5

смЕх

преди 7 години

Само да напомня брадатите "демократи" създадени от ФАЩ и пуделите им не са бунтовници, а убийци и терористи . Колкото до провала и особено морала кога ли това е имало значение за "демократизаторите" важното е тяхното да не се губи.

4

Мишо

преди 7 години

Как можете да пишете подобни мерзости. Не ви ли е срам, че вашите политически амбиции и алчност са причина близкия изток да е дестабилизират и да умират хиляди хора. Либия, Ирак, Сирия, Египет бяха процъфтяващите държание. Но не за да им е гадно на руснаците демократично и с Алах Акбар трябваше да умрат хиляди.Убийци!

3

Българин

преди 7 години

"Трагедията на Алепо е символ на едно прозрение, което е известно отдавна. А именно, че вероятно най-големият военнопрестъпник на нашето време Башар Асад ще остане още толкова дълго на власт..."ДВ, не е той най-големия военнопрестъпник. В западащият запад има далеч по-големи.

2

рппр

преди 7 години

Защо сте толкова жалки, а?

1

BG

преди 7 години

Такъв граничещ с лудостта булшит, наречен журналистическа статия, не бях чел отдавна! Засрамете се! Огромна част от населението на Сирия си иска Асад! Пишман ***. Стига с пропагандата!!!