62

Анонимен

преди 7 години

Беше Орешарски, и хлоп на евро субсидийте / без да ги интересува, каква политика ще следва\ как дойде разБойко, веднага пуснаха евросубсидийте! Е, това ли е демокрацията ЗА НАС! Диктуват ни какво да правим! Фак на лицемерната евродемокрация! Равноправен член на ЕС сме, или хора от арабската пролет

61

макето

преди 7 години

Точно от Тръмп ще дойдат проблемите на Путин и русия, целата политика на Тръмп практически затрива русията

60

сашо

преди 7 години

ЕС(Европейския Съюз) е като СССР и е вече време тази пирамида да се разпадне.Които държави се облажиха печелят, а България губи, като и остават само тъпите рестриикци и обедняването на голяма част от българите.

59

Анонимен

преди 7 години

Благодарение на лъжливи и манипулативни медии и "политици" България вече четвърт век тъпче почти на едно и също място. Гладните комyнисти искат отново да крадат и " народа" (poбите) услужливо им дава за пореден път това право.

58

Анонимен

преди 7 години

До SpaceX"... защото Плевенлоиев имаше трима сина".---ЖЕНА МУ имаше трима сина ... Плевналиев, колкото и да се опитваше НЕ МОЖА ДА ЗАБРЕМЕНЕЕ.

57

Анонимен

преди 7 години

СЛЕД ВРЕМЕ ОТ ЗАПАДНИТЕ ПИЗДЮХИ ЩЕ ИМ ОСТАНЕ САМО ОГРОМНАТА БРЮЮКСЕЛСКА ЧИНОВНИЧЕСКА АПАРАТУРА!

56

Анонимен

преди 7 години

Шамар за западните олиго-френи. Да живее Русия.

55

Анонимен

преди 7 години

За какъв шамар става точно въпрос? Дали сме с Русия или с ЕС няма никакво значение. От руски сателит станахме европейска колония. От 27 години се започна едно крадене съчетано с унищожаване и на малкото положителни неща. Малко хора се налапаха и повечето положителни неща се разбиха. Образованието в голямата си част заприлича на западните образци - плащаш за една хартия.

54

Анонимен

преди 7 години

Латинците са лицемери има ли будали дето още не го знаят. Спряха потока пък потреблението им се увеличава. Какво пречи да има поток , нищо. Това с диверсификацията можеше да се работи успоредно. Аз като гледам още е няма.

53

Анонимен

преди 7 години

ПО ДОБРЕ С С ПУТИН И БЛИЗЪК ДО НАС НАРОД ОТКОЛКОТО С ВИСОКОМЕРНИЯ ЗАПАД КОЙТО НИЩО НЕ ДАВА А САМО ПРАЩА ДИРЕКТИВИ И КЪДЕТО НИ ИМАТ ЗА ПЕТА РЪКА ХОРА ПО ДОЛНИ ОТ ПАКИСТАНЦИ..АФГАНИСТАНЦИ...АРАБИСТАНЦИ И ВСЯКАКВИ МЪРЗЕЛИВИ И НЕГРАМОТНИ ПУЩИНЯЦИ!

52

Анонимен

преди 7 години

Tъп, Tъп, Най-Tъп и на първо място е българският избирател. Това е извода и от тези избори ..

51

Ссс

преди 7 години

До анонимен 52- Токмак ти знаеш ли кво означава Генерал...

50

карина

преди 7 години

Земетресения, равновесия, шамари - големи драми се правят от един естествен демократичен процес, в който хората определят пътя си занапред. Би трябвало всяко едно решение на даден народ да се уважава, а не да се хвали или укорява. Някой си реди пъзелите и ни мисли за пионки / те тука ни имат за агнешки главички, та какво остава за навън / .

49

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Жалък "хитрец", предал рода си, за да избяга от правосъдието, насъскваш тъпо срещу Русия. Като всеки пoдлец "не вижда", че светът възстана срещу безпримерно наглото "демократично"лицемерие, срещу убийствения за хора и народи либерализъм, срещу идиoтcката глобализация - перфиднo средство за покоряване и грабеж на ресурсите на по-слабите. Какво е виновна Русия за дивия неоколонифашизъм на алчните, психически болни "идеолози". Логично беше светът да се възпротиви.

48

Анонимен

преди 7 години

И сега когато Путин и Тръмп си стиснат ръцете и наложат санкции на ЕС накъде ще се въртим.

47

Анонимен

преди 7 години

PODOZIRAM I SUM SIGUREN CHE BALGARITE IZBRAHA RADEV ZASHTOTO BORISOV DOBRE SE RAZBIRASHE S TURCITE ,I MISLQT CHE RADEV SHTE PROMENI NESHTO ,GANYOVSKA RABOTA

46

Стамат

преди 7 години

Точно така!Шамар за запада!Победа за Кремъл!От бай ви Стамат: запада ДГД!!!

45

СПОКО 59...

преди 7 години

ДО ПРОЛЕТТА ИМА ВРЕМЕ!!!НИЕ ЩЕ СМЕ ПАК У ГЪРЦИЯ И ТУРЦИЯ НА МОРЕТО --А, ТИ ....ПАК ШЕ СИ У ШУМАТА !ДА СЕ ХВАНЕМЕ ЛИ НА БАС...??!!!

44

еделвайс

преди 7 години

Западният печат просто си продава стоката. Какъв Кремъл се върти в главите на западните журналисти?! Народът просто направи един правилен избор. Прие кандидата Радев за нормален, морален, некомпроментиран, образован човек, и го избра. Този човек просто изплува НАД всички останали кандидати, и обра много гласове. Това е. И не е важно кой как интерпретира събитието! Не е важно! Важно е Радев да остане такъв, какъвто днес бе харесан от народа. Ето това е важно!

43

вера

преди 7 години

Значи, какво разбрахме, да резюмираме.Политическите журналисти не само в България, ами и навън не разбират нито от политика нито от журналистика.