43

Истината

преди 7 години

Прекрояването на границите в Европа започна с Косово, така че не обвинявайте други за това. След прецедента с Косово последваха други подобни. Крим е просто един от поредицата - референдум за независимост от Украйна и после присъединяване към Русия. В общи линии така е справедливо - Крим винаги си е бил руски, но украинеца Хрушчов го подари на Украйна. Въпросът беше да не се случва това с Косово, а то се случи въпреки предупшрежденията, вкл. и Рисуя предупреди до каква опасност води Косово.

42

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

"... Русия пуска бойни кораби.." Добре че курортният сезон завърши. Щото ако и тези им кораби са като димящата гемия Адм.Кузнецов, ще опушат всичко чак до нашето крайбрежие...

41

ДАНИЕЛ

преди 7 години

До До 17: АМИ ,КОЙ ПОЗВОЛИ ДПС СЛЕД 1989 Г. БЕ ,НЕПРОКОПСАНИК. НАЛИ СДС ,ЗА ДА ИЗПОЛЗВА ТУРЦИТЕ В ИЗБОРИТЕ СРЕЩУ БКП , НАЙ ВЕЧЕ ЗАРАДИ ВЪЗРОДИТЕЛНИЯ ПРОЦЕС.КОЙ ДАДЕ ПЕНСИИ НА ХОРА БЕЗ ДЕН ТРУДОВ СТАЖ ,НА КОИТО И ДО ДЕН ДНЕШЕН СЕ УВЕЛИЧАВАТ ПЕНСИИТЕ ,А НА ТЕЗИ С 45-50 ГОДИНИ СТАЖ ПЕНСИИТЕ ИМ ЗАМРАЗЕНИ.ПАК ЖЕЛЮ И СДС ,ЗА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТЯХ НАВРЕМЕТО.КАКВО МИ СЕ ПРАВИТЕ НА ДЕЦА ОТ ДЕТСКИТЕ ЯСЛИ ,КОИТО НЕ ПОМНЯТ НИЩО.НАЛИ ТОЧНО ЗА ТАКИВА ПЕНСИИ СЕГА СТАВА ВЪПРОС И СЕ ДЪРЛЯТ В ПАРЛАМЕНТ

40

до 51 SpaceX

преди 7 години

Абе кво *** боли мене за Кърджали, там са само фесове.

39

Анонимен

преди 7 години

Украйнците са малко *** в стрелбите с ракети и по-томчо около Крим. Защо ли?

38

Анонимен

преди 7 години

Една грешка и това ще е края на украйна.

37

Сиромашки живот

преди 7 години

Четох преди час някаква статия за изгорели рибарски хижи по българското черноморие.Та тези рибари кой ги пита сега че с тези военни учения никаква риба няма да хванат?

36

slovenia

преди 7 години

Защо украинците мразят българите?

35

до 44 SpaceX

преди 7 години

Крим е Руски. Въпросът е приключен. Не подлежи на обсъждане.

34

Зала Арменец

преди 7 години

Продължавайте с провокацийките укропитеци такива! После да няма Бате що така? Ще ядете сопите ей

33

до 37

преди 7 години

Крим е признат за украински от Русия, има един "будапещенски меморандум", не е зле да го прочетете, 2 страници е.

32

Анонимен

преди 7 години

Тук си драскате но това е много опасна ситуация. Като знаем какви са неграмотници украйнците като нищо могат да направят изстрелване на ракети към Румъния или към нас. Та после ще виете на умряло.

31

ТУРЧИНЬ

преди 7 години

Ако казаците се захванат и за 3 дена ще пият водка Немирофф в Киев ;))))

30

Наблюдаващ

преди 7 години

До Анонимен (34)На тебе пък какви бомби ти е давал Путин? Я малко изтрезней и виж кой ръси бомби по цял свят, пък тогава пробвай пак да се изкажеш.

29

Анонимен

преди 7 години

Стига са само са дрънкали оръжие украинците, направо да обявяват война на Русия и ще им се решат проблемите за 3 часа. И Крим ще си върнат и, и стария президент и Евразийския съюз. Ей, стария президент направо беше бедняк спрямо милиардера Порошенко. Сигурно е платил милиарди $ данъци . Чух,че в Украйна са най-честните милиардери и никога не сваляли законно избрани президенти.

28

Бай Иван

преди 7 години

Много грешно разсъждавате като цяло повечето хора тук. Щом плюя по окупацията на Крим да съм обяснил за Ирак и Косово. Ама първо ми кажи къде и кога съм ги подкрепил инвазията на САЩ в Ирак войната в Сърбия. Много ви е сбъркано мисленето.

27

Наблюдаващ

преди 7 години

До 12 ("До 4")Сравнението ти е абсурдно и манипулативно.Кърджали е българска територия по всички международни норми. Не ни е подарен незаконно от превишил властта си турски политик. И не е бил автономна област, няма собствен парламент. Хората там не са провеждали референдум с 97% "ЗА" независимост от България. Така, че скрий се някъде с твоя квазипатриотизъм.

26

Анонимен

преди 7 години

До ДО 17Какво ли се занимавам с алкохолизирани евразийци.Като сте толкова отворени...какво правите в Европа, бе?Какво правят всички руснаци и бягат от Русия по света?Защо не карате руски коли, телефони, телевизори и т.н.?Какво ви дава Путин и Русия?? Дайте ни една едеология или нещо, което идентифицира руския народ, русия като държава и т.н.?Освен бомби, водка и *** ***?

25

до 26 соросоиден илю

преди 7 години

Извинетееее, използвате ли лубриканти при " горещи" беседи с бежанците ?.

24

Анонимен

преди 7 години

Путин скоро ще връща Крим ведно с моста. В тазгодишното му обръщение към федерациите направо клекна пред запада. Омекнал е като на дядовците ви.