102

Анонимен

преди 7 години

АБСОЛЮТНО СЪМ УБЕДЕН ЧЕ ТОВА Е ПОРЕДФНАТА ПРЕДИЗБОРНА ПАРТЕНКА НА БСП! 10% ПОМИСЛТЕ МАЛКО! ТОВА Е АБСУРД- НЯКОЛКО МИЛИАРДА - НАЛИ АКО СЕ СЛУЧИ ЩЕ ИМА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА ВЕДНАГА! НЕ БЪДЕТЕ ТОЛКОВА ЛЕСНИ ЗА МАНИПУЛИРАНЕ! За да рзсея всички съмнения аз ще гласувам за Каракачанов!

101

Бай минчо

преди 7 години

2 пъти гледах интервюто на тоя Ципов и никъде не чух да казва цитата от заглавието.Нещо май ни взимат за мезе...Колко са мигрантите някой знае ли? Гледам, търся из сайтове и не мога да разбера със сигурност. Между 5 000 и 20 000, ок?Приходи в бюджета - над 20млрд, 10% = 2млрд2млрд / 20 000 = 100 000 лв на бежанецМИСЛЕТЕ БРАТЯ, това са невероятни твърдения дори и за нашите *** управляващи

100

Анонимен

преди 7 години

Яко гербаджийски геноцит над българският етнос, И като се замисля колко заблудени българи ще гласуват за тях.

99

Анонимен

преди 7 години

До 122 според мен,Няма никаква грешка. Платени журналисти пишат поръчкови статии с тази част от тялото дето обикновено се ползва за сядане. Целта е да плащат народа с вещици за да не се виждат проблема ите в споменатите от теб министерства. И не само там.

98

Анонимен

преди 7 години

То накрая ще излезне, че ДПС са по-малкото зло от ГЕРБ. До къде стигнахме???

97

Цецо

преди 7 години

До За герб и ЕУ 75Не знам, *** ли си, какъв си, но да ти поясня! Тук не става дума за плюене по правителството, а за изразяване на тревожност от действията на правителството! Всички нормални граждани на тази страна са вече сериозно обезспокоени от случващото се! Прекалените грижи за емигрантите вече минават всякакви граници! Защо тези 10% от бюджета не се дадат примерно на пенсионерите или на крайно нуждаещите се граждани на тази страна, а се дават на пришълци???

96

Анонимен

преди 7 години

ХАха. Никоя община не била дала заявка до сега. Че нали ако даде заявка, кмета ще го линчуват бе!

95

Според мен

преди 7 години

Най-вероятно има грешка. Надявам се да е така. Няма как 10% да отидат за тях. Имате ли представа, че образованието, МВР, МО и здравеопазването общо правят толкова?

94

ПСЕВДОПАТРИОТИ

преди 7 години

Къде е КАРАКАЧАНОВ, големия патриот, да се изкаже по темата? КЪДЕ е Валери Симеонов, другия голям патриот, също да се изкаже по темата? Къде е Волен, бореца за България? Всички напазарувани от .... мълчат като .....

93

Анонимен

преди 7 години

идат изборивижте кои кандидати за президент обещават да изгонят нашествениците и кои мрънкат уклончивопо въпроса.Умната и не се оставяйте да ви излъжат отново.Мислете за децата с как ще живеят!

92

Анонимен

преди 7 години

На сестрами с две деца квартира не и се полага а за жигитайците всичко.КАК НЯМА ДА ПИЕШ КАК ДА ЯДЕШ.Салама на малеко.

91

някой

преди 7 години

Интересно ми е колко процента от бюджета се заделят за здравеопазване, образование и за социално подпомагане?Ако има някой запознат, нека да напише, че не ми се рови из нета.Забравете за всякаква надежда обикновените хора да заживеят по-добре - няма как да стане, защото броят на т.н. бежанци нараства и ще продължи да расте все повече.

90

Вал

преди 7 години

За какво се изгражда ограда след като пришълците нахлуват както и колкото си искат и после се регистрират.Никакво допускане в страната ни на нелегални!Още на границата трябва да се прилагат твърди мерки, които да ги респетират и да се връщат обратно.Тук те са нежелани!

89

BURZUM

преди 7 години

ГЕРБ мисли всеки ден за България!Гласувайте за ГЕРБ!

88

маке

преди 7 години

за национално предателство каква е присъдатадо 105 верно е че ке става и то в близките 1-2 месеца Борисов иска да си бега парламенто днес дава оставка явно никой не ке да приеме отговорността дека ни чека

87

Анонимен

преди 7 години

До софиянец 110О да наи-вече Орехарски ще оправи всичко. Мислете с тези глави.

86

Анонимен

преди 7 години

Да се готвим за по-тежни времена. Изборите ще бъдат манипулирани както и да гласуваме. 45 години не им стигнаха +25 отгоре. Едни и същи са, от една структура...Не мисля, че има надежда за България.

85

Анонимен

преди 7 години

Гербавите предатели май си чакат Вартоломеевата нощ? Да красят стълбовете?

84

МИСЛЕТЕ

преди 7 години

Не ви ли прави впечатление, че минималната заплата за българи, не е същото като минималното за псевдобежанците. Там не е 400, а 1000-1500. Не ви ли прави впечатление, че дестките и подпомагането на жени и деца, също е друго? Не ви ли прави впечатление, че "клетите" талибани, не просто ще бъдат хранени и настанени в прилични стай, но сега вече им се търсят и апартаменти! Боже господи, безпатни апартаменти! А вие си плащайте наема и бутайте на минимална! Не забравайте КОЙ ГЛАСУВА ТОЯ ЗАКОН!

83

Дуле

преди 7 години

Благодаря, това, че ми изтрихте мнението не променя факта, че НЕ ЖЕЛАЯ ИЗМИСЛЕНИ БЕЖАНЦИ НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ!!!!!!!!!!!