69

Анонимен

преди 7 години

Затова с две ръце за номер 2.

68

Анонимен

преди 7 години

Добре,че не живея в София!

67

Анонимен

преди 7 години

Горките софиянци!Един нищо и никакъв плешивец ще ви казва от къде да минете и на къде да отидете!И после ще се бие в гърдите,че цяла София е излязла да го гледа.Га,че ли Джим Кери ще идва за втори път .

66

Анонимен

преди 7 години

1.Много е жалко, но и категорично - опасно е, когато премиерът на една държава говори с опорни точки. Хвърля в публичното пространство клевети към други хора - политици, журналисти, съдии.2. Борисов е патологичен лъжец. Може би има нужда от специализирана лекарска помощ дори. Струва ми се, че е време съвсем сериозно да поставим въпроса дали този човек е способен от медицинска гледна точка да изпълнява публичен пост. Може би трябва да бъда освидетелстван и да бъде пенсиониран по болест.3. Борисов е не само зависим, той е в такава степен неспособен да вземе собствено решени и да води собстве

65

Анонимен

преди 7 години

Слави ви даде възможност! Референдума не е негов, а ваш.Ако те хора, постъпете като хора! Ако сте ***, хленчещ по Бах Куй - правете нещо без ръце и бъдете щастливи! Бай Петкан си свари ракийката, зелето и виното втасват в мазето, дръвца има - ще изкара зимата. Не мога да ви помогна!

64

Анонимен

преди 7 години

Няма наши, няма ваши- Трайков е сам срещу всички мекерета!Нито е депутат, нито е политик, нито е партиец!Трайков-изборът на ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ!

63

Анонимен

преди 7 години

Референдум - ,,Господ ако слуша кучетата, от небето щеше да вали салам!'' - записал народната мъдрост П. Р. Славейков

62

Боцко

преди 7 години

Топ комунистите, шефовете на плевенският селяндурин, Андрей Райчев, Кънчо Стойчев и Колю Колев ще пеят ли на концерта

61

Анонимен

преди 7 години

Преди 3 години според водещите телевизии атакистите крещяха, а умните и красивите скандираха! Е, довечера крясъци ли ще има или скандирания?

60

Анонимен

преди 7 години

Министър председателят няма, как да бъде управляван от такива като вас.Вие нито сте политически грамотни нито умствено.Ако вземе да ви пита за всичко.... къде ще е края?Вие в една панелка, не може да св разберете помежду си....? Политика не е за простолюдието, няма какво да дадете...като опит и професионализъм.

59

Анонимен

преди 7 години

С песни няма да стане. Трябва и акъл! Помните ли ония ,,Же сюи Шарли'' как се разбягаха, когато гръмнаха 2 пиратки. Китки, свещички, ленти, картички, играчки, снимки - всичко бе стъпкано от животински страх и долни инстинкти. Така е и с управляващите. Не им ли тресне нещо край ушите, ще ви се подиграват и правят каквото искат. Затова - стойте си в къщи!

58

Ди

преди 7 години

Внимавайте, какво правите...такива като Трифонов днес ги има утре не....Не винаги един чужд модел би действал другаде? Ако има такива вотове дали ние бихме гласували разумно или съвсем ще обърнем всичко на Шуробаджанащина и наливане на пари от партиите?

57

Анонимен

преди 7 години

Първо - управляващите сякаш са решили да наплашат публиката, че на концерта ще е много страшно и не трябва да стъпяте там. Второ - така ще блокират София, че дори хората от екипа на Слав ще проклинат мига в който им е дошла идеята за референдум и концерт.

56

сминдух енд чесън

преди 7 години

След като референдума беше доведен от политиците до референдум в неравностойно положение ,сега ще си пият чашата до дъно.Знаейки колко са долни всички трябва да сме особено внимателни.

55

Анонимен

преди 7 години

Подкрепям с двете си ръце и двата си крака, искането на Трифонов за намаляване броя на дупедатите от 240 на 80. Казах.

54

Анонимен

преди 7 години

Тука като гледам изборната СИК - гербераст до гербераста, продажник до продажник. Само един дрът партиец им пречи, останалите ще се правят на заспали, заради рахата, парите и работното си място, зависещо от Греб. А бюлетините ще се придружават до РИК от едно гладно същество, което ще направи всичко, което трябва за 200 - 300 лева. Изобщо в състава на СИК за хора не за комисия, а дори не трябва да бъдат допускани до секцията.Председателят - син на герберасткия кмет.

53

Помислете!

преди 7 години

Не знам дали осъзнавате, но и в този случай от добри намерения ще произлязат лоши резултати. Мажоритарен избор - никой в България не гласува за човека (мажоритарно), а винаги се гласува за партията, която го издига. Резултатът ще е бетониране на статуквото за най-големите партии, отпадане на по-малките партии и невъзможност на нова пратия да влезе в парламента.! лев за един глас - бетониране на големите партии и невъзможност нова партия да влезе в парламента.

52

Аз

преди 7 години

До АнонименТочно тоя див *** с неизвестен политически и финансов гръб ли ще оправи България? И той е нечия пионка..

51

Против

преди 7 години

Против съм всякакви блокади: заради футболни мачове, заради някакви големи зали, в които провеждат нещо, заради някакви платени протестиращи, заради някакви чуждестранни президенти или министри или заради концерти като този. Оказва се, че на МВР-то им е много по-лесно да блокират половин София, отколкото да си свършат работата, както е в нормалните държави.

50

Анонимен

преди 7 години

Доживях ZороZоид да си признае, че протестиращите срещу Орешарски бяха 70 човека, че са пикаели на ъгъла на Витошка и Патриарха