22

Анонимен

преди 7 години

Хафъзов /ДОСТ - ГЕРБ/ обясни авторитетно, че няма никакъв проблем да бъдат открити секции в Турция, тъй като там демокрацията цъфти,Бойко не би предал на недемократични власти невинен човек и че извънредното положение ще бъде отменено и няма да пречи на вота на изселниците. На следния ден там удължиха извънредното положение с още 3 месеца.

21

СЛЕД

преди 7 години

След Правителството на Тодор Живков , което имаше 400 милиарда ДОЛАРА БВП и 10 милиарда Външен Заем , всички Други са Провал до ден днешен . Справка - Уикипедия .

20

Мдааа

преди 7 години

И това изказване по какъв повод е факс от луната ли е получил може би звездите му говорят или просто ей така?

19

Анонимен

преди 7 години

Ако Борисов бъде поставен само седмица в условията в които бе поставен Орешарски, ще подаде оставка и ще избяга по терлици.То така и стана в началото на 2013 г. Никой не искаше да се маха, изборите си идваха, то каза, че няма да гони ЕРП и избяга като подплашено магаре.Представете си на този нарцис всеки ден да му спретнат 100 души да викат оставка.

18

Анонимен

преди 7 години

Определено не е най-лошия кабинет

17

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Политиката на ГЕРБ се радва на огромно одобрение... - това кара хората да гласуват за кандидата на ГЕРБ - независимо кой е той... - или иначе казано мажоритарният елемент минава на втори план... - това при друга партия няма как да стане... - ето, и БСП не посмяха да извадят тесен, партиен кандидат, защото щеше да бъде пълен провал... - а сега ще го отнесе само генералът...

16

ДО 19

преди 7 години

Човече виждаме че си се напил още преди обяд . Пишеш само ти с Главни Букви .Легни си и преспи малко , два три часа .Така както пишеш пиян спираш нормалните хора да си изразяват мнението , и да променят България .

15

Анонимен

преди 7 години

Какъв кабинет Орешарски.Сега се вижда, че е удрян не само от улицата и Кой, а и от коалиционния ага Местан.Оня ден Хавъзов разясни в ефир, че ДОСТ предпочитат Цецка пред останалите трима кандидати на Герб. И сега и тогава са си били коалиция. Пеевски бе нарочна излагация, но педуина Станишев и наивния Орешарски се хванаха.

14

Прошко

преди 7 години

Наглеца който раздаваше присъди от трибуната на нс, заради което българия е осъдена да плаща, вместо да разпродаде имотите си и да възстанови парите в бюджета пак някой друг му е виновен.

13

АУУУУУ...

преди 7 години

ЦВ.ЦВ. МНОГО ТИ Е ДЪЛГА РЪКАТА СТИГНА ЧАК ДО ООН ПРИ ИЗБОРИТЕ Е ТИ СИ ПЕЧЕН ЗНАЕШ КАК СЕ МАНИПУЛИРАТ ИЗБОРИ СИГУРНО СИ ГИ НАУЧИЛ КАК СТАВА ТОВА ИИИ ХОП КРИСТАЛИНА ЩЕ СТАНЕ ГЕН.СЕК. НА ООН - НАКРАЯ СМЯХ В ЗАЛАТА - МНОГО СЕ ИЗПЛАШИХТЕ ОТ ЕВГЕНИ МИХАЙЛОВ И ДСБ ТОВА СТАНА ЯСНО МОЖЕ БИ ДА ИМ ЗАТВОРИТЕ УСТАТА АКО РЕШАТ ДА ВАДЯТ НЕЩО ЗА ВАШИТЕ БАЩИ /като че ли бащите ще избират/ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ГЕРБ РАЗОЧРОВАНИ СМЕ И СМЕ ДОСТА

12

Анонимен

преди 7 години

НЕ,ГЕРБ е най големия провал.

11

<><>

преди 7 години

Осъден на затвор казва кое е най големия провал за България ? НЕ НЕ НЕ и НЕ НЕ НЕ ми се вярва вече какво се случва в тази *** !

10

С

преди 7 години

Цвъ цялата държава ти се смее кого лъжеш бре допотопно ченге единстено ти вярва държавната високо платена администрация и няколко роми!

9

На тоя

преди 7 години

очилатко ще припомня, че заедно с Вожда си и приближените му докараха предния път народа до масови самозапалвания!

8

Анонимен

преди 7 години

Добре, че е Бойко и Герб, малко от малко да живне страната ни икономически.PS На всички червени *** и злобари, които са свикнали да лежат, пъшкат, крадат и хленчат, които ще натиснат червеното бутонче, мога да пожелая само да са живи и здрави да доживеят да видят България променена и свобдна от тежкото наследство на грабителството от прехода, планирано и осъществено от големите глави от ДС в сянка.

7

ХХХ

преди 7 години

Орешарски кай :) човека не беше ли годинка на власт или викате за 1 година и КТБ окраде и 16 милиарда заем дръпна и мигрантите пусна ? Интересното е че ще има хора които да повярват на това ....за това сме и на това дередже !

6

Анонимен

преди 7 години

Най големия провал е че тоя не е затворен в някой трудов лагер

5

АКО

преди 7 години

Ако Белене работеше , ако Южен Поток си дремеше в земята , ако Първанов беше на власт ?Щяхме да сме с 1000 евро минимална заплата , с 500 евро минимална Пенсия .

4

Анонимен

преди 7 години

Ще плащаш скъпо.Най големия провал е ГРЕБ

3

СЛЕД

преди 7 години

След Бай Тошо , всяко Правителство е Голям Провал .