12

до 7

преди 7 години

Защото разбира и спазва закони! Не е положил клетва и няма право. Обяснявам ти като на неук. Сега разбра ли? Освен това какъв резултат има от това съвещание - никакъв. Генерала няма време за махленски седянки. Това задължително трябва да го разбереш. Генерала не пада в чужди капани-това всички трябва да го разберат. Аре чао и чети повечко че много си изостанал.

11

Анонимен

преди 7 години

Как няма да искат да съставят правителство от РБ. Нали трябва да опоскат всичко. Техните хора да толкова брутално алчни, че пред нищо няма да се спрат. Примери много - Пръмова, Ненчев ...

10

Анонимен

преди 7 години

Всички знашм, че Паричния фонд и Деформаторския блок са лакеите на Борисов, които го крепяха толкова дълго на власт. А хората заявиха ясно, че искат промяна ... това не е промяна.

9

Анонимен

преди 7 години

Колко жалки за двете патерици на Мутрата в опитите си да се докопат до кокаьа и да запазят властта му.

8

Борисов

преди 7 години

Абе Орешарски е виновен!!!:))))))

7

nkavrakov

преди 7 години

Всички говорят само за власт.Това е единственото което ги вълнува.

6

Анонимен

преди 7 години

Простащина по улиците, простащина и в управлението на България!Мнозинството от народа си припознава себеподобните!Ето затова загубихме 7 год. с Борисов, и гледам сега ще се продължава с простотията!

5

ГЕРБ

преди 7 години

Няма излизане от тази клоака! Въртят, сучат и едни и същи управляват и крадат! Уж подадоха оставка, а тя каква стана? Докато народа не ги измете със сопата зор ще се види!-----------Вие от БСП защо върнахте мандата? Нали уж сте алтернатива на ГЕРБ?Каква алтернатива на Борисов може да е Орешарски и вашия Пеевски който искахте да назначите за шеф на ДАНС?

4

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !То на тебе това ти е ежедневното меню!

3

Доброто победи

преди 7 години

Абе, защо ЖЕНОрал Радев се скри от КСНС оня ден?Вероятно Нинова и Йотова не са му разрешили.

2

Анонимен

преди 7 години

Червената пасмина газ пикае. Вече точеха зъби за отмъщение :-D

1

Анонимен

преди 7 години

Правителствата ни точно определят визията и умственото ниво на Обществото ни! След като премиер ни беше Борисов, мислех че това е дъното, но сега с Караксчанов пак сме там!Прилича си Обществото с управляващите!Наглост,двуличие, безочие, простотия и неграмотност и безотговорност!Даже вече не се ядосвам и си мисля, че си заслужаваме управляващите!