106

абе

преди 7 години

Не им стигали по лев за глас, то сега като са по 12 лева- те чудеса правят в държавата: икономика, образование, здравеопазване, съдебна система всичко е цветущо. Ами защо само да са наказани данъкоплатците зараде заемите с ниски пенсии и заплати- нека и те да се накажат с по един лев за глас. На тях били малко, а на нас заплати и пенсии са ок?

105

Анонимен

преди 7 години

Къде са пликовете и тях ли откраднахте бе цъфнали ***. Колко е кило хартия на вторични суровини или спестявате от разпалки, че иде зима Боко хАРАМ натрупа ли вече милиарди колкото външния дълг на България.

104

33

преди 7 години

Активност се отчита по положени подписи. Още повече в много от секциите са подавали бюлетини без плик. Така че действително е подигравка с народа. Просто управляващите не искат промяна. Затова е задължително да се гласува за Радев, може пък нещо да се промени. Тези ги разбрахме, за да си запазят топлите и добре платени места са готови да се съюзят с дявола и да плюят в лицето на нас избирателите.

103

Жоро

преди 7 години

не одобрявам насилието на държавата към гражданите - но ти говориш за АБСТРАКТНО насилие. Правителството има праов да променя законите, гражданиет имат правото да гласуват или да стачкуват МИРНО. когато обаче се носят призиви за бесене на хора такива хора са за затвора защото като почнат полицаиете да раздават шамари - и с основание -първи ще се изпарят. И понеже сем на темата - Димитер кажи как намираи идеята да се мятат камъни по полицаи и по народни избраници? Или Бенатова да кърви павета?

102

Анонимен

преди 7 години

240 *** се изплюха в лицата на 3 500 000 души. Не мога да повярвам просто.

101

Тряс

преди 7 години

На всички е ясно, че референдумът е минал 50%-ната граница и вотът на хората е задължителен! Оттук нататък с ЦИК или без ЦИК, със или без политическата банда, НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД!!!

100

sante_dog

преди 7 години

"Комисията е готова да отвори чувалите. При нужда"Когато по малко от 0,4% е границата от задължителен и пожелателен за един референдум - да, има нужда. Отваряй!

99

Пхахах

преди 7 години

Е, не, това ли успяха да измъдрят, за да не е валиден референдума. Не е истина просто. Бях на изборите и пред мен имаше хора, на които им казаха да не си залепват плика, сигурно за да им е по-лесно после при броенето на комисията и да не трябва да го разлепват. И сега, поради тази причина, ако няма бюлетина е случайно изпаднала от незалепения плик и няма да броят... Без коментар

98

angus

преди 7 години

Наистина, време е за нов концерт на жълтите павета.

97

Жоро

преди 7 години

до 100 (Димитър) - физическото насилие не е решение - никога. Ако подклаждаш такова значи искаш да се лее кръв, ако се лее кръв, нне можеш да владееш ситуацията. къде ще спре леенето на кръв. на 2-рия убит? на 10--убит? Като станем Уганда и има 6000 убити и 120 убити полицаи?Има съд, прокуратора, Данс, господари на ефира. Ако не си доволен - оплачи сев СТрастбург , че ти нарушават чоевшките права. Най-накрая можеш да емигрираш или да създадеш партия и да промениш системата.Възможности бол.

96

ко?

преди 7 години

а защо просто не преброят отново подписаните гласоподаватели от протоколите - нали това би отнело по малко време и разходи (за какво се ползват въпросните протоколи) в случай, че е важен единстено броя на участниците и не са от значение валидни и невалидни гласове

95

ТТТ

преди 7 години

Тези от избирателните урни защо са допуснали хората да пускат бюлетини без плик?Къде са гледали?Това със сигурност доказва какви са били инструкциите им.А пък инструктурите им да си припомнят зимата на 1997г.

94

Анонимен

преди 7 години

А пликове без марка важат ли за ЦИК

93

Анонимен

преди 7 години

до 107 - тоав не е вярно - Мъртвите души ще се актуализират според сегашния закон. който не е гласувал на тези президентски избори и не гласува на следващите ще бъде заличен. за по-следващиге разбира се всеки има право да поисак да бъде добавен.

92

Анонимен

преди 7 години

протести във всички градове

91

Анонимен

преди 7 години

ЦИК, ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОЯТО СА ОТ РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ, ВЗЕМА РЕШЕНИЯ.НЕДОВОЛНИТЕ НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ПИЩЯТ. МОГАТ, СПОРЕД ЗАКОНА, ДА ПОДАДАТ ЖАЛБА ДО СЪДА, КОЙТО ВЗЕМА РЕШЕНИЕ.ССАМО ЦИК И СЪДЪТ СА КОМПЕТЕНТНИ, СЛАВИ НЕ МОЖЕ ДА ВЗЕМА РЕЩЕНИЕ ИЛИ ЗА ОКАЗВА НЕЗАКОНЕН НАТИСК ВЪРХУ РАБОТАТА НА КОМИСИЯТА

90

Анонимен

преди 7 години

до 85 - стига тоав е несериозно. точно при мажоритарният вот един Бизнесмен като ковачки или Марешки с корпоративният вот, ще си осигури 15-20 места - достатъчни за да се насади в няколок комиси, да изнудав други "бизнесмени" и да си избие парите.не знам дали помниет но през 2009 с мажоритарната система в Един тур, мноог малко не стигна Братя Галеви да влязат в парламента. Ако бе в два тура, със сигурност щяха да вляза - 8 проценат ги деляха от първия (Герб)

89

Тодор

преди 7 години

Щом има подпис в списъка значи има глас, а как е гласувано няма значение. Значи има достатъчно гласували за признаването на референдума.

88

до 93

преди 7 години

Ей селянино, по-кротко с обидите! Казах, като е толкова мераклия да става политик, ще намери начин да намери парите. Както правят в другите страни. Затова там политиците влизат богати в политиката, а не после да се гушат. А това с рекламното време, направо уби коча! 100000 евра за минута! Че имв CNN не взимат толкова. В нашите телевизии е около 7000 лева минутата в прайм тайма.

87

Изход

преди 7 години

Слави да направи концерт