20

Анонимен

преди 7 години

Валония са много загубени наистина. Народа просто иска да е ръб да прави напук и да руши. После да обвинява управляващите, че са виновни. Поста под мен го доказва (34).

19

Анонимен

преди 7 години

Не му се обяснявай на тоя ***. Срам го било. Не го е срам да пише глупости по форумите.

18

Факти

преди 7 години

Кратка извадка от коментарите показва, че населението на България НЕ иска СЕТА.Като намесим и факта, че в наколко европейски държави се проведоха множество протести срещу CETAи TTIP, повече от смешно е да твърдите, че валонците точно са проблемът.Ще се съглася, че 0.7% разиграват цяла Европа, че и цял свят - тия, които искат CETA, TTIP и подобните абсолютно противоконституционни, антидемократични, даже бих казал КРЕПОСТНИЧЕСКИ договори.

17

Анонимен

преди 7 години

евала на смелите белгийци.след време ще сме им много благодарни.

16

Анонимен

преди 7 години

Домъкнати на конско седло от степите на Азия, смес от кутригури, оногондури, всякакви чукундури и конски фашкии,редовно и продължително опрашвани от гърци, кумани, хуни, татари, черкези, турци, сърби, унгарци, франкии кой ли не, минал от тук,и имаме претенции за бели европейци!!!Сълза и смях!

15

до 20 и 22

преди 7 години

ами като се чувстваш,като *** в родината си,се изнасяй на майната си бре потурнак.

14

Анонимен

преди 7 години

A нас българите някой питал ли ни е, дали искаме СЕТА? Не. Седнаха няколко алтави тикви на една маса решиха, че всички българи искаме Канада и СЕТА, след което ни сложиха главата в торбата.След време дали някой ще понесе някаква отговорност, при евентуални проблеми, породени от СЕТА? Не.Така че аз подкрепям с две ръце белгийците - нека да строшат глупaвите ръчички на ЕС.

13

Анонимен

преди 7 години

Долен народ, като нас, не заслужава нищо по-добро от претопяване и заличаване.Светът няма да загуби нищо от липсата на едно долно, крадливо, мрсно и ялово племе като нас.

12

Анонимен

преди 7 години

Срам ме е само и единствено от народа ми.Държавата, политиците... всичко е само производна на долнопробният ни народ от проституткии и ***.Срам ме е, че съм българин.

11

Пояснение

преди 7 години

Булгарус означава сбирщина на византийски, виж в уикипедия и се примири с истината. Славейков го е разбрал и без интернет.

10

Б.

преди 7 години

Аз си мисля друго - че ЕС реално не иска това споразумение, но за да не засегне Канадската страна и да не се влошат отношенията са намислили този вариант - всички казваме "да", само един "не", работата се закучва и не може да се подпише споразумението..

9

Анонимен

преди 7 години

"Българи" вече отдавна няма,тази биомаса, населяваща територията, наречена България,няма нищо общо с българите в онзи идиалистичен смисъл.Тази въпросна биомаса е реално ***, полуцгани, полутурци и страхливи, конформистки помиияри,търсещо на кого да се продадат.Срам ме е, че съм българин.

8

Вуте

преди 7 години

Пак чекаме некой друг да ни свърши работата.

7

Анонимен

преди 7 години

Правим се на бели хора, но сме по-близо до Африка и Азия.*** с неясен произход, помярско минало, настояще и неясно, но със сигурност още по-помярско бъдеще.Не ни ли омръзна да се правим на такива каквито не сме?Мрсни български свне, срам ме е, че принадлежа на такъв долен народ.

6

Анонимен

преди 7 години

Откъде накъде пък Европатрябва да търпи германскидиктат и те да ни налагат(без да питат и без да се съобразяват) да приемамемюсюлмани.Тяхната мазнаМеркел да се простира само и единствено в Германия.

5

Цук

преди 7 години

Браво на гордите валонци! Те това е народ а не *** като нас.

4

Продажници

преди 7 години

Това е демокрация,явно лидерите на ЕС са забравили какво е това .....

3

Валонец

преди 7 години

Май ми се струва, че някой газ пикаее:-):-):-) Ха,ха.

2

Тарильома

преди 7 години

Дойче веле- пуделът на задморските господари.

1

Анонимен

преди 7 години

Сакън, то не може ДВ да премълчат ако са настъпени интересите на гоуемото брат!