75

българия

преди 7 години

Честити рожденният ден на Владимир Путин-борец срещу терористите!

74

Анонимен

преди 7 години

До 73Потресаващо е, че си толкова глупав и с промит мозък.В ерата на интернет и огромно количество информация ти продължаваш да налагаш комуноидните извращения на тема наука. Да ти припомням ли че соца дефинираше генетиката като буржоазна лъжа ?

73

до 72

преди 7 години

Между другото американски спускаем апарат не е кацал на Венера. Където условията са по-страшни и от Ада. Атмосферно налягане от 80 атмосфери, температура 450 градуса, дъждове от сярна киселина.И въпреки това, само руснаците успяха. Още през 1963 година!

72

Анонимен

преди 7 години

Не бе, понеже някъв копекаджия смешен,изтърси великата глупост, че Ломоносов бил измислил студеният синтез.Смехотворно е, как може да има такива?Не карайте горкият човек и велик учен да се върти в гроба.

71

Анонимен

преди 7 години

До 73О ти да не би да си продукт на соц образованието което обичайно се свързва с енциклопедични знания, маршове, песни и стихове в прослава на БКП, КПСС и Вожда?!Явно соц образованието не е било много добро щом се жалваш че си беден и гладен.

70

Анонимен

преди 7 години

До до 72Да бе... всички други учени по света не знаят, това което казваш. Ти единствен знаеш. И за Ломоносов и за радиовълните и за комп. графики. Между другото, смарттелефона ти също снима комп. графики.. да те светна :)))

69

Анонимен

преди 7 години

Кой ти е казал, че снимките от Плутон са дошли веднага?Освен това, няма как да са кристални. Огромните разстояния означават смущения....

68

до 72

преди 7 години

А защо Наса всичките снимки които публикува са все компютърни графики? Няма нито една реална. Както и филмите за Луната. И между другото радиосигнал от 10 милиарда километра няма как да дойде до Земята. Още повече от сонда голяма колкото кафеварка. Американците ви лъжат като калайджии. Каква ще е мощността на радиопредавател работещ толкова отдалеч. Че и телевизионни снимки да изпрати! Може, може, балъците не свършват!

67

Анонимен

преди 7 години

Koга е живял Менделеев,и кога Ломоносов, умникко?По времето на Менделеев, структурата на атома е вече била известна.Студен синтез такъв, хахахахахахахааха.

66

Анонимен

преди 7 години

Това, че Менделеев е бил велик учин не прави Путин по малък диктатор и фашяга.

65

Анонимен

преди 7 години

До до 71Менделеев е велик учен живял и творил в загнилия царски период който Ленин затри и дефинира като бедствие.Иначе :В първоначалната таблица на Менделеев има нулев период. В него са елементите, които сега се подреждат в VIIIА период.И още преди водорода, който сме свикнали да смятаме за първия елемент в таблицата, Менделеев е слагал още два несъществуващи по сегашните ни представи елемента нютоний и короний.Менделеев няма нищо общо с Ломоносов. Грешни аналогии, путинофилий

64

до 71

преди 7 години

Сигурно същото ще кажеш и за Менделеев? Който е открил Периодичната таблица, която е актуална дори и днес и завинаги. Как е измервал атомното тегло на веществата, дори и на тези които не са били открити? А кой западен учен е постигнал това?

63

николаев

преди 7 години

руссия не искате да трепе джихадисти мигранти не искате да идват в българия руснаците комунисти а още от зимата почвате да чакате руски туристи че малко да живнете руския газ бил скъп за българия а след продажбата през колко ръце се препродава не питате правителството си а и да питате няма кой да ви каже евросъюза също плюете и от него сте недоволни а сте доказали че за нищо не ставате както казвате и *** за зеле не ставате

62

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 72Всъщност НАСА изпрати снимки от всички планети в Слънчевата Система. Руснаците успешно атакуват океанското дъно чрез свободно падане на повредена руска апаратура.

61

хехе

преди 7 години

Епа руснаците си имат си ракетки...слагат си ги кадето искат .....Да не би да са си поставили ракетните комплекси С-400 и С300 незаконно ?Напротив даже с разрешението на Асад...Американски войски има в над 40 държави в Света (включая в България)...Какво толкоз сте се разтревожили за Руснаците .....Междудругото те май нямат други войски извън територията на Русия ...освен тези в Сирия ....Нагли НАТО-вци бре "...треската в чуждото око виждат а гредата в собственото си не виждат.."

60

Анонимен

преди 7 години

Koгато ваша сонда стигне до Плутон и изпрати HD снимки,тогава ще говорим.Това че ви ползват за товарни мулета заради евтините ви двигатели, чудо голямо....

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 68Не го е доказал. Само го е наблюдавал. Не е успял да го формулира като закон.

58

Анонимен

преди 7 години

Ако става дума за ЕкзоМарс 2016, руснаците играят ролята на такси с ракета Протон (няма да казваме на колко години е ракетата ) и има един детектор вътре. Колкото има и България. България също участва с "Люлин-МО" . Всичко останало е европейско и американско.Остава въпроса, кога Русия за последно е изпратила сама, собствен апарат без чуждо участие. Преди колко десетки години ?

57

до 64

преди 7 години

На 16 март тази година стартира ракетата Протон с международната научна експедиция до Марс, наречена Екзомарс.Задачата на 11-те руски и 3-те европейски уреда, монтирани на орбиталния и на спускателния апарат, е да изследват по-детайлно атмосферата на Марс и да потърсят признаци на живот

56

Анонимен

преди 7 години

Ломоносов е доказал експериментално, ЧЕ ПРИ ХИМИЧНА РЕАКЦИЯ, МАСАТА НА УЧАСТВАЩИТЕ В НЕЯ ВЕЩЕСТВАЕ РАВНА НА МАСАТА НА РЕЗУЛТАТНИТЕ НА ТАЗИ РЕАКЦИЯ ВЕЩЕСТВА.Студеният синтез, *** рубладжийски, е НЕЩО СЪВСЕМ ДРУГО.Туп си като слонско седалище, за такива като теб ли путин си дава копейките????????Ужс.