303

Анонимен

преди 7 години

До Путин садиста нацистНямаш пари да си платиш интернета, а си решил да черпиш! Глей само кръчмаря да не иска да си отработиш черпенето, отворко.

302

Анонимен

преди 7 години

До Мама е рускиняа тати е ром -дървосекач работил в Коми..

301

Така е

преди 7 години

До Стажант в 376 Така и няма да разбереш кога започва ТСВ , защото ще си мъртъв.

300

Боби

преди 7 години

До АлексСпб 384Разходи се до Бургас - погледни пристанището ще видиш все още складираните обеми немски тръби не монтирани по дъното на морето. Материалите(тръбите,помпи и прочие) отдавна са купени, платени и дори доставени

299

До 389

преди 7 години

До ЕвлампиАааа, споко! Те САЩ ще ударят първи, баба Килъри ще натисне първа ядреното копче по нареждане на господаря й Ротшийлд. Русия естествено ще отговори и ще се приключи веднъж завинаги всичко. Айде гърмете я тая планета вече, да свършват мъките на всички.Свобода или смърт, ни никога ционистко робство и нов световен ред! Благодарим ти САТАНА 2.

298

Анонимен

преди 7 години

До ЕвлампиАма то тези които бленуват Русия да удари САЩ не мислят че САШ мож да отвърнес какво да мислят като мозъците им са лъскави като билярдни топки. Де акъл у путинопитек :)

297

Анонимен

преди 7 години

Рашките да се качват на ракетата си и да отлитат обратно към родната си Планета на Маймуните :)

296

Евлампи

преди 7 години

Имате ли си и на идея какво би станало ако само една ракета бъде изстреляна, няма значение от кого и срещу кого??? Аз ще ви кажа, няма да сме живи за да видим, целя свят заминава. Едните ще хвърлят, другите ще отговоряат и всички заминаваме. Ама то тези които бленуват Русия да удари САЩ не мислят че САШ мож да отвърне. И двете страни имат системи които ще изстрелят ракети дори и никой да не е оцелял

295

Отвратен

преди 7 години

Дано се взриви при излитането.Гадове !

294

АлексСпб

преди 7 години

До Боби"Тръбите и за северен и за Турски паток са Немски а поставянето мисля от Холандски кораб. Газпром плаща за качество че под морето ако пробие някоя тръба ..."Това щеше да стане, ако се строеше през 2014 (СП със немски компании)... тогава 35% дял на ОМК, 25 % на Северсталь , 40% - на немски компании.. Сега са поделени между ОМК и Северсталь

293

Дедо Вангелий

преди 7 години

По скоро арабите ще колонизират Европа, отколкото Илон Мъск , Марс!!!

292

izh

преди 7 години

Най богатата на суровини държава от две години отмени купонната си система за основни продукти за населението. Комунизъм - глад, мизерия и простотия. Иначе с ракетите сме напред !!!

291

Анонимен

преди 7 години

До 381На снимката е Сатаната и то само макет намиращ се в Украйна.ми те педeрашките освен да крадат снимки друго не могат

290

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНа снимката е Сатаната и то само макет намиращ се в Украйна.

289

Сиктир Марка

преди 7 години

По добре руски ботуш и нагайка, отколкото минаре и ***!!!!

288

Анонимен

преди 7 години

Тя вероятно ще е готова напълно през 2018 г.а още по-вероятно е така и да си остане само в надуваем вариант поставена на стойките.

287

Анонимен

преди 7 години

До БобиТази опорна точка, че Ф-22 и Ф-35 не са боеспособни я дръж за пенсионерския клуб. Отдавна са дежурства. А руска стелт технология има само по ТВ Звезда.

286

Стажант в Кремъл

преди 7 години

Само кажете, кравари, кога започваме Третата Световна и унищожаването на света. Вие ще я започнете първи (първо ще си намерите добро извинение както направихте с Пърл Харбър), за да обвините Русия, че не ви играе по гайдата. Сатана 2 ви чака!

285

КАПИТАН

преди 7 години

Колегите в Девеселу тихичко се подсмихват...

284

Анонимен

преди 7 години

Бомби, бомби и пак бомби! Само това спира западните психопати!