84

един там

преди 7 години

До анонимен 93, Като падне петола под 20$ за барел наясно ли си ти какво ще стане? Ще ти помогна- канадските компании, дбиващи петрол от пясъци ще фалират, ще фалират и американските шистодобивни компании! БВП-то на Саудитска Арабия и други държави от района ще падне с около 40%! Същевременно БВП-то на Русия ще падне с не повече от 10%, а сновния доход в бюджета на Норвегия няма да е от петрол, а от риболов!

83

Анонимен

преди 7 години

Русофилчета, твърдите, че Русия се борила срещу тероризма в Сирия. Ами погледнете кои и са съюзниците там. Освен касапина Асад и аятолясите от Иран това са и двете терористични групировки Хамас и Хизбулла. А Хизбулла е в основата на атентата на летище Сарафово. Виждате, че любимата ви Русия е държава, която си сътрудничи с терористи. А държави , които правят това се наричат терористични държави.

82

До русофилите

преди 7 години

Щом толкова харесвате Башар Асад, бихте ли искали и България да има такъв президент, който да докара нещата тук до същото състояние?Или, понеже за България не ви пука, бихте ли го искали за любимата ви Русия?

81

Анонимен

преди 7 години

Някаква бодра смяна на поддръжници на ИД се включи във форума.

80

спонсор на МВР

преди 7 години

Обамата освободи Абу Бакр Ал-Багдади от концлагера Гуантанамо и го назначи за шеф на ислямския халифат ИДИЛ. За да се бие срещу сирийския народ. Въпроси има ли?

79

Аз

преди 7 години

Стига с тия бунтовници !!!Я по-добре почнете да казвате истината и да ги наричате с истинското им име - исламисти и терористи

78

Анонимен

преди 7 години

А кой въоръжава тая "умерена" опозиция? В началото на войната бяха разграбили складове на сирийската армия, ама сега Асад е в настъпление, кой ги снабдява с оръжие тия гадове?!

77

Анонимен

преди 7 години

Има ли още някой, на който да не му е ясно, че И.Д е създадена от РУСИЯ?????

76

Анонимен

преди 7 години

В Алепо руснаците извършват геноцид над силийския народ!

75

Анонимен

преди 7 години

Схемата е проста:Няма Русия-няма конфликти !

74

Анонимен

преди 7 години

Над една трета от избитите близо 10 000 от руснаците на територията на Сирия са жени, а 2000 деца. Ето срещу кого се бие Русия в Сирия!

73

кон спиратор

преди 7 години

Бунтовниците в Алепо, декодирано означава главорезите от ИДИЛ и останалите криминални елементи.

72

Анонимен

преди 7 години

ИД държава беше създадена от Кадиров със съдействието на Путин и Асад, Русия е единствената страна която има полза от това, нали се сещате че ако не беше ИД и войната в Сирия сега петрол щеше да е под 20$

71

Анонимен

преди 7 години

Точно Bashar al-Assad е създателя на ИД. В Сирия всичко започна с мирни протести срещу династията Assad искащи елементарни свободи. Bashar обаче отвърна с такава жестокост и репресии, че хората се принудиха да вземат оръжие. След това колкото повече ги малтритираше, бомбардираше и избиваше те толкова повече се радикализираха и отиваха в ИД. Повечето европейци в Сирия са отишли главно мотивирани от идеята да се бият срещу жестокостите на Bashar и по този начин са попаднали в клопката на ИД.

70

снимки на двамцата

преди 7 години

Войната в Сирия може да бъде прекратена много бързо. Барак Хюсеин Обама се обажда на Джон Маккейн. Джон Маккейн се обажда на приятелчето си Абу Бакр Ал-Багдади, шефа на Ислямската държава. (Има снимки на двамцата от 27.05.2013). Абу Бакр Ал-Багдади се обажда на главорезите си и от ИДИЛ и им заповядва да се предадат. Руснаците вече няма кого да бомбардират. В Сирия настъпва мир!

69

Анонимен

преди 7 години

Сирия под управлението на Башар Асад:Около 1 милион загинали;Около 4 милиона бежанци;Десетки милиони останали без покрив;Срив на икономиката с 80%;Напълно разрушена инфраструктура;Никаква надежда на близкия хоризонт....Нооо, Башар Асад е законният президент! Той трябва да управлява вечно, все така. Защото е законен.Ей това е логиката на русофилите.

68

Анонимен

преди 7 години

Успех на Путин и Асад!

67

един там

преди 7 години

До анонимен 86,Какво направи този закнен президент? Кажи сега как закусвал с нвродени! Направи една сравнителна характеристика между Башар Асад и граф Влад Дракула. Кажи след това какво правеха идолите ти от оттатък океана, когато руснаците начело с Лавров се бореха за запазване на мир в Сирия с дипломатични средства?

66

Анонимен

преди 7 години

Всички паспорти, издадени от арабски държави имат място за вписване на 4 жени, не само сирийските.______Пълни глуппсти, за разлика от т. н. "светски" режим на Асад, в много мюсулмански държави многоженството е забранено, а Сирия никога не е била светска държава, светското в Сирия беше само фасадата в Дамаск, Алепо и Хомс иначе си беше една държава със ислямско диктаторско управление

65

Анонимен

преди 7 години

Русофилите много обичат да подчертават, че Асад бил ЗАКОННИЯТ президент на Сирия. Ако бяха малко по-грамотни нямаше да го пишат, но какво всъщност направи този законен президент?. Извика руснаците да му спасяват *** в замяна , на което превърна страната си и сънародниците си в тренировъчен полигон на руските главорези. А те изобщо не се притесняват да извършват военни престъпления и да избиват невинни, предимно жени и деца!