73

рускиня

преди 7 години

Тя простила?А попитали майките на други жертви дали прощават те?Тая ще си намери друг мъж,но майките няма да намерят свои деца.Нека това "детенце"се срещне с родители.А тази се продаде за уреден живот-отвращава ме.Ненапразно Марковски се намеси.Обаче тя ако иска прощава,но това няма нищо общо с правосъдието.Иначе наши деца в опасност от този смотан джигит. "2 чаши вино" - мамин сладък

72

анонимен

преди 7 години

по добрия вариант е издрьжка до пьлнолетие на децата отколкото безкраинидела и хонорари на адвокати и неясен изход

71

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65И какво като има пари, съдът ще отсъди противозаконно и ще може да се обжалва от прокурора. чл. 122 ал. 2 НК ''... от 1 до 6 години лишаване от свобода.'' Колкото и пари да има по малко от 1г не му мърда. А политици и министри не можеш да съдиш, защото имат имунитет.

70

Ужас!

преди 7 години

Тази жалка женица не осъзнава ли, че ако мъжа и е бил с любовница и на нея и е по-удобно да пребере едни пари и да забрави, нещата не опират само до това. Този *** утре е отново на пътя, измъкнал се безнаказано срещу една сума, оставяйки тази жена да чака от адвокатите да и вземат парите от застрахователите и да си оправи живота. Но той отново ще кара като джигит и утре може да не убие прегрешил съпруг, а дете, млад човек или нечия майка. Само съд за такива, до дупка, иначе войната по пътищата

69

до 67 Анонимен

преди 7 години

Отказът от бъдеща издръжка или обезщетение е НИЩОЖЕН.

68

Анонимен

преди 7 години

продала се е вдовицата, то е ясно. Обещание за пари и уреждане на работа... Не можем обаче да я съдим, само тя си знае защо го прави и как ще гледа от тук нататък сама 3 деца

67

?!?

преди 7 години

В семейството с три деца сигурно е имало много караници ,особено както не са и стигали парите.Съпрузите не са били много близки,зашото тя го продаде доста бързо.А държавното обвинение е толкова морално ,колкото и сапругата и то вече си е казало цената. Евтини хорица!

66

Анонимен

преди 7 години

Приятел, далеч съм от мисълта, че личност може да оправи държава.Проблемът на нашия народ е, че той вечно чака наготово. Казвам ти, аз също съм работил в чужбина и не, не съм мил чинии, нито съм карал ТИР.Но такова чудо, да те правят на нищо някакви недоучили пожарникари, а ти да смяташ, че това е най-доброто, което може да ти се случи - е, само тук го има.

65

Анонимен

преди 7 години

Жената му е простила роднините на другите жертви дори и те да простят СЪДА не трябва да прости а да накаже 10 години ефективна присъда! Ако няма наказание съдиите да бъдат публично линчувани! А съда да бъде напълнен фекалии по то начин Народа ще изрази отношение към правосъдната система

64

1

преди 7 години

Това че майката няма претенции, не означава че прокуратурата не трябва да води дело срещу него. Малкото лайненце трябва да полежи 2-3 годинки да му разширят аналното отверстие па ше го видим после как ще кара.

63

Анонимен

преди 7 години

Тази е сектантка,луда,и неграмотна,съд за милионерският син за отнети 3 живота,а тази за 200 лева продала мъжа си-неграмотна работа,бащата на милионерският син ще ги подпомага 1 месец,ще ги накара да подпишат отказ от предявени искове за обезщетения и тая ще е на улицата с децата си още преди процеса да е тръгнал

62

Иван

преди 7 години

Жена е простила защото много добре е знаела какво е правил в 1,30 през нощта. Мъжът и с тези двете жени.Аз знам един дето умря от две виагри в хотел с любовницата си и жена му не го взе от хотела да го погребе.

61

Анонимен

преди 7 години

Смисъла на правосъдната система е присъдата да е неизбежна особено при доказана виновност на дееца извършил деянието! Само така ще бъдат намалени престъпленията! Но при нашите прдажни съдии това няма как да стане! Защо Борисов не е в затвора защото министрите не са в затвора, защото имат пари? Не е това начина. Имаме прекрасна Родина но апана държава затънала в корупция обслужваща интересите на мафията!

60

Анонимен

преди 7 години

До еделвайсБог никога не въздава справедливост така, както на нас ни се иска - примери милиони. Той си има свои планове /неразбираеми за нас/ и определено не разговяря с теб. Глъсът, който чуваш в главата си е от бръмбарите.

59

Анонимен

преди 7 години

Предполагам е постъпила умно, а не емоционално. Ако ревне с/у него няма да получи нищо и под нищо разбирам и, че сина и няма да се върне от отвъдното. Силно се съмнявам, че му е простила. Доста практична жена..

58

Анонимен

преди 7 години

Да продадеш любовта си, достойнството си, честта си, децата си, които останаха сираци.....Затова няма да се оправим никога, защото морални ценности вече струват по-малко от стотинка....от вътре се възмущавам как може да се продадеш за някакви пари..Пари се изкарват, но съвестта ти че си продал и предал любимия човек, това никой не може да го купи и изкупи! Жена без чест, без достойнство, без съвест! На какво ще научи децата си-че всичко и всеки може да се продаде!

57

Алекс2

преди 7 години

Тая сутрин пускам НТ дават естествено някакви с-игани , пускам БТВ дават неква ненормална секстантка дето е готова да прости всичко -аййййй сиктир бре ! Писна ми !!!

56

Опитвам се

преди 7 години

да се сетя къде по това време на Руски продават бургери но нещо не се сещам!

55

|V|art!n

преди 7 години

Никоя личност неможе да оправи цяла държава. Това са глупости за мало.умни, както и илюзията, че избираме нещо на избори. Реално народа няма почти никакъв контрол и това не е само в България, макар че при нас това състояние е леко екстремно. Нужна е генерална промяна в начина на мислене, а това значи и промяна в глобалната система. Докато има такава екстремна дупка м/у адски бедни и адски богати, ще има и несправедливости като тази в статията. Но нали знаеш, кучетата си лаят, а кервана си ..

54

Анонимен

преди 7 години

До НЕДОВОЛЕН 54---Каква непредпазливост ? Карал е след употреба на алкохол. Това си е чисто предумишлено убийство. Качил се в голямото и сигурно ауди и сее смърт по пътищата. Тези хорица в сапунерката са нямали никакъв шанс.