16

Хм

преди 7 години

До Анонимендо 9 А може би туркофилите и американофилите са истинските българи?Мда,усеща се остър недостиг на българофилия и реално мислене....Що за дивотия е тая обич към чужди държави и народи?????Нека си вземем поука от ев*ре*ите-всичко е въпрос на интерес и целесъобразност!

15

Анонимен

преди 7 години

До ьфбРано сте се дрогирал бе, другарю !.

14

антинатовец

преди 7 години

Всеки американски и на така наречената коалиция самолет над сирия трябва да бъде свалян за нарушаване на въздешното и простронство.

13

ьфб

преди 7 години

Колкото и да мучат като бясни крави русофилчетата по форумите, руските стерви дали ще посмеят да си помислят дори за сваляне на американски самолет??? На приказки е едно, а на дело е друго! Само за няколко часа базите на руските *** в Сирия ще бъдат изпепелени в ответ! Тъкмо ще е удобен случай да бъде тествана руската ситема за ПВО на практика!

12

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно е Русия да загуби няколко самолета!

11

Факт

преди 7 години

Американските самолети също падат и Абрамсите горят добре,но руснаци НЯМА да ударят пряко американска техника и хора!Случая с тайния команден център в Сирия е нещо друго-той и агентите в него не съществуваха легално,а удар срещу "несъществуващ" обект само се преглъща мълчаливо!Иначе "сирийско" ПВО може да направи тая работа,но също е малко вероятно.По-вероятно е да се стигне до оформяне на зони за полети на едните и другите-т.е. разделяне на въздушното пространство.

10

д-р Иванов

преди 7 години

До 5 АнонименНе е ли рано още за втората доза ?. До вечерта има много време.

9

Анонимен

преди 7 години

САЩ да се прибират и тогава целият свят ще мирне-без американската агресия....

8

Анонимен

преди 7 години

До БългаринРусофилите никога не сте били българи!

7

Анонимен

преди 7 години

До БългаринПонеже само руснаците могат да свалят самолети нали? :) Вие изобщо давате ли си сметка за последицте? Или си живеете в някакъв ваш си измислен свят?

6

Българин

преди 7 години

Американците започнаха да се осъзнават, че не са недосегаеми и безсмъртни. Русия си гледа интересите в Сирия. Ако САЩ се намеси пряко в зоната им на интерес, ще има свалени самолети.

5

Анонимен

преди 7 години

Като свалят, да ми се обадят. Те и нашите русофили тука бомбандираха целия свят с "великите" руски ядрени оръжия (което е тяхното решение за всичко) ама все приказки.

4

анонимен

преди 7 години

сащ да се изтеглят от бл изток асад ще се справи с ид сега само му пречатдокато ам воиски са там мир няма да има бежанската криза няма да секнетурция ще продьлжава да изнудва европа

3

Анонимен

преди 7 години

На приказки, да.

2

реалито е такова

преди 7 години

Разбира се че ,ще свали-просто защото правителството на Сирия не е дало разрешение на САЩ за полети във своето въздушно пространство.Затова американските самолети ще се смятат за агресори по всички международни норми-факт.

1

Анонимен

преди 7 години

СТРАХ ЛОЗЕ ПАЗИ. ЩОТО И АМЕРИКАНСКИТЕ САМОЛЕТИ МОГАТ ДА ПАДАТ, КАКТО Е ИЗВЕСТНО.