24

СВЕТЛО

преди 7 години

ВЯРВАМ В ГЕНЕРАЛА

23

Анонимен

преди 7 години

По добре да гласуваме за Радев и за БСП, отколкото за Цеца и откровените бандити на Тиквата. По добре за комунистите, отколкото за престъпниците ГЕРБ.

22

СВЕТЛО

преди 7 години

ПО ДОБРЕ В БЪЛГАРИЯ ДА ИМА РУСНАЦИ ОТ КОЛКОТО МИГРАНТИ И ДРУГИ .....

21

Цъфнал ГЕРП

преди 7 години

ГЕРБ = Бай Х... Как ще стане разпадът, Той ще се цепне на две ли?

20

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Ние сме за промяна... - каза Корнелия Нинова, докато целуваше гроба на Тодор Живков... - ние магистрали не щем - искаме тесни, партизански пътеки, ние пречиствателни съоръжения не щем - искаме селски нужници, ние саниране не щем - искаме къщи от кирпич... - ние искаме промяна...

19

Анонимен

преди 7 години

КТБ фалира по времето на Орешарски червен лъжецо. Борисов само им изяде поредното лаййно на *** те. Да търси пари да ви даде мизерните сумички на банкоматите понеже сте големи оправачи на държавата с БСП.

18

Анонимен

преди 7 години

На първия тур гласувах за Трайчо и винаги съм гласувал за десните, но на втория тур сега в неделя ще гласувам за Радев, защото в тези избори е важно на всяка цена да се изгони ГЕРБ от властта, пък ако ще и БСП да дойдат после. Който се счита за истински десен човек трябва да гласува против ГЕРБ, иначе бойковците ще досъсипят България! Точно Цеца и Бойко са комунистите, които трябва да изгоним.

17

Анонимен

преди 7 години

До сега БСП няколко пъти фалира държавата и няколко Банки.Няма да им е проблем още веднъж и без това са изгладнели след 2 мандата в опозиция и спрени кранчета от Борисов. Толкова гладни не са били хахаха

16

Анонимен

преди 7 години

Ами аз нямам нищо напротив от политическата смърт на ГЕРБ. Те направиха 7 години от моя живот черен а аз тях да мисля. Да се стягат за ЦСЗ.Там им е мястото. Ако искат могат да си поръчат телевизиите да ги отразяват. От два дена министрите на Бойко търчът като гламави по тв. студиата.

15

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Генералчето катапултира от ВВС-то и чака да го спуснат с парашут на Дондуков... - парашутизмът беше най-развития спорт при комунизма...

14

всеки път

преди 7 години

До Анонимен80% от българите го искат целия.

13

Анонимен

преди 7 години

Като гледам овцете, как за пореден път ще оправят България с Комунисти...е време да си вадя парите от банките.Края е ясен, като всеки път.. много приказки малко дела и фалити.

12

ГЛАСУВАШ ЗА ЦЕЦА

преди 7 години

ПОЛУЧАВАШ МЕСТАН и ЕРДОГАН

11

Анонимен

преди 7 години

Със или без Радев, със или без БСП - смъртта на ГЕРБ е близо и това е истина колкото и да го отричат гербмаджиите. Вече и САЩ не може да им помогне, защото ГЕРБ е мразен от целия български народ. Проклети да са всички в ГЕРБ!

10

Анонимен

преди 7 години

Президентът може да направи много. Да, няма реална власт, но представете си, ако излезе и направи изявление - така и така, маскари, спирайте с корупцията и простотиите, защото ще призова народа да ви измете. Разбира се, доколкото някой, някъде не е наседнал досиенце за него, може да каже всичко. Той НЕ НОСИ наказателна отговорност и е защитен физически с добра охрана. Ако Стоянов преди време, след онова "Кажи си, Иване", пък Иван не си каза нищо, беше продължил, България нямаше днес да е същата.

9

РАДЕВ или МАМАТА ни

преди 7 години

ИЗБОРЪТ е ясен. ПРОСТАТА ТИКВА не ни остави избор, освен и той да си ходи с МАМАТА

8

удавник за сламка

преди 7 години

До АнонименСледва студена зима, само това е сигурно за момента. Иначе българинът се е събудил, толкова, колкото да пие поредното приспивателно.

7

ТИВАТА ПАРТИЯ

преди 7 години

дето се прави на БАЩИЦА на нацията и всичко той като КИМ ИР СЕН построил в страната да си ходи на село, че може и към ЗАТВОРА скоро

6

гтф

преди 7 години

явно някой хора не правят разлика между президентски и парламентарни избори и се вкарват във някакви филми. Вота за Радев в голямата си част е мажоритарен, както е за боко на парламентарните избори - мнозинството баби гласуват за него.

5

ГЕРБ=ГРОБ

преди 7 години

Това е равносметката на БАНДИТА ПАРТИЯ на власт. Зад гърба на ТИКВАТА надничат само ОЛИГАРСИ и БАНДИТИ. А, и разни психодесни пещерни антикомунисти, които живеят за едната реституция и от благините на пребоядисването като КУНЕВИЦА и ЦЕЦА МАМАТА