146

гост

преди 7 години

явно това цели

145

Анонимен

преди 7 години

Мен не ме интересуват нито Герб,ни Бсп нито ***,но преди години,когато беше авиошоуто на Божурище ген.Радев ни показа как си пилотират Миг-а.Мисля,че той ще е достоен президент....имате моя глас!!!

144

М, да ...

преди 7 години

Борисов готов с оставка, ако Цачева не спечели от раз---------------1-во Борисов кога плаши? , 2-ро Кой му се връзва? 3то Кой поддържа/стои зад "властта" на Борисов и го ползва за параван/марионетка? Кой/кои групи имат ИЗГОДА от Борисов и се крият зад него? Тоя при.мат /Борисов/ е удобен на някого! На кого или на кои? пп. това още повече е показателно, че Борисов е вреден за държавата!

143

ГРЪБ

преди 7 години

Какво и е на Бг!? По една филия с мас има за всеки!

142

anonimen

преди 7 години

Явно, има разлика между Борисов и Плевнелиев и тя е в полза на Борисов. Определено на нас ни трябва да правим бизнес както с Р усия, така и с американците. Важно е България да върви напред, така че парттиите малко да поохладят страстите и да търсят съгласие по най-важните неща.

141

Баба Цеца

преди 7 години

...бивш член на БКП,сега виден демократ.Да живее свободата на словото в България.Идват светли дни.Урааааааа

140

ГРЪБ

преди 7 години

До196,Но не виждаш ли хубавото! Колко блока налепихме със стиропор и колко градинки с джуджета и пътища и причиствателни станции! И всичко направихме без да даваме пари само вземахме!

139

...

преди 7 години

настоящия изобщо не го обичам, но ако е с тази на балотаж ще гласувам за него и няма да си изпълня обещанието никога да не гласувам за него!

138

ужас това е края

преди 7 години

Народа няма да позволи нашия велик водач премиера да се оттегли! Ние народните маси те обичаме и ще умрем от глад, но ще гласуваме за герп!

137

Не ми пука

преди 7 години

Хората се чудят как ще изкарат зимата,тия наглеци театър тръгнали да разиграват.Идва видовден!

136

сминдух енд чесън

преди 7 години

За хората на ведомост ,това изявление трябва да е заплаха,за тези чакащи да влязат във ведомостта също.

135

фдф

преди 7 години

"а не е някакъв генерал на Първанов, който ми е козирувал и на мен"без да навлизам в темата и той си пазил коли на паркинг, но това не значи нищо.....

134

Моля помогнете!

преди 7 години

А бе, да си кажа правичката - прекалих вчера. Сутринта една ракия за тонус, на обяд няколко бири, после ми се обади съседът Ставри - сварил джанковица, пък имал вино от село...Събудих се днес, Цачева президент, майка на нацията..Явно още ме държи, пустият алкохол...Вярно ли е всичко това? Не е ли майтап?

133

Анонимен

преди 7 години

Тоя друго не знае освен да заплашва, ами нека да подава, да видим дали някога пак ще дойде на власт. ОСТАВКА! МАФИЯ! МУТРИ ВЪН!

132

КЪДЕНИ ДАКАРАХА ГЕРБ

преди 7 години

БЪЛГАРИЯ Е С НАЙ-БЪРЗО РАСТЯЩ ВЪНШЕН ДЪЛГ,НАЙ-НИСКИ ЗАПЛАТИ,ПЪРВИ ПО РОБСТВО,ПЪРВИ ПО КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ ,ПЪРВИ ПО СМЪРТНОСТ,113 ПО СВОБОДА НА СЛОВОТО, ПОСЛЕДНА ПО ПРОЗРАЧНОСТ НА ОБЩЕСТВЕНИТЕ ПОРЪЧКИ,С НАЙ-НЕЕФЕКТИВНАТА ПРАВНА СИСТЕМА, 35% СА МИЗЕРНО БЕДНИТЕ ,НАД 60% СА РАБОТЕЩИТЕ БЕДНИ,ДЪЛГОВЕТЕ НА БЪЛГАРИНА САМО ЗА ГОДИНА СА СКОЧИЛИ С 50%.ВЪНШНИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СА НАМАЛЕЛИ 7 ПЪТИ.ПРЕМИЕР НИ Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ БАНДИТ.

131

НА КЪДЕ НИ КАРА ГЕРБ

преди 7 години

А 4 ЗАМИНАВАТ . В БЪЛГАРИЯ СЕ ВОДЯТ 1,3 МИЛИОНА МЪРТВИ ДУШИ ИЛИ НЕ СМЕ 7 МИЛИОНА А 5,7 МИЛИОНА.МЪРТВИТЕ ДУШИ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ ГЕРБ ЗА РЕШАВАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ,ЗА ПЕЧЕЛЕНЕ НА ЕВРО ПРОЕКТИ,ЗА ТОЧЕНЕ НА БОЛНИЦИ,УЧИЛИЩА,ГРАДИНИ И ОЩЕ И ОЩЕ.60% ОТ НОВОРОДЕНИТЕ БЪЛГАРЧЕТА НЯМАТ ЗА МАИЧЕН ЕЗИК БЪЛГАРСКИЯ

130

пенсионер

преди 7 години

До Анонимен-167Потекоха ви лигите,а!Обършете ги!Той ако вас не бие на избори,та кой?Всички тия мишоци в парламентаРБ,АБВ,патриоти и т.н.ще му правят и с.... само и само да не подава оставка.На тях им е ясно, че при нови избори са с единия крак извън парламента.

129

Анонимен

преди 7 години

А дано да си вървиш вече, че ми омръзна да продаваш държавата ни/или това което еостанало от нея/ за жълти стотинки.

128

Анонимен

преди 7 години

Жалко, че ще падне от власт, защото след това идват комунистите...

127

Анонимен

преди 7 години

Ами да я подава от сега оставката. Вота е задължителен. Гласувайте. Гласувай народе. И не унивай и не мрази ако твоя кандидат не спечели. Казаха ми един виц. Българите може да са спокойни с Цачева за президент. Защото никой няма да иска да й *бе ****ката