74

Анонимен

преди 7 години

Кога някой е подавал оставка, защото неговия кандидат-президент е губил изборите си и то в парламентарна република? Социолозите и политолозите вчера казаха, че на Борисов е ударен шамар по този повод. Ами преди 2 години, когато също по този начин си подаде предварително оставката след протести, пак така имаше шамар, ама никой не си взе поука от него. Година по-късно пак беше на власт. За мен има нужда от нова партия и нови личности. Дали ще е Слави, дали ще е някой друг...

73

Анонимен

преди 7 години

Пръскайте я тази сбирщина наречена партия и кой накъде му видят очите!!Няма смисъл да тормозите избиратели и да тровите политическия живот в държавата!!Политиката не е детска градина,нито кукли,нито парцалки!!За какво и чий да ви избираме??Да влизате в парламент отново и......след 2-3 години наново да хвърляте оставки??Избирателите ви да не са маймуни или мечки-катунарки да ги разигравате!!

72

ИВО ИНДЖЕВ

преди 7 години

ДА МАХНЕМ ПАТРИОТАРИТЕ-МАФИОТИТЕ У БЕ ЗЕ ***..ТЕЗИ СА *** И НАВЛЕЦИ НАВЕКИ !!СЛАВИ, БОИКО, МАРЕШКИ И ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ -ТОВА СА СИЛНИТЕ ХОРА, И 100 БРОЯ ДЕПУТАТИ, И БЕЗ ПАРИ ЗА ПАРТИИ !ЕИ ТОВА ИСКАМ ..ВЕЛИЗАР И СЛАВИ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ !ДЖЕНЕРАЛА Е ВРЕМЕННО НЕЩО, НА АМЕРИКАНЦИТЕ..ТОЙ НЕ Е НИКАКЪВ РУСКИ ЖОКЕР.И МНОГО СКОРО ЩЕ СЕ ПРОВАЛИ , ЗАЩОТОГЕРМАНЦИТЕ ЩЕ ГО СВАЛЯТ..ПЛЕВЕЛИЕВ БЕШЕ ГЕРМАНСКИ УЧЕНИК. А ГЕРМАНЕЦА МРАЗИ *** , КОИТО ПОДМЕНЯТ ВОТА.

71

Анонимен

преди 7 години

"обговорена"?

70

Анонимен

преди 7 години

До Анонименbalgari mnogo dobre znaete che vlasta na komynizma si e ostanala vaprosat e koga shte se otarvem ot tselia parlament. zashtoto ima niakolko stotin kradsi tam i krazbite in sa s desetki miliardi v godina :). vaprosat e ima li v balgaria devstveni i chesni parlamentarni lideri :). i koi sa te che da gi izberem?

69

Анонимен

преди 7 години

Края на другата година почват да се връщат заемите на тиквите и логично Боко се изсули от властта.Тези номера сме ги гледали и преди.

68

САМО ПИТАМ

преди 7 години

До Киро кофражистаСамо станшевци и догановци ли има в тази държава? Ами то и борисовци са московски мекерета! Като ДС-Патриотите!

67

шаши

преди 7 години

Герберисти им е партизанското име. Иначе са си тиквеници.

66

Анонимен

преди 7 години

Страх ме е че сегашните партии ще отидат на избори без да се съобразят с волята на народа, ясно изявена на Референдума. Обяснението ще е че Парламента нямал време да гласува промяна в избирателния закон.КОГАТО ИСКАШ НЕЩО ДА СТАНЕ НАМИРАШ РЕШЕНИЕ!КОГАТО ИСКАШ ДА НЕ СТАНЕ НАМИЕАШ ОБЯСНЕНИЯ!Аз декларирам, че няма да дам гласа си за партии които носят вина че не е променен закона така щото гласуването да е само мажоритарно с балотаж!

65

анонимен

преди 7 години

Киро кофража,сякаш не искаш да си мо на мястотона вожда ,ааа!!???

64

Анонимен

преди 7 години

на мен магистрала не са ми строили, но ми вдигнаха винетката почти двойно, а пътищата са още по-разбити. газов хъб не съм видял, нито имам газификация, но ми вдигнаха и тока. и газта не ми намалиха, ама вдигнаха цените на бензина и дизела. и не само, че не ми санираха без пари, ами и вдигнаха данъка на имота, защото вече според държавата се води 'луксозен и изолиран'. не, мерси.

63

123

преди 7 години

До Киро кофражистаЗащо си мислете че вършенето на задължението е повод за хвалебства? Кой дигна незакаонно винетките и направи магистрали, които на 1 година вече са на бабуни? Всеки може да прави пътища за седмица и да разкопава след 2 за 'нов' ремонт. Кажи има ли МВР 1 разрешено високопрофилно убйство? Да се правиш на обиден че ти се карат, че крадеш и нищо не правиш, аре де! Ако не беше разделен българския народ линча нямаше да му се размине, но уви!

62

ognyanz

преди 7 години

Банкякският хитрец сигурно вече разправя на своите хора, че след някой друг месец пак ще са на власт. Същото го говореше и след като Орешарски стана премиер. Пак викове "Оставка" (и търговия със *** и тромби) пред министерския съвет, палатки и заграждения пред парламента. Гледали сме го това, Бойко. И този път няма да се измъкнеш така лесно. Върнеш ли мандата - ще го върне и БСП. И няма да посочи министри на Плевньо - той да се оправя. Нали ти го подреди за президент. Следват избори - това е.

61

МАЙНА

преди 7 години

Не ми трябваш празна тикво

60

САМО ПИТАМ

преди 7 години

Сред екипа министри и изборния щаб на ГЕРБ , в изборната нощ някак странно беше присъствието и на Лъчо Мозъка. Просто личния лекар на Борисов, май трябваше да му дозира успокоителните и да му сменя памперсите

59

Киро кофражиста

преди 7 години

На мястото на Борисов и аз бих постъпил такаТи му строиш магистрали, газови хъбове, намаляваш му цените на газта, санираш му блоковете без пари....то те плюе и замеря с помияАми да се оправятДа си върнат мандрила Орешарски и дружката му Пеевски, Доган паша и Станимишев, че горките са огладнели, откога им текат лигите по държавната пара

58

Анонимен

преди 7 години

мдааа...когато сценаристите на с. трифонов започнаха подписката за референдума, и герб и бсп, в един глас обясняваха колко е опасно и как не може у нас да има мажоритарен избор. после задължиха Конст. Съд да махне половината въпроси; различни агенти и полицаи звъняха на хората да ги предупреждават, че с този референдум правят преврат и престъпление. И сега изведнъж - ааа, много хубав референдум, всичко ще подкрепим. Просто няма такова безочие, няма!

57

един

преди 7 години

Като си помисля, че играехме по свирката на този самовлюбен Нарцис, а в същото време громяхме култа към личността. По-голям култ от този към ББ от Банкя не е имало. Събудихме се все пак . Тази личност трябва да е аут от политиката.Едва ли го е разбрал обаче зает с обгрижване на егото си.

56

анонимен

преди 7 години

Стига сте църкали Бойковисти,кажете една крачка в посока съдебна реформа!!!???

55

Анонимен

преди 7 години

Това с оставката прилича на някой самоубиец, който плаши околните че ще се гръмне. Само че тогава мнозина щяха да му помогнат:-)