38

ДК

преди 7 години

Нима искате два месеца да ви управлява еднолично Росен П.? Я помислете пак! Това не трябва да се допуска за нищо на света.

37

Анонимен

преди 7 години

До Един българин - Чудна идилия ще настане, ако националистите грабнат властта!Тези толкова много си повярваха и така мечтаят за власт, та им текат слюнките. Само дето бяха вече във властта, но излязоха предатели, а сега се питат: сами ли паднахме или някой ни бутна.Сами байновци се сринахте. Вместо да работите на ползу роду, когато бяхте в управлението, вие се размечтахе за небивалици и си помислихте, че с 15% хванахте някого за шлифера. Айде, направете правителство. Сега! Друг шанс? Едва ли

36

Анонимен

преди 7 години

По- *** народ от бюрмаджиите няма, пичкуТи матерна македоне!

35

Годзилчо

преди 7 години

Все повече замирисва на Велико народно събрание и президентска република. Експеримента с политически партии не става,не могат да си разпределят полетата на кражба.

34

Професор

преди 7 години

Герб трябва да подкрепят Патриотите. Голяма грешка ще бъде ако се отиде към избори не само защото ГЕРБ ще има нисък резултат но партньори като ПФ, Реформаторите може изобщо да не влязат в Парламента.

33

MAKEDON

преди 7 години

Ahahahaaaaaaa...... ovie DVAJCA ke vi pravat VLADA abe ajde... smesni raboti a i zosto vi e VLADA i vaka vie ste prost narod ne vi treba.....

32

Анонимен

преди 7 години

Само белия пудел го няма на снимката.

31

Анонимен

преди 7 години

Какви патриоти да му се невиди.Свирят на най тънката струна на българина-патриотизма.Толкова грубо ,фалшиво и долно е тяхното опъване на струната,че в най скоро време тя ще се скъса.

30

Анонимен

преди 7 години

А защо не Сидеров? Нека и той да управлява малко, да топне и той чушката в боба. Стига се е навъртал покрай казана с медеца и се е облизвал. Така би било демократично и сигурно, че ще затвори границите и ще спре похода на ислямистите.

29

Анонимен

преди 7 години

Таман да оближат кокала и то им се изплъзва пред погледите на патриотите. На това му се вика шанс

28

Анонимен

преди 7 години

Като гледам снимката, Валери мяза на куче което гледа към салам. Най ми е тъжно за Яне Янев. Уж щеше да уволнява Борисов а му стана съветник. Какво ще прави Янето сега? И някаква друга работа не може горкото момче.

27

Друг Анонимен

преди 7 години

До: Анонимен (номер 43)Ще емигрираш, ама къде? Кажи само къде ще ни искат и аз идвам с тебе!Щото ще станем нещо като сирийските бежанци - никъде няма да ни обичат, така да знаеш!

26

Анонимен

преди 7 години

Голям глад настана сред управляващите да управляват...Никой не ги иска, ама те драпат със зъби и нокти - като котка на перде!Раданчо така уж демократ се прилепи към генерала като кърлеж, сега и Красимирчо може да се захване дори към турските партии, ще си хвърли национализма в кошчето, само и само да ни УПРАВЛЯВА!

25

Един българин

преди 7 години

Чудна идилия ще настане, ако националистите грабнат властта!Понеже са си идеологически близки, ще се сдушат националистите от ПФ със социалистите от БСП, и ще сформират една "прекрасна" коалиция от националисти + социалисти и ще станат = ... националсоциалисти!!!

24

Анонимен

преди 7 години

Как да няма с кого да управлява - с ДПС и ДОСТ. Сигурен съм, че заради властта ще направят този малък компромис. Ако замирише на власт и от мигрантите ще приемат подкрепа. Тези патриоти са от гъвкавите.

23

Анонимен

преди 7 години

Моля ви некадърността и некомпетентността на вашите правителства да не я стоварвате на друг!!Патриотите подкрепяли този,подкрепяли онзи,това,онова правителство и.......колкото пъти ви подкрепяха,толкова пъти им дънихте подкрепата!!Никой не пише за провали на правителства на БСП,на ГЕРБ и оттам провала на тези,които ги подкрепяха!!Подкрепяха и какво получаваха.....пореден забит нож в гърба!!Сега същата........не гледаме кой се е провалил,ами този,който е подкрепял!Истината-НЕКАДЪРНИ СТЕ!!

22

Халиф ал Рахит БинСа

преди 7 години

ези патриоти не са никакви патриоти ,а прости *** на надник при боко Тиквуня.Велико народно събрание държавен СЪД от отбрани от народа хора като Низаммов и избесване до крак на цялата политическа класа на БългарияАгент Шойне Евреише Управлене Kaput

21

Халиф ал Рахит БинСа

преди 7 години

Тези патриоти не са никакви патриоти ,а прости *** на надник при боко Тиквуня.Велико народно събрание държавен СЪД от отбрани от народа хора като Низаммов и избесване до крак на цялата политическа класа на България Агент Шойне Евреише Управлене ***

20

Анонимен

преди 7 години

До до11 - да,а българия и белгия си приличат много - имената им започват с Б и завършват на Я! най-добре подкрепете супер финансистите от ПФ - 300 лв. пенция!

19

хилари клинтън

преди 7 години

Идва уволнение до крак на цялата Герберска , дъравна пасмина от административни търтеи хайдути и грабители с директно закриване на над половин милион щата .Това е и единственият начин да спасим България от административното иго на неграмотни деби.ли които като *** са пробили и налазили всичко навсякъде.