220

До 306

преди 7 години

Заради такива разсъждения, Македония ке я гледате през крив макарон.

219

boyko.uzunov

преди 7 години

Жалкото за макетата е че са управлявани от сръбски и албански агенти.....

218

Анонимен

преди 7 години

Малииии здраво го хранят наще в страницата му!!!

217

до 303

преди 7 години

Точно това правим, поставяме плочи на територията на български земи :)

216

Наблюдател

преди 7 години

Толкова за "братския македонски нEрод".....

215

до славянин

преди 7 години

Стига с тея измислени данни, че ще бъдем малцинство.През 1984-85 г. БКП смени имената на турците, защото уж имало демогравски срив и след 20 г. щели да са мнозинство в България. И какво стана? Минаха повече от 30 г. и България си я има. Да не говорим колко държави изчезнаха, например Югославия.И сега пак същите приказки как България след 20 г. нямало да я има. Ти Господ ли си? След 1 секунда не се знае какво ще стане, а след 20 г. пък хич не се знае какво ще стане.

214

Анонимен

преди 7 години

Не можеш да оставяш плочи, където ти скимне. Имате си държава, стойте си там и не се натискайте тука с разни плочи!

213

Анонимен

преди 7 години

Къде са България и българските конституции....за този ограничени и прости българи от Македонска България -СЪД и нищо друго......

212

Анонимен

преди 7 години

ТОЙ човека реши че са престъпници и хвана чук и сцепи мрака

211

Анонимен

преди 7 години

Има наказание за такива. Този какво си мисли, че няма Бог ли? Много смел.Типичната македонска глупост. И какво сега, победи ли?

210

Я, па Я

преди 7 години

А най добре ще е да се започне най после със строежа на ЖП линия София-Скопие и магистрала през Македония до албанското крайбрежие. ЖП линията също е добре да стига дотам. Това ще превърне София в истински център на Балканите и ще изолира Белграг от Атина и Скопие. Това е от първостепенно значение за нас. Ако Сърбия влезе в ЕС преди това, БГ става периферия и целия трафик ЕС-Гърция ще се измести по трасето Белград, Скопие, Солун, Атина. Даже и Потока за Турция ще се измести от там.

209

Анонимен

преди 7 години

Не знам какво да кажа.Преди около 10 г. при едно от ходенията на Света Гора с познати решихме да видим килията на о. Паисий Хилендарски в монастира Хиленрдар. Този монастир е сръбски и е със сръбски монаси. Та заведоха ни до килията на о. Паисий, но не ни пуснаха вътре, защото някакъв сръбски монах спял вътре да не го притесняваме. Но какво ни направи впечатление? Плочата на стената до вратата на килията, където пишеше, че това е килията на о. Паисий беше махната. Личеше мястото, където е била.

208

Хю.

преди 7 години

Голямо геройства-да се подиграваш с мъртвите! Само, че този безумец дали съзнава, какво го очаква Свише? Ще съжалява.

207

Я, па Я

преди 7 години

Не се палете. Това са сръбски провокации. Идеята им е да ни насъскват едни срещу други та дано БГ сложи вето на членството на Македония в НАТО и ЕС. А, бе сърби я Сърбия, пак се гласят да воюват, пак палят размирици в Босна, още се опитват да дърпат конците в Скопие. Даже напротив най-доброто ще е ако лобираме за това Македония да влезе в НАТО и ЕС преди тях. Това ще е голяма победа за БГ и окончателно ще скъса връзката Белград-Скопие. После ще е по лесно ... Кръвта вода не става.

206

славянин

преди 7 години

Та докато местните вулгари се радват как албанците превземали Македония, ''римляните'' турците и арабите превземат България още по-бързо!

205

Анонимен

преди 7 години

То и славяни няма,измислена раабота.

204

Анонимен

преди 7 години

незаконно ?ама ти ли си закона бе старши ?

203

славянин

преди 7 години

В средата на 21 век ще бъдем малцинство, по данни на ЦРУ и ООН, това се знае от 3-4 години. Нормално е етнос, който стане мнозинство, той да определя правилата.Например по данни от дирекция на полицията през 1992 г. в България е имало 592 000 души роми. Полицията по-добре знае. Представете си за 20 години колко са? Доста повече.

202

славянин

преди 7 години

''Ромите в България са 1,5 милиона, а не само около 300 хиляди, както бяха обявени след преброяването, счита проф. Петър Иванов от Центъра за демографска политика в Русе.''

201

славянин

преди 7 години

Спокойно, погребвачи на Македония - Албания и Турция са решили да имат обща граница!