126

Анонимен

преди 7 години

Виждам коментарите на над 150 не "коментиращи"

125

Анонимен

преди 7 години

тц, точно заради такива глупости този човек не може да бъде презбран, -ако ще всички партии да го издигнат на куп

124

Иво

преди 7 години

ТОВА (НЕЩО) ПОДОБИЕ НА ЧОВЕК,НЕ ГО КОМЕНТИРАМ.

123

Анти-САЩ

преди 7 години

Kаква е тая човекоподобна мaймуна и какви са тези несвързани глупости дето дрънка ?

122

Анонимен

преди 7 години

Франция на же суи Шарли ли?

121

Анонимен

преди 7 години

Тази мишка не ронеше ли крокодилски сълзи за Франция, когато тя "отвори вратата си", прибра меча си и беше наказана от ятагана. Колко им е къса паметта на предателите!

120

Анонимен

преди 7 години

Зомбито се прибра от америка и повтаря като мантра онова, което са му втълпявали, за да не го забрави, та чак му дали да чете и мюсюлманска литература, да се сеща. Ех, да си лакей в личен план си е избор на лакея, но да лакействаш като държавен глава си е чиста проба национално предателство.

119

Анонимен

преди 7 години

Прочетете какво пише един ерудиран и много мъсър начетен евреин - Евреин който мрази евреите и САЩ - Професор и интелетуалец - Прочетете какво казва за БГ -Името му е Ноам Чонски--Речта на Хитлер 1933 г е много показателна за това което се случва днес- КЛика от хора нямащи родина нямащи съвест- хора алчни за пари злато и ресурси - хора унищожаващи цели раси и народи - Затова немците избраха Хитлер -

118

Анонимен

преди 7 години

Най- успешният президент!!!!!Гоце никога не можеше да събере и 5 коментара!!!!

117

Анонимен

преди 7 години

Наистина може да пишем каквото си искаме срещу президента,но не намесвайте починалото му дете.Това не е човешко.

116

Ф.С.В

преди 7 години

Слугата на евреите ( Плевнелиев в среща с Обама и после среща с еврейски неправителствени организации в САЩ ) иска да залее БГ с емигранти - Кристалина Георгиева каза същото - били млади емигранти и нямало нищо лошо да живеят в БГ - Еврейската клика иска да обезкърви и обезличи БГ - Така ще направи и с Украйна и с Балканите - САЩ се управлява от алчни евреи - Хора милиардери нямащи родина и съвест - За тях парите са номер 1 Унищожаването на народи е на дневен ред- България след 50 г е изчезнала

115

Анонимен

преди 7 години

НАРОДЕН СЪД

114

Истина

преди 7 години

Да, трябва да обичаме всички хора, защото Бог е баща на всички. Трябва да обичаме и всички животни също. Но трябва ли всички животни да ги пускаме близо до нас? Има животни с добри нрави, има и с лоши, има и хищници. Мюсюлманите са опасност заради идеологията им. 450г. подтисничество от Мюсюлманска Турция не са малко. Да се забрани Исляма в България.

113

ХХХ

преди 7 години

Какво използва този човек ми е интересно ? Няма да е обикновен наркотик ...или супер яка трева или нещо ново дето ти прави главата мека в буквален смисъл !

112

Анонимен

преди 7 години

"Не меч, а отворена врата!" Да, ама с парите на кои ще посрещате така щедро нашествениците? Да наречеш Родината "отворена врата" означава да Й подпишеш смъртна присъда! Смърт за предателите на България! НАРОДЕН СЪД И ВЪЗМЕЗДИЕ!

111

Истина

преди 7 години

Много е лесно да раздаваш ризите на другите. Само, че тоя президент е като плевел за България. Това не са просто бежанци, това са мюсюлмани последователи на един ***.дофил, обирджия на каравани, войнолюбец. Исляма никога не е бил и няма да бъде за мир и любов между хората. Исляма а политическа идеология използваща името на Бога за контрол върху всички и всичко. Ислям е като рака, тежко духовно заболяване. Тези, които идват един ден в бъдещето ще са голям проблем за нас Българите.

110

Анонимен

преди 7 години

ЕС не може да приеме 60 милиона бягящи от войни,природни бедствия и търсещи по-добър живот.ЕС,не Европа,защото Русия не желае да приема бежанци,а укорява ЕС,че затваря врати за тях?!Докато в същото време руските бомбардировачи сеят смърт и разрушения в Сирия.Хора,от останалите части на света,се възползват от сирийската бежанска вълна и напират със стотицихиляди към ЕС,където някой им е обещал ол инклузив.

109

Анонимен

преди 7 години

Болен чиляк!

108

Анонимен

преди 7 години

Роска, заради тебе съм задраскал ГЕРБ и "майката" на нацията от изборите.

107

Цирк

преди 7 години

Дане стане с майката на нацията,от трън та на глог!мислете като глсувате на 06.11.16.....