159

точно,192!

преди 7 години

"никога няма да гласувам за дългия който си продаде душата на комунистите и замени идеите за демокрация на предаването КУКУ с тези на болшевишките си работодатели и благодетели служещи на чужда азиатска диктатура"

158

Нормален разум

преди 7 години

До Киро кофражистаСупер, е това е аргумент, говориме хората по-боати ли са, а твоя аргумент е "яж ми кофража".......еми ок, аз мога да ям каквото и да е, ама истината е че хората са много много по-бедни...

157

Киро кофражиста

преди 7 години

До Анонимен 194Разбира се, че има значение за кого гласувашАко гласуваш за комунизи, идва Жан Виденов и фалира банките, оставаш без париили идва Станишев и строи жабешки гьол в Белене 20 години, след което се оказва, че дължиш на руснаците 2 милиардаАко гласуваш за ГЕРБ идва Бойко и ти построява магистрала и ти санира блока, караш си с кеф колата и седиш на топло зимата

156

Анонимен

преди 7 години

На референдума ще гласувам на всяка цена. На първите два въпроса ще отговоря с ДА, на последния с НЕ. Не е въпроса в субсидията, а в КОНТРОЛА над тези средства и в НЕТЪРПИМОСТТА на обществото към злоупотребите с тях. Ако не се дава субсидия пари ще си набавят по други начини, съответно ще изпадат в зависимости от спонсорите.

155

Анонимен

преди 7 години

Добре, че се махнах от София... (puke)

154

Сл>Трифонов,

преди 7 години

спомняш ли си дядо ти какво казваше:"кат съ обърни колата- пътиша много" и "след дъжд- качулка".Защо ни занимаваш със "СТРАХОВЕТЕ си"??!!, след като на нас ни приличат на ПРОГРАМИРАНИ отдавна от теб; ще има ВОПЛИ, митинги и т.н...НАЙ-глупавото нещо е да се хвърлят пари, да те нАМРАЗЯТ свестните хора ОЩЕ повече с това безобразно затваряне в делничен ден, за да събереш тълпа ***.Но ТИ си знаеш НАЙ-добре КЪДЕ ТИ е ПОЛЗАТА от БЕЗРЕДИЕТО. Не се тюхкай и вайкай СЦЕНИЧНО.

153

ало има ли някой там

преди 7 години

До 111вместо да грачите и мятате храчки сценаристите през три поста колко ги е страх тез онез народни врагове, повече успех за референдума да попълнят избирателите точно това, което искате, за да сте доволни най-сетне, ще имате - като използвате ефира да пояснявате бааавно на електоралните единици какво значат тези есета на бланката

152

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова незабавно да подава оставка!

151

Анонимен

преди 7 години

До Киро кофражиста , а цените на горивата, бензин, дизел, газ,ток ?Цените на алкохол, цигари, градски транспорт и извънградски ? А данък сгради и такса смет? А винетките, бе Кире ? А ГТП? Е, как пък само ти почувства , че си забогатял, дори двойно?

150

Видимо..,

преди 7 години

Простотията е страшна болест.За нея цяр-няма.Голяма част от българите са неизлечимо болни.Виж как живее един народ и няма нужда да се чудиш колко му е акъла и културата.Ние сме държава фаворит по просто тия.Жалко,но факт!!!

149

Киро кофражиста

преди 7 години

До Нормален разумКакво искаш да кажеш, че сега хляба не е същия като през 2001-ва?Ами яж ми кофража тогава, той е същия

148

Киро кофражиста

преди 7 години

До Нормален разумКакво искаш да кажеш, че сега хляба не е същия като през 2001-ва?Ами яж ми кофража тогава, той е същия

147

111

преди 7 години

Еххх много ви е страх от този референдум. Пуснахте платените драскачи тук, само негативни коментари за СТ и Референдума. Около мен всички ще идат да гласуват САМО заради Референдума, а не за майката или генерала. Много подценявате българина, промивката на мозъци не става със статиики от Днес-а.

146

ййй

преди 7 години

Пак ще гледаме чалга и платена пропаганда... дай кючеци и кебапчета на раята и гледай сеира.

145

Анонимен

преди 7 години

Този референдум ще има успех това е безспорно, мажоритарния вот ще бъде въведен, субсидията ще бъде орязана, но е много важно след това да бъде изициирана нова подписка с нови важни за нас въпроси, само така натрупаната енергия ще може да се използва ефективно за измитинате на червените мутри

144

Нормален разум

преди 7 години

До Киро кофражистаТова което казвваш не е истина. На световно ниво (както и у нас) силата на закупуване на хората се е сринала многократно. В момента 1% от хората на света държат 51% от парите в света, 5% държат 92% от света. Това за което ти говориш е статистика, т.е. Нещото което се квалифицира като хляб е по ефтино днес отколкото преди, но продуктите не са едни и същи. Както е и за всички продукти коли, техника, храна е т.н. Няма как дда говориш такива неща ако нямаш интерес, или си сляп.

143

сиртаки

преди 7 години

До Анонимензахранено с амониева селитра и отгледано с чернобилски марули подскача с диви крясъци на площада, че едва от утре ще продават химия в магазина заради валонците, които ни убеждаваше нас *** преди три дни да не ги подценяваме, защото са класи над останалите планетяни, ама май ги надценил.

142

фелисити

преди 7 години

пожелавам успех на Слави. Всички да гласуваме на референдума. само по този начин ще сменим системата, макар и малка част .Моля Ви, гласувайте !

141

Анонимен

преди 7 години

Всички знаем от къде са парите на дългия, но от къде са парите на дебелия незнаем

140

тим

преди 7 години

явно този народ не може да мисли а чака все някой да му каже какво да прави а един път за винаги трябва да резбере че от него зависи как ще живее и как ще си развива държавата и има възможност да го направи чрез най хубавото на демокрацията и правата на човека а именно да прави референдуми и по този начин да иска промяна и да се изказва свободно и следи неговите решения да се изпълняват ако не хубаво това Шфейцария няма хората да прявят референдум за всичко което касае тяхния живот