 1961" Разбирам да сбъркаш с 1-2 години ама ти си толкова далеч колкото и идея си нямаш:"Беломорско-балтийският канал съединява Бяло море с Балтийско море, открит на 2 август 1933 г. Трасирането на канала струва живота на повече от 12 000 затворници от лагерите ГУЛаг. "Ако имаш поне капка достойнство, ще замълчи поне днес.

127

Анонимен

преди 7 години

Започват снимките на култовия руски филм"самолетопад" . Снимачната площадка е на буксируемия атомен авиополунедоносен димотворец Кузя който използва безаналогов атомен реактор който извлича енергия от разпадането на кюмюрени атоми.

126

Анонимен

преди 7 години

Да, Боби, добре че са били американските танкове Шърман, внасяни в СССР, горивата, бомбите, самолетите, камионите, джиповете, моторите Харли Дейвидсън, храната, патроните, пушките, с които Америка снабдява Русия иначе сега и руснаци нямаше да има.Русия трябва да е благодарна на САЩ за помощта през ВСВ.

125

Nobo

преди 7 години

До БобиБрато верно ли си карал Ейбръмс лелииииииии.... M1 ,M1IP или XM1 модификация е бил? Защото M1 е с пет скоростна ръчна кутия от КАМАЗ а другите вече са на извънземните технология и са по-трудни за каране :D :D :D :D

124

Нова руска мода

преди 7 години

"Танкове, кораби , икономика... вече само на буксир да се теглят!"Тов. Путин

123

Анонимен

преди 7 години

Защо ли, ами свършили са им резервните части - дъски, пирони, тел, болкит. Сериозно, руснаците за едно нещо съм ги признал - пропагандата. Пощуриха и САЩ, и Европа, а БГ ни таковат от край време като за световно. Пред тях Гьобелс е като синеоко бебе с дрънкалка.

122

Анонимен

преди 7 години

Казах на руснаците след края на пистата за кацане над водата да опънат една рибарска мрежа за да хваща неуспелите да кацнат самолети, ама те не ме послушаха. Сега хак им е да им падат самолетите. Със 100 хиляди рубли щяха да спасят 2 самолета.

121

Плуващ гараж

преди 7 години

Бившият "Леонид Брежнев" по-скоро да докладва успешно приключване на Мисията, че самальотите ще започнат да свършват...

120

Георги

преди 7 години

До 142,Прав си, човек. Ама не мога да се устискам.

119

Анонимен

преди 7 години

Абе Георги, той Бобиту ти говори за съвременни танкове с копчета ;)Такива като Армата, които ги теглят за да палят, също като Кузнецов, самолетоубиеца :)

118

Анонимен

преди 7 години

Абе няма ли кой да им каже на азиатците да сложат две аромати от страни и да опънат едно въже между тях. Ще спират самопадите по три наведнъж.

117

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е руснаците да слагат въжетата на буксирите и да изтеглят недоносеца Кузнецов обратно от там от където е дошъл. Стана ясно, че руските врагове постоянно го следят и записват всеки инцидент с него. Ако не беше така никога нямаше да разберем, че два самальота са дали фира в разстояние на 20 дни. Господин Путин обирайте си "авионосеца", за да не ставате постоянно за смях.

116

Георги

преди 7 години

"Армата не е спряла заради това че се е счупила а защото не са обяснили на водача кои копчета да не пипа."Боби, Боби, таз дивотия кой я написа по долу бре? Я кажи като си толкова сведущ , защо на тренировката за парада на победата , новия руски танк го теглиха на булсир по червения площад. Танкиста пак ли обърка копчето?

115

До Георги

преди 7 години

Жоро, ще ме умориш от смях, стига бъзика тоя Боби, не виждаш ли че е шашав, от нищо няма понятие и пише на "килограм" за дребни копейки ;)Какви украински въжета, какви Комплексни формули на нефта, Боби, ти не си наред у главата бе :)))

114

Nobo

преди 7 години

До Боби: "Как такава машина АВАРИЙНО ДА СПРЕ за да избегне примерно ракета пусната по нея? Водача изключва от скорост,убеждава се че не е на скорост за да натисне спирачката." Това с ракетата евала някаква нова технология е сигурно :) Системата за противоракетна отбрана на танковете се нарича Трофи и е изобретена от израелците...... какви скоростни кутии какви избягвания на ракети.....

113

Човек

преди 7 години

Това е самолетоносач, не самолетокацач...

112

Анонимен

преди 7 години

Нека нека тренират руснаците. С тая "калпава" техника изритаха САЩ от Сирия. Не ми се мисли като я модернизират как ще ги правят да умиргат янките. Нали знаете - който нож вади, сам пада в него. Чакат всички да теглят Кузнецов на буксир, пък то се счупиха гордостта на САЩ и Великобритания, та тях ги теглиха с въжета :) Да тренират руснаците - по-добре да падат по време на обучение, не по време на война.

111

pich

преди 7 години

Не знам за трактор на самолетоносача, но съм виждал камион с монтиран самолетен двигател да чисти и подсушава пистата (зимата) на военното летище в Графа.Вършеше работа.