298

Пифия

преди 7 години

Тиква, ти си голям гуд и п.р.е.д.а.тел.Само бла бла бла! Имаай доблест, подай оставка!

297

Жалко!

преди 7 години

Много мек този генерал.Да ме бяха поканили да му кажа как трябва да се държи при дебат.Имаше три възможности, когато можеше да забоде тетката, ама много яко. Той ги пропусна, демонстрирайки кавалерство. Трябваше да бъде повече ироничен, а не сдържан по генералски.

296

гошо

преди 7 години

ГЕРБ се изложиха тотално.Историята със дядото на Данговска се изтърка вече, защо Данговска е станала член на БКП.Радев просто я побърка.13

295

Анонимен

преди 7 години

Дядо ми беше убит от комунистите, станах член на БКП и днес не ме е срам от това? Цецкеее, Цецке как не те е срам да лъжеш и разиграваш театро пред цялата нация?

294

демократ

преди 7 години

Радев с това образование и опит , може само да бъде шофьор на Президента Цачева.

293

Илияна

преди 7 години

Призовавам всички трезвомислещи хора да гласуват за г-жа Цачева. Толкова мъчно ми стана вчера и толкова плаках като гледах как я унижава един ужким генерал.

292

Анонимен

преди 7 години

Кухото генералче беше разбит по всички флангове на дебата снощи. По добре президент с нещо в главата и без визия отколкото манакенче изпразнено от съдържание !!!!

291

Анонимен

преди 7 години

Уффф,трябва да гласувам за Цецка Цачева,но ще гласувам с отвращение ,жалко ,че не мога да го накажа с наказателен вот тъпият Бойко,но не мога да гласувам за комунист оставил децата и жена си и се оженил за любовницата назначена на двоен щат ,за мъж в криза на средната възраст--нее,поне Цецка е юрист и си има нормално семейство,а Бойко си го знаем-есенен плод на фурна със захар!

290

Гнус

преди 7 години

Съжалете е Кончита!!!Дядо и е бил убит от Николапетковисти,Комунисти,Фашисти,Извънземни и най-вероятно от Бабуини!!!!!!

289

Анонимен

преди 7 години

Много неприятно впечатление ми направи водещата Добрина Чешмеджиева, която непрекъснато помагаше на Цачева и прекъсваше Радев. Не са тайна политическите й пристрастия, но все пак БНТ е обществена телевизия, която се издържа от данъците на всички българи и не трябваше да ги показва толкова ясно в Национален ефир.

288

Баце

преди 7 години

Ако Цачева стане президент, главнокомандващ въоръжените сили ще е адмирал Манушев, ако Радев обаче стане президент и се опита да направи нещо извън диктата на БСП, Илиянка Йотова дъщеря на виден партиен функционер от БКП ще го натисне по темето и ще му припомни, кой го е издигнал.

287

Анонимен

преди 7 години

За какво ревеш, ***, Цецке?! За пост, пък бил той и президентски? Защо не ревеш за убитите от роми по селата старци, за самоубилите се от мизерия, за децата с увреждания, за които подхвърляте трохи? Реви, Цецке, реви, "Изплачи ми река", имаше една песен такава...

286

socialen

преди 7 години

Турбопростотията мобилизира неграмотния, нискоинтелигентен, малоброен електорат от бедни, провинциални, български пролетарии на Борисов, които, Слава Богу, са едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. Радост е да се гледа как Турбопростотията в лицето на Борисов и тумбата му тиквочи се гърчи.

285

ЗАТВОР

преди 7 години

Разследвали я .НО нищо недоказали!МУАХХАХАХАХА то магистратите в България са за убиване чрез мъчения!!!!!!Сълзице наша,просто ни обясни как се строи онзи палат в Горна Баня или замъли завинаги!!!!Иначе Тиквеника рекламираше по ТВ как щели да снимат с хеликоптери имотите на богатите!!!Пълни глупости НО ***.оти дал БОГ в милата ни родина и му се връзват!!!!!

284

Edna

преди 7 години

До Луцифер 569Да, бе, дядовците им все избити от комунистите, пък бащите им - я от ЦК, я от ДС, в краен случай шофьор на шеф от ДС...

283

Анонимен

преди 7 години

Снощи Цачева и ПР-ката на ГЕРБ Бъчварова много се изложиха със сценария за убития от комунистите дядо. Всеки, който е над 40-45 години добре знае, че това просто нямаше как да се случи. Нямаше какда я пркемат Цачева в БКП, да не говорим да се издигне до партиен секретар. И още нещо да светна младите съфорумци. Членството в БКП не беше засължително, а ставаше по лично желание. Молби за такова подаваха основно кариеристите и некадърниците, които днес са гръбнакът на партия ГЕРБ или казано иначе БКП-2.

282

КМД

преди 7 години

Истината е, че и двамата бяха слаби, слабо се представиха и в известна степен - колебливо. Затова обаче има вина водещата, която се провали тотално като такава. Тя беше само един наблюдадетл на взаимни реплики и нападки между двамата. Трябваше да има строго придържане към регламента, с цъкащи часовници на всеки, за всеки въпрос и лимит от време за реплика и дуплика.Дебата беше пълна каша и беше оставен на самотек от водещата!Не съм доволен. Слабо и неубедително представяне и на двамата и много неотговорени въпроси.

281

Анонимен

преди 7 години

Слаб дебат,слаб водещ ! Дебата отиде Чешмата

280

Анонимен

преди 7 години

А защо г-жа Цачева не покаже достойно поведение и да се оттегли от тази предрешена надпревара, в която я набутаха по партийна линия? Със сигурност ще стане в пъти по-симпатична на една немалка част от хората, макар и лишена от външна красота. Да се сърди на своите. Народът вече изстрада предостатъчно, за да вярва на сълзи. Да беше взела поука от Роската поне, дето всеки ден е хем смешен, хем страшен.

279

ОСТАВКА

преди 7 години

За пръв път ще послушам Ряпата!!!Щом Мащехата е грешка,няма да гласувам за нея!!!!