36

do 44-ti

преди 7 години

И какво искаш?Пак да се затворим и пазим с калашници ли?Естествено, че между нас-европейците трябва да има свободно движение и търговия.Просто трябва да ограничим хората от други континенти (араби, руснаци и турци).Българи, италианци, немци, австрийци, гърци, французи, румънци (скоро и хървати) сме си полезни и не си пречим.

35

Българина

преди 7 години

Пуснете ги, тъкмо ще пробваме новите калашници, които изнасяме за умерената опозиция.

34

до Факт

преди 7 години

Няма граница,която може да бъде блокирана ако не се използва сила и оръжие!Никой обаче няма да ни разреши, а ние нямаме волята да го направим.Каквото и да е било защитно съоръжение,не помага не е ли подкрепено от въоръжени мъже!

33

Анонимен

преди 7 години

Няма го Бай Тошо да *** смени Имената ама и внучаката Бизнес-принцеса и тя за нищо не става пръдла изляза а не като дядо си ербаб-курназ българин

32

Анонимен

преди 7 години

Айде да пуска. Турците ако могат да се погледнат отстрани какви сигнали изпраща към света.ООНета, нови национални празници, заплахи ,атентати,кюрди. Пъшна какафония.

31

светът на Маркузе

преди 7 години

Свободната търговия и свободното движение на хора ,стоки и капитали ни излезе май през носа. Сега всеки е свободен да препуска из света .Нали за това се борихме - без граници и багаж да обикаляме. Да нямаме минало и настояще ,а само бъдеще.Либерализмане по -различен от комунизма.Проблемите в света ще се решат само когато се промени всичко .Дотогава трябва да се правим на толерантни към всички простотии на които ставаме свидетели .Който оцелее.

30

Анонимен

преди 7 години

Възродителен Процес за Бежанците е най-добрия вариaнт да се спрат , те са вярващи и нама да искат да си сменят имената

29

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ нека им направят един Възродителен Процес на Бежанците в България , да им сменят мюслуманските имена с християнски , няма друг начин да ги спрат

28

Факт

преди 7 години

Бил съм граничар и мога да кажа,че блокирането на границата не е нито сложно,нито скъпо!Обаче е нужна воля !Което е най-големия проблем-"началниците"(според Борисов) искат мигрантският поток да си върви!Кои сме ние та да го спираме,та ако го направим върху нас ще се изсипе целия им гняв!Не може малка и незначителна държава като нашата да проваля плановете на Господарите!Длъжни сме да ги пускаме,дори да ни струва съществуването.1300 годишна държава се затрива,щом така са поискали отвъд океана!

27

Анонимен

преди 7 години

Комунистите сега нека си видат ползата от Възродителен Прицес

26

Анонимен

преди 7 години

Като идат в Германия и до пенсия на Социални Помощи като местните Гастарбайтери , и така само по кафета цял ден , те за това искат натам бе са никък глупави

25

Анонимен

преди 7 години

ми турция ги пуска ние отваряме границите на запад и проблема е решен. и без това никой не иска да остава тук.

24

Анонимен

преди 7 години

Ние имаме 1 000 000 неинтегрирани по религия роми , тъкмо теа новите ша учат нашите на религия

23

Анонимен

преди 7 години

До Геният от Банкярадев не може да направи нищо като президент какво се каните толкова нямам идея. да не говорим че пък няма никакъв шанс.

22

Анонимен

преди 7 години

Ако ги пуснат, ние пък ще ги упътим към Дунав да гребат нагоре по течението, докато стигнат Меркел. Лодки,салове, дюшеци - ще помогнем с каквото можем. Те не искат в България, така че осигуряваме хуманитарен коридор, след като всички около нас са си затворили границите. По средата на реката в международни води, за да не писка никой и да заминават!

21

Има решение

преди 7 години

Решението е, оная баба Меркел да обяви, че не отпускат никакви помощи, и за да работиш трябва да знаеш немски!Като се разчуе, че не дават пари и никой няма да иска да ходи там! Те иначе и в България щяха да остават, а то никой не иска да стои тук!Елементарно! Така ще увяхнат и козовете на Ердоган изнудвача!

20

Анонимен

преди 7 години

Малко роми си имаме , нека ни дадат още

19

Анонимен

преди 7 години

Ама тия що се натискат само за Европа, не може ли към Русия, Китай, Северна Корея, Куба, Виетнам да се отправят. Ми така де. Къде е казано, че само в Европа трябва да идват.

18

луцифер

преди 7 години

има ли още хора които неодобряват опита ми за преврат

17

патриот

преди 7 години

Като каже Бойко, нека да ги прибираме бежанците. Нали му отпуснаха пари за новите бежански центрове, така че трябва и ние да си изпълним задълженията към ЕС.