209

ДО БОРИСОВ

преди 7 години

С 30 % увеличи пенсии и заплати и тогава подавай оставка.

208

Анонимен

преди 7 години

Станишев, кажи откъде ти дойде замъкът в Швейцария за 2, 5 млн евро? От тъста и тъщата ли?

207

Виждащ

преди 7 години

Борисов подава оставка "веднага", ако днес ГЕРБ загуби вота---Аз бих направил същото. След като е видно, че желанието на хората се обръща в друга посока, а правителството и без това беше съставено с цената на огромни компромиси (а може би и за това се обърна мнението на хората) и балансиране между всякакви прищевки, то очевадният изход от ситуацията е - нови избори и търсене на ново доверие за управление. Ако няма такова управление - няма, да заповяда вторият. Това е логичният избор.

206

Анонимен

преди 7 години

Има два варианта-1 подмяна на вота и печели травестита, и кървъв линч за бб и цецо-2- победа за радев, ,оставка, съд и затвор

205

ЦецкаЦачеваДанговска

преди 7 години

НЕ СЪМ КРАСИВА,ЗАТОВА ПЪК СЪМ ПЛЕШИВА.СТАРА СЪМ,АНГЛИЙСКИ НЕ ЗНАМ,НО ПЪК СЪМ АКТРИСА.МОГА ДА ПЛАЧА ИЛИ ДА СЕ СМЕЯ,СТИГА СМЕТКАТА МИ В БАНКАТА ДА ПЕЕ.

204

Анонимен

преди 7 години

Виденов - най-честния политик на целия преход.Цветано я кажи откъде ти дойдоха апартаментите. ОТ богатите тъст и тъща? Защо и аз нямам такива тъст и тъща. Един апартамент струва между 200 и 400 000 лева. УМножи ги по шекст - това са между 1,2 и 2,4 милиона. Откъде такива богати тъстове пир пенсии от 200-300 лева.Виденов не забогатя, ами ти?

203

Анонимен

преди 7 години

Радев за мен е еди достоен комунист.

202

Анонимен

преди 7 години

напротив има! ЕДното се върши от архитект, а другото от фирма - изпълнител . У нас съществува разделение на труда не сме Германия, където архитектът е същеврменно и инжинер.

201

Радан

преди 7 години

Бойко, още ли не си подал оставката? Имаш още 20 минути.

200

DONALD TRUMP

преди 7 години

ЗАКРИВАМЕ БСП И ГЕРП, ЩЕ ГЛАСУВАТЕ ДИРЕКТНО ЗА ГРЪЦКИ И ТУРСКИ ПАРТИИ...САМО СИРИЗА И ЗЛАТНА ЗОРА...САМО АК ПАРТИ И ПАРТИЯТА НА КЕМАЛ ПАША-НАРОДНОРЕПУБЛИКИКАНСКАТА (ДЖУМХУРИЕТ МИЛЛИЕТ) ПАРТИСИ.

199

Анонимен

преди 7 години

Абе те ГЕРБ-аджиите само да имат късмета нещо да изманипулират в последния момент. Такъв линч ще има за Бойко, че му е бедна фантазията.

198

СВЕТОВЕН РЕКОРД

преди 7 години

1. Луканов - ФАЛИТ2.Виденов - ФАЛИТ3. Станишев - ФАЛИТ4.Орешарски - ФАЛИТ5.Нинова..........

197

Анонимен

преди 7 години

Дай ми линк, където да видим всички как Радев говори свободно немски език?

196

Василев

преди 7 години

Спокойно селяни, като си подаде оставка ГЕРБ, вече няма да се налага да се работи и да се спазват законите в държавата!На всеки ще се даде според нуждите и потребностите, а не колко е заработил и изкарал!Агент Оливър Скоч!ЦРУ!!!

195

Анонимен

преди 7 години

и двамата са червени кремълски ***

194

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов агитирал пред урните! подадена е жалба срещу него!

193

Анонимен

преди 7 години

Няма такова нещо една фирма да изготвя плана, друга да й строи! Даже и не мислите като пускате опирните точки от Позитано 20!А това за виетнамската фирма е още по смешно, другият път напиши, че е замзибарска!

192

Манолски

преди 7 години

хора разберете, ГЕРБ нямаха силен кандидат затова прокаха до последно номинацията под предлог подребата на Меркурий, Венера в 3 дом и т.н. простотии! Да подава оставка и да се приключва с това правителство-недоносче, в които властват негодяи и противняри като Куневица, Ненчев, Митов и прочие! Не знам какъв ще е следващия кабинет след като Борисов пада предсрочно 2 пъти, ама сам си е виновен задето се държи като мутра, вместо да работи за добруването на народа

191

Анонимен

преди 7 години

До СЛАВА РУСИ 164Тоя изплю камъчето. Ето от къде са плюсовете за генерала. Точно за това няма да гласувам за него.

190

Българин

преди 7 години

Такива като Бойко в другите държави им повдигат обвинения за рекет и кражби от държавни институции а в България не можем да го свалим от власт ,защото е нагъл и безскрупулен мошеник !